Çok kırıldım 🥺?

Yaklaşık bir ay önce hoslandigim çocukla konustum kendisi kasiyer. Oda güzel şekilde red etti. Mülakati varmis aklının dağılmasını istemiyormus falan ama sonra arkadaş olduk msjlastik hatta birlikte cafeye gittik oyun oynadık. Mülakata çalışıyorduk falan. Daha sonra buluşmadan beş gün sonraki akşam birden hesabını habersizce kapattı. İki hafta sonra dayanmadim şimdi sordum neden diye beni görünce şaşırdı hiç gitmiyordumn oraya zaten. gozleri doldu yaptığının yanlış olduğunu biliyor kendisi de bana konuşmak istemiyorum deseydi bu kadar olmazdım. Başta dedi ama sonra bunlari yaşayınca bu şekilde yapmasi doğru değil. Farkında diyememis aşık olmadigim biriyle ne kadar daha konuşabilirim dedi. Sonra dediki seninle konuşmaya devam etseydim aana aşık olurdum dedi. Kolunu tuttum neden buluştun o zaman falan böyle güzel medenice konuştuk. Sorum şu gözleri doldu, yaptigunin yanlış olduğunu biliyor beni sevmiyor ama konuşmaya defam etseymis aşık olurmuş. Bu arada mülakata girmicek elenmiş direkt. Düşünceniz nedir
Çok kırıldım 🥺?