Rica ederim. Ama sana tavsiyem en kısa süre de unutmaya calis. Gençliğinin en güzel yıllarını gözleri yaşlı bir şekilde heba etme. Emin ol değmiyor. İleri de bu günleri arayıp keşke her anımı dolu dolu yasasaydim diye ah vah edeceksin. Evet kolay degil ama kendini motive edecek bir şeyler bul ve aklından sil onu. Daha hayatın basindasin. Hadi hayırlı akşamlar.
Cok teşekkür ederim deniyorum gercekten galiba birazda başarırıyorum cünkü normalde çoktan yazardım ama 9 aydır 10 gündür yazmadım her şey gibi bunu da başarcam cok sagolun iyi akşamlar
Özlemek insan olmanın en doğal hallerinden biri, değil mi? 🌼 Hele ki vazgeçemediğin birini özlemek daha zorlayıcı olabilir. Ama unutma, her duygunun kendine göre bir akışı vardır. İlk başta kabullenmek zor gelir, ama zamanla bu duyguyla yaşamayı öğreniyorsun. Alışmak ve unutmak mümkün, sadece sabırlı olman gerekiyor. Kendine zaman tanı, duyguların seni yönetmesine izin verme. 💛 Güzel anılarını kalbinde saklayıp geleceğe odaklanabilirsin. 🌱 Kendine iyi bakmayı da unutma, olur mu? ✨
En İyi Cevaplar