Bugün tanıştığım birisi 5 dakika içinde konuşmama müsade etmeden eşiyle olan tüm özelini anlattı. İnsanlar hiç iyi değil.

Bugün tanıştığım birisi 5 dakika içinde konuşmama müsade etmeden eşiyle olan tüm özelini anlattı. İnsanlar hiç iyi değil.
Cevap
7Cevap
Hayır kimseye açmam özelimdir.
palavrada olabilir ama eşimi değil sevgilim arkadaşım bile olsa anlatmam
Bilmem ki insan neden kendini böyle bir konuma soksun
palavralar tavlamak için
Onlar mezhebi geniş insanlar ondan öyle 🙄
İgrenç ötesi yemek yiyordum bir de kusmama ramakkk vardı
Gerçekten iğrençmis anlatan kadın birde değilmi
Evet erkek ne münasebet anlatsın ya 😄ölüm sebebi
Sanaldan yazan bir erkek olabilir diye düşündum nedense 😃peki kadınla sohbet nerede nasıl başladı ki birden herşeyini ortaya döktü ilginçmiş 😃
İs yerinden bir kadın. İşe girdigi ilk gündü. Yemek yiyordum. Karşıma oturdu adımı ve bekar olup olmadigimi sordu. Kendisi boşanmış falan sonra boşanma sebebini anlattı. Sormadım hiç... sonra kocasının gariplikleri falan. Tamam anlatma abla dedim artık ajsjsus ama çok garip geldi
Boşanmış ya ondan intikam almak için anlatmış kendince kendini rahatlatmak istemiş senin kafanı ütülemiş😃
Mantıklı. Psikolojimi bozdu manyak karı
Normalde de başka kadınlarda çay sohbet altın günlerinde eşlerinin performanslarını anlatanlar varmış burada okumuştum erkekler birbirlerine anlatmaz ama kadınlar anlatıyor neden
canım o yüzden. Brnim evli arkadaşlarım da anlatıyor. Ben konuyu dağıtıyorum ya da ben yokken konuşun diyorum. Heriflerin performansından bizeneee
Hatta fantezilerini ilişkiye hazırlıklarını bile anlatıyornus bu kadınlardan korkulur evlenmekten insan korkuyor konu komsu kadinalara performans düşüklüğünden rezil olurum diye 😂😂
İçerigi bilemem ama rezillik
Şaka bir yana hiç hoş değil adı üstünde özel hayat özel kalmalı ama zaman kötü herkeste bir gösteriş merakıdır gidiyor🙄
Öyle Allah hidayet versin😏
Amin inşallah hadi iyi geceler iyi eğlenceler daha fazla meşgul etmiyeyim seni bende kafanı ütülemeyeyim o kadın gibi banada kızarsın sonra 😂
İyi geceler😅😅
😃😃bu komik kim merak etme sonra 😂
Çatlardım sağ ol
Rica ederim 😊
Hemcinsin miydi
Evet
Anatmaya çalıştı izin vermedim
Yarıştırmak icin benim de evli olmam gerek bekarım
Sbi ne meraklısın he sende napıcaksin terbiyesiz boş ver
Seni bağlamak için tüm tuşlara basmış
İyi de kadın
Dümduz dinledim yorum bile yapmadım
Hee ozmn niyeti farklı olabilir üçüncü olayları
Bence iş yerinde onu teklif edebileceği son kişi bile değilim. Az bucuk tanıyor beni.
Boş boğaz biri demekki
Hayır açamam açmam
Açmam
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı insanlar, duygusal yüklerini taşımakta zorlandıktan sonra karşısına çıkan ilk kişiye içini dökmek isteyebiliyor. Belki de birine güven duyma ihtiyacındaydı ve seni doğru kişi olarak gördü. Ancak bu durum seni rahatsız ettiyse bu da son derece doğal. Mahremiyet önemli bir alan ve herkesin sınırları farklı. Bu gibi durumlarda nazik bir tavırla sınırlarını belirtebilirsin. Empati yaparak dinlemek güzel ama senin de alanına saygı duyulması gerekiyor. 🌿💬