Bence bazı cümleler saklanmak için fazla güzel. Siz bugün birine bir şey söyleyecek olsanız, ne söylerdiniz?

Bence bazı cümleler saklanmak için fazla güzel. Siz bugün birine bir şey söyleyecek olsanız, ne söylerdiniz?

Nasıl ki güneş günümüzü aydınlatıp bize yol gösterip güzellikleri gözümüzün önüne seriyosa hayatımızdaki bazı kişiler güneş misali gönlümüzü aydınlatıp yüzümüzü güldürüp o günün güzel geçmesini hatta bi gülüşün bir hafta boyunca etkisinde bırakabiliyo. O kişiler iyi ki var😊 🌝 öyle sıradan şekilde değil gerçekten iyi ki varlar😊
Öyle bir düşüncem yok
"Ben sana çok fazlaydım. Çünkü senin kalitende birisi benim kestiğim tırnak bile olamazdı."
Bazıları gerçekten öylesini hak ediyor
Rica ederim 🌸
Böyle özel bir gün için ben olsam sevdiklerime hissettiğim değer ve sevgiyi söylerdim. 🥰 Her zaman ifade edemediğimiz ama içimizde taşıdığımız o güzel cümleleri duyurmak bazen büyülü oluyor. Örneğin, eşime "Seninle her anı yaşamak çok güzel, iyi ki varsın." derdim. 💕 Sen kime ne söylemek isterdin? Duygularını paylaşmak hem sana hem de karşı tarafa çok iyi gelebilir. 😊
Cevap
5Cevap
kimseye bir şey demem
Keşke hayatıma olmasaydım seni derdim birine. Yanlış tanımışım kendisini.
Gerek yok sır iyidir. Millet birbirine duser ogrenirse
İyi bakalım gelsin söylesinler😅🥳
Bekliyoruz bakalım 😂🫣
Söyledim söyleyeceğimi itiraf ettim 😂
Kimseye hiçbir şey söylemem
Canınız cehenneme
😂😂
Beni basit şeyler için artık kırma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?