İnsanların özel hayatını/eşyalarını en ince ayrıntısına kadar kurcalama gibi bir huyunuz var mı yoksa karşınızdaki insanın özel hayatına saygı duyar mısınız? #BirTutamAşkk #Özelhayatasaygı
İnsanların özel hayatını/eşyalarını kurcalar mısınız?
Hayir tabiki ama yapanlar var öyle bir arkadaşım var kız ne zaman yanıma gelse konuşmaya odaklanamiyorum ya borç para ister ya hesabı kitlemek ister ya da karistirir mesela telefonda tek resim göstermek isterim devamına da bakar ama ben ne yaparım elinden alırım hemen mal gibi kalakalir sizde yapın rencide edin ki bir daha yapmasinlar. Onlar bu edep kuralını biomiyorsa k bakmasin lar bende bozarim onları net
Eşyalar konusunda karşıyım. Özel hayat konusunda herkese açığım. Tabi özel hayatımın bazı bölümleri başkalarında özel hayatını kapsadığı için, o kişilerden izin alması gerekiyor. Her insana farklı davranmam. Her geçmişimi, özelimi öğrenmek isteyen insana izin veririm...
İnsanların özel eşyalarını karıştırma huyum yok. Annemin çantasını bile açasım gelmez, onun özeli sonuçta. İnsanın öncelikle kendine saygısı olmalı ki, o zaman zaten bu duruma baş kaldırır.
Ergenken yoktu ama artik var. En haz etmedigim de odamdaki kizin sifre koydugum telefonun sifresini kendi acip telefonumu kurcalamasiydi. Ağzının ortasina carpacaktim ama neyse ki 1 hafta kaldi.
En İyi Cevaplar