1 haftalık evliyim baba evine dönmek istiyorum?

YALVARIRIM OKUYUN LÜTFEN BİRAZ UZUN AMA AKICI ŞEKİLDE ANLATTIM NE OLUR OKUYUN AKIL VERİN

1 haftalık gelin nasihat veriyormuş gibi olmasın ama babalar bazen gerçekten de insan sarrafı, onun gözünün tutmadığı insanlarla olmayın. Ben oldum ve şu an çok pişmanım.

Özet geçmeye çalışacağım. Biz çok dinine kültürüne adetlerine düşkün bir aileyiz. Ben de öyleyimdir. Eşim ve ailesi de kendilerini öyle tanıttılar ama hepsi o kadar iğrenç insanlar ki, bu insanlarla muhatap olacağım gerçeği midemi bulandırıyor. Ben nasıl bir aileye gelin gitmişim…

Babam tanışmada ne eşimi beğendi ne ailesini, en başından karşıydı, ama benim gözüm aşktan o kadar kördü ki, vermezsen kaçarım herkesin diline düşeriz dedim, dayak yedim, ama yine de dediklerimin arkasındaydım. Babam da bunu biliyordu. Söz takılır takılmaz babam bana istersen sözü atarız, ben bu aileye gelin gitmeni istemiyorum dedi. Dinlemedim. Babam kalp ameliyatı geçirdi, onlardan biri bile geçmiş olsuna aramadı, halbuki babam onları arıyordu, sırf benim için. Nikah kıyıldı, nikahtan sonra bile gelip bana emin misin diye sordu, hep beni vazgeçirmeye çalıştı. Ki vazgeçersem herkesin diline düşecektik bilirsiniz böyle konularda suç kızda aranır, ama buna rağmen babam hep vazgeçirmeye çalıştı. Kınam çalgılı oyunlu olmadı, sohbetli ilahili oldu, ve erkek tarafında, onların ailesinde Allah’ın belası ayyaşlar (kayın pederim, kayın biraderlerim…) içki getirip içip içip sarhoş oldular, salona dalıp rezillik çıkardılar. Cümle aleme rezil ettiler bizi, kınamı da rezil ettiler o kadar utandım ki… kınamı ağlayarak bitirdim berbattı. Babam o akşam yine dedi, at yüzüğü, boşan, ama ben yine kabul etmedim. Yine aşktan gözüm kördü. Ertesi günü düğünüm oldu bu sefer çalgılı müzikli, bu sefer de hanımlar pistte çok oynuyor biraz da erkekler oynasın diye kavga çıktı, DJ adamı dövdüler eşimin tarafı. Ama babam bu sefer gelmedi, keşke ikna etseydi beni, keşke saçımdan sürükleye sürükleye götürseydi de bitseydi. Düğünüm de rezil oldu. Şimdi eşimin ailesiyle kendi ailemden 600km uzaktayım. Ve hayatımda bu kadar rezil insanlar görmedim, herkes birbirine küfür ediyor mesela kayın anam tatlı biri gibi duruyordu, bana s*ktir git çay demle diyor, akşam bacaklarını açmayı unutma bana torun ver diyor, neye uğradığımı şaşırdım. Eltilerimden bir tanesi kayın pederimin üstünde bardak kırıyor, herkes birbirine kuzum aa. yav falan diyor ya nereye düştüm ben. Eşim de onlar gibi ben bu adamı hiç tanıyamamışım, mesela bana dindar olduğunu söyledi ama yaşadığımız yerde yatıp kalkmadığı kız kalmamış, oruç tutmuyormuş, namaz kılmıyormuş. Ya allahım o kadar seviyesiz birbirinden iğrenç insanlar ki, ben böyle bir aileye torun vermek istemiyorum. Bu aileden defolup gitmek istiyorum zamanı geri alıp babamı dinlemek istiyorum o kadar pişmanım ki ama babam beni istemez artık ne yapacağım

Güncellemeler
6 ay
Baba evine geri döndüm. Babam kayınpederimi atadı durumu anlatmak için kızımı bir daha size göndermiyorum bitti bu iş tez boşanma davasını açacağız dedi. Giderken takılan tüm altınlar paralar ortak kasamızdaydı, hepsini aldım. Kaçtım bildiğiniz, kimseye haber vermedim. Eşim olacak adam aradı beni sövdü altınları istedi ben de senin yüzünden kızlığım gitti, üç senem gitti, adım dula çıkacak elalemin diline düşeceğim ona sayarsın dedim. Sonra yumuşadı yalvardı yakardı tatlı dili denedi ama derdi
Güncellemeler
6 ay
Dönüp altınları elimden almak biliyorum. Neyse sadece anne babamın ve kardeşlerimin haberi var kimse bilmiyor evden çıkmıyorum kimseye görünmüyorum babam ds çoğunuzun dediği gibi kızmadı üzerime gitmedi hatadır yapılır Emin misin boşanmakta dedi iki gün sonra barışacaksanız bu toplara hiç girme dedi davayı açtığın an dönersen bir daha yüzüne bakmam dedi ben de eminim dedim ama yine de mahçubum ona karşı
1 haftalık evliyim baba evine dönmek istiyorum?