Çok kırıldım ve şaşkınım?

Yakın arkadaşım benimle bi plan yapıyor sonra ekiyor. önce tutturdu yazın illa memleketime gel diye tamam dedim. sonra işi çıktığını söyledi iptal ettik ve ben bunu normal karşıladım. sonra okul açıldı bana söz verdi ama benden sonra başkasının onu halısahaya çağrımasıyla bana verdiği sözü iptal etti. halısaha diye bi şey demedim. sonraki zamanlarda ise kütüphaneye gidicem sen de gel istiyorsan dedim kabul etti gidelim dedi. ama aynı günün akşamı benim bi dersim iptal oldu hoca mail attı, ben sakaryaya gidicem gelemem dedi. tüm bunların üst üste gelişiyle ben de eğer dışarıda bi şey yapmak istemiyorsan söyle sende rahatsız olmazsın böylece dedim. konuşmanın devamında genel perspektifte haklı olabilirsin ama yani olmadıysa olmamıştır buluşamamışızdır, Ben karım olacak kızla bile 3-4 ayda bir görüşüyorum, bu tarz tartışma şeylerini sevmiyorum arkadaş olarak müsait olduğunda oturulur ve görüşülür ve arkadaşlar arasında darılmada olmaz budur yani dedi. okulda ve whatsappta o kadar samimiyken böyle olmasına çok üzüldüm

Çok kırıldım ve şaşkınım?