Detay yok ne yazayimm bea :l Hala kabul etmedi detayı. Bu yeter sanırım :)
Cevabın nedir?
Benimde babam trabzonlu. Deliler, dik kafalılar, sinirliler. Cahilleri de var kültürlü olanları da. Zonguldak, Bartın ve Bolulular biraz hain olur. Sinop'un delisi meşhurdur. Kastamonulu biri karşında 1 saat konuşsun ne dediğini anlamazsın tercüman gerekir. Giresunun erkeği pç olur genelde kadınları hamarattır ama çok sinsilerdir. Ordulular ise genelde Ünyeli olanlar biraz değişikler. Samsun desen yarısı iyidir yarısı tam yobazdır. Trabzonda çoğu kişi silahsız gezmez. Rizeliler içten pazarlıklı olurlar genelde. Artvinlilrr aşırı konuşurlar her yere sürü sepet giderler genelde lazca konuşurlar. Ama Doğu Karadeniz insanının ortak özelliği gözü kara olmasıdır yapcam derse yapar ne olursa olsun. Genelde kiralık katiller ve müteahhitler buradan çıkar :D
16 Yorumla- +1 yıl
Kadınları çok cazgır olur dedikoducu tiplerdir. Erkeklerininde karı kız ayakları hovardalıkları çok olur. Genelde birbirlerinin yüzlerine gülüp arkalarından kuyularını kazarlar. Mesela gelir senin yanında birisini kötüler kötüler, sonra yine senin yanında kötülediği insan için tövbeee ben öyle şey der miyim hiç derler ağzın açık baka kalırsın.
En İyi Cevaplar
karadenizliyim ve karadeniz erkeklerinden hoşlanmıyorum, aslında komik sevecen ve sahiplenici oluyorlar ama aynı zamanda biraz kendini birşey sanma modundalar bencil, hata kabul etmeyen dik başlı olabiliyor bazıları.. mümkünse uzak dur :)
18 Yorumla- +1 yıl
sen inatçısın ya hani o senin kat kat inatçı halindedir.. he sevgisine lafım yok sonuna kadar sever sahiplenir ama çok fazla bencilliği ve höt hötlüğü vardır bu yüzden tüm tanıdığım karadeniz erkeklerinden illallah etmişimdir (karadeniz çevrem olduğundan biliyorum yanlış anlaşılmasın)
+1 yılOldu Giresun Zonguldak bunlar fazla geniş insanlardır. Samsun un yarısı geniş yarısı muhafazakarlar. Trabzonlularda fazla cahil ve dediğim dediktir. siyaha siyah dedirtmesin. Rizeliler iyidir her kafaya uyarlar. Rize çamlı Hemşin kızları hem güzel hemde çabuk yaşlanmazlar. Artvin in lazları çok fenadır. Kin beslemek kıskançlık düşüncesiz hareketler çok ileri düzeydedir. Kumarı vede hava atmayı çok severler. Birbirlerini çekemezler. Evde yiyecek yemeği yoktur belki ama disko bar da eğlenmeye gider. Yarını düşünmezler
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhee biz piraz sert adamlaruzdur da.
137 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhee öyledur.
Cevap sahibi+1 yılha bu karadenuzin hepisi böyle boydan ayağu sert ve mert delikanlilarla dolidur.
Cevap sahibi+1 yıluyyy imanım gevredi dema öyle da.
Cevap sahibi+1 yıluy ula hava soğuk nasıl eriyesun da hamsi gafali, nasıl becereysun oni.
Cevap sahibi+1 yılhe ilk akluma o geldi de diyemedum saa, alunursun deye. hem onun asli got gafalidur got gafali. kalun kafali anlamuna gelur da.
Cevap sahibi+1 yılula hangi hayvandur o de bana bakaym, onun got kafasina hamsi banar yerim oni.
Cevap sahibi+1 yılhe aferum uşağum böyle delikanli kiz ol, ezdurma kenduni.
Cevap sahibi+1 yıluzatma diyeysun yani :D neyse benim için de zevkti. baba tarafı da trakya vala bende aksan çok :)
Cevap sahibi+1 yıluy tamam dönmeyuz da celallendirmeyun adami :D
Cevap sahibi+1 yılvala ablacım trakya dilini klavyeden anlayaman gari, trakya diyince napam ne diyem sana beya, onu mu anlatıp durun bunu mu anlatıp durun gafa gopar kayış gider beya ablacım.
Cevap sahibi+1 yılhe öyle deduysan öyledur :D
Cevap sahibi+1 yılha bu eig midur nedir ha onun için de teşekkür edeyrum daha da uzatmayrum :D
Cevap sahibi+1 yıl@kuyu34 yöreden yöreye değişir, ona bakarsan lazca bilen karadenizli de çok az. çoğunun laz olduğundan haberi yok :D doğu karadenizde ayrı bir aksan, batı karadenizde ayrı bir aksan, karadeniz dışı oturan karadenizlide ayrı bir aksan derken baya değişimler var tabi. çoğu karadenizli benden iyi türkçe konuşuyo zaten :D
Cevap sahibi+1 yılhepsi lazdır demedim zaten :D ya tabi abartıyorum böyle değil elbette ama öyle klavyeden aksan anlaşılmaz zaten. harfleri tonlarken değişiyo ve kaba tabiriyle en yakın yazı dili bu oluyo :D yoksa konuşmadan anlaşılır anca.
- +1 yıl
Yazarken şiveli konuşan tek insan. sdd
Cevap sahibi+1 yılyaz dedular yazduk uşağum :D vay arkadaş millet dil öğreniyor biz daha aksanı tartışıyoruz. kimse kimsenin aksanına karışamaz :D
Cevap sahibi+1 yılnormal yazmayi unutacağum böyle da :D
Cevap sahibi+1 yıltamamdur :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellemiyorum ama genelleyerek konuşacağım ben Karadeniz insanları hakkında pek olumlu düşünmüyorum yaşam tarzlarımız çok farklı kendilerini geliştirmiyorlar birçok tanıdığım oldu kızlı erkekli saygı hoşgörü kültür hiçbirşey görmedim kuru laf argo dayılıktan başka. Bir elin bütün parmakları bir değil tabi.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen nerelisin? Ege falansa rahat anlaşabileceği sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle nefret ediyorlar o taraflardan. Bak Mardinli arkadaşım vardı uyuşturucu dışında mükemmel bir insandı Mardinin dışına cikma bence sen :P
+1 yılwww.ohadiyorumm.com/.../...6yle-B%C4%B1rakayim.jpg
Aynı böyleler.22 Yorumla- +1 yıl
Çok şeker
+1 yılkaraktersizlerdir, kendi doğruları vardır başkasını kabul etmezler, kişiyi oldugu gibi kabul etme konusunda çok zayıflar, illa değiştirmek kendilerine benzetmek isterler, hayatında yumruk atmamış ama birer miroğludurlar
28 Yorumla- +1 yıl
benim karşılaştıklarım böyle, çok bilmişler aynı zamanda falan filan hiçbirinden hazetmiyorum ve arkadasım olamazlar bir kere görüşürüm bidaha ıııh
- +1 yıl
rica ederim her zaman
- +1 yıl
Sen demekki karadenizliye rast gelmemissin, bunu delikanli olsan bir karadenizli yaninda soylersin bak seni nasil kabakcicegi gibi orta ortaya yariyor.
- +1 yıl
ehehe hepsi de böyle, höyt diyince haa yok ya öyle demedim ben ehehehe tipsiz seni
- +1 yıl
olabilir bro bilemicem memleketimin insanıdır ama saygı da duymam sevmem de delikanlısına denk gelirsek ne ala
- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSeverim karadeniz insanını milliyetçi , mert , karakter, i düzgün insanlardır.
21 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşım Trabzonlu.. Anne tarafım da karadenizli.. Gözlemlediğim kadarıyla geneli dediğim dedikçidir biraz maçodur ama çok şekerdirler:)
06 Yorumla- +1 yıl
kadına karşı davranışta yani bir kötlüklerini falan görmedim yani gayet normal:) Ama burdaki çoğu arkadaşın dediği gibi çok çabuk sinirlenirler inatlaşmaya kalkma yani sakınnn:)
- +1 yıl
Allah yardım etsin o zaman:)
- +1 yıl
rica ederim:)
+1 yıldelikanlı insanlar ama deliler erkekleride kadınlarıda valla çok kolay adam vururlar sinirlenince ve çokta zeki insanlar :))
018 Yorumla- +1 yıl
hepsinin silahı vardır kadın erkek kadınların çantasında erkeklerin belinde vardır mutlaka 7 den 77 ye böyle yeterki laz damarına basma ama sevdiği adama canını verir çok sevecen insanlar ben severim karadeniz adamını... ayrıca koyu milliyetçilerdir
- +1 yıl
yok yok zararsızlar merak etme öyle herşeye sinirlenmezler delikanlı insan onlar
- +1 yıl
samsunu boşver oranın insanlarından hayır gelmez :)
- +1 yıl
orduluysa sıkıntı yok benim dediğim silahlılar trabzon ve rizeden çıkıyo :)
- +1 yıl
rica ederim inşallah mutlu olursunuz :)
- +1 yıl
o zaman hakkında hayırlısı neyse o olsun ama zannetmiyorum dersen pek olmayacak gibi görüyorum :)
- +1 yıl
o zaman uzaklaşmak gerekli :) umut vermemeli...
- +1 yıl
yazık kız yapma eğlenilecek çok insan var elin sabisine kıyma :)
- +1 yıl
allahım ya çok kötüsün :) bide aşık olursan o zaman görürüm ben seni :)
+1 yılBence benim bir skintim yok gayet anlayisli birisuyim. Kendimle ovunmuyorum yanlis yorumlamayin. Arkadaş sordu diye yani.
03 Yorumla- +1 yıl
Dinler, anlar ama kimisi kendini kontrol edemez. Bu kişiyle alakali...
+1 yıldelikanlı numarası yapar fısın tekidir. yalancılıkta üstlerine yoktur. yapmacık takılırlar. kendini bir şey zannederler. ama 2 tane karadenizli arkadaşım var cok samimiyim ikisiylede 10 numara arkadaşlar
03 Yorumla- +1 yıl
arkadaş olarak iyiler ama genel özellikleri öyle diyorum sana
+1 yılBir Karadeniz erkeğine bulaşıyorsan ya çok Yağluu yedün ya da mermüden hızlı koşaysun 🏃
12 Yorumla
+1 yılBirkaç istisna dışında o bölgeden aklı selim adam çıktığını görmedim. Havasından mıdır suyundan mıdır yoksa çernobilden midir bilmem ama bir değişik oldukları kesin.
15 Yorumla- +1 yıl
Yani o bölgeye git anlarsın. Hakikaten farklılar.
- +1 yıl
Pişman olmayacağın kesin :)
Aile & Toplum konusunda 809 cevap paylaştı. Ya o sadece Bolgeyle alakali degil. 2 erkek taniyorum mesela 2si de ayni sehirden. Birbiriniz tam zitti. Biri serefsizin önünde gideni. Biri adamin dibi
14 Yorumla
+1 yılKaradenizli olmayan anlamaz demişim 😊 burada karadeniz erkeklerini kötüleyenlerin hepsinin bir kuyruk acısı vardır 😁
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılKaradeniz ama neresi? Trabzonlu, rizeli ve artvinli ile diğer karadenizliler arasnda dağlar kadar fark var..
018 Yorumla- +1 yıl
Aman aman.. Orduluların içerisinde büyüdüm ben.. Mahallemizin %95i ordulu.. Hani 2 kişinin yaptığını 3. Bir kişiye yaftalayan biri de değilim ama benim tanıdığım tüm ordular aynı taşı sksalae suyu çıkar cimrilikte nirvanaya ulaşmışlar.. Sebebüm :))))
- +1 yıl
Bizimkiler aynı tip sonuçta hep akrabalar.. O onun ninesinin ninesinin ninesi.. Tüm kuşaklar bir arada :))) koca mahalle akraba ((: içten pazarlıkcılar para için herşeyi yaparlar yeri geldiğinde büyüğümün küçüğümün yüzüne vururum bunu.. Tabi bizimkiler öyle.. Oğlu babasını dolandırıyor adam kahrından ölüyor.. Her gördüklerimde sebebüm nörüyon? Demezler mi? 😁😁patik örüyom.. Sen nörüyon diyorum.. 🎅
- +1 yıl
Ordulular karşılarındakine sebebüm diye hitap ederler.. N'aber yerinede nörüyon derler.. Bir de avu ye var.. O da b*k ye ile eş değerdir..
- +1 yıl
Nasıl ki dünyanın 3/4'ü sularla kaplı ise benim de mahallemizinde 3/4'ü ordulularla kaplı idi.. idi diyorum çünkü 2 ay önce taşındım.. Onlarda şimdi ataşehire konuşlanıyorlar.. Kendi koloni kuracaklar..
- +1 yıl
Yeni koloni kuracaklar yazacakken kendi yazmısım.. Mobilden girince oluyor böyle şeyler.. ")
- +1 yıl
Kadıköy de bir mahalle çok ayrıntı vermem.. Bir de şu var.. Tüm yaşıtım, küçüğüm ve büyüğüm ne kadar tanıdığım ordulu var ise hep akrabaları ile görücü usulü evlenmişlerdir.. Birbirlerine kız verip alırlar.. İlla ki böyle olmayanıda vardır ama geneli bu şekilde yapar..
- +1 yıl
benim tanıdıklarım dışarıdan kız almadıkları için bir şey diyemem..
- +1 yıl
Rica edeyim de adet yerini bulsun..
+1 yılDik kafalı, inatçı, sahiplenen 😍, koruyucu, sert, kuvvetli, yakışıklı, komik daha sayim mi?
04 Yorumla- +1 yıl
Evet çok tatlı yaa :))
- +1 yıl
Bende umarım :)
Cok kiskanclar kisitlamaya bayilirlar. İnatci olurlar. İlla dedikleri olacak. Amaa sahiplenmeyi de iyi bilirler. Deger verdigi insanlara farkli digerlerine farkli muamele yaptklari cok belli olur.
10 YorumlaYa bahsederim ama rica ediyorum sen şive yapma ;D iyidirler ya kafa insanız ;D ama çok sinirliler hele bide karadenizde büyümüşse çekeceğiniz var ;D
014 Yorumla- +1 yıl
Yakaladım seni lan:)
Aile & Toplum konusunda 811 cevap paylaştı. Karadenizliyim, en net gözlemlerim panik olmak yani korkudan değil tez canlılık hemen bir ver vere oluşuyor onun haricinde sabit bir şey göremedim
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılpararsız culsuz.. bir ise yaramayan.. gereksiz insanlardır (ama marmaralı ya da egeli olsaydı iyidi ) sananda bölgeye göre insan tipleri var..
15 Yorumla- +1 yıl
bos.. rusyada yasayan bir iyi insan sence soguk bir insan mıdır yoksa yine sıcak kanlı mı?
- +1 yıl
neyse insan insandır... ama önerim ege ya da marmara olsun (daha cok bilgililer)
Oo karadenizli adamin dibidir neseli sempatik gulduren tiplerdir inatci birazcik dedigim dedik olabilirler
01 YorumlaMangalda kül bırakmayan , silahla yatıp kalkan , savaş çıksa gönüllüler listesine ilk sırada yazılacak olan , ancak bu cesaretine rağmen sevdiğini söylemeye korkan erkek türü :D
05 Yorumlaiyidirler sanırım. benim sadece 1 tane tanıma fırsatım oldu ve o da pek değişken çocuk ruhluydu
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaradenize gittigimde tanistigim insanlar genel olarak cok kabaydi. Ama ciddi anlamda zeki ve farkli insanlar seviyorum ben samimiler esprililer
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı. Tembeldirler hemde aşırııı karadenizli biri olarak söylüyorum
05 Yorumla
+1 yıldelikanlıdır. Yürekli, has evlattır ama nereli olduğunun önemi de var tabi.
14 Yorumla- +1 yıl
ordu karadenizde ama erkeği bir trabzonlu rizeli gibi değildir. biraz daha modern olmak ısteyen tıplerdr
- +1 yıl
sana kalmış.
Hemen hemen hepsi çabuk sinirlenir ilk aklıma gelen özellikleri bu.
06 Yorumla
+1 yılkadınları acayip sahiplenen ve kıskanan bir yapı. İlişki de önerilere kapalıdır.
15 Yorumla- +1 yıl
evet, artık şuraya gitmeyeceksin, şunu yapmayacaksın, şunu giymeyeceksin gibi.
- +1 yıl
:) sevgiyi başka bir biçimde ifade ediyor diyelim. O tarz arayanlarda var. Asimile olanları da vardır. :)
Trakya erkegi dseydn tepedn tırnaga anlatırdm ama karadnz erkegni bilmyrm
01 Yorumla
+1 yılKaradeniz den kız al ama verme demişler. sdd birisi didi doğru heraldr xd
19 Yorumla- +1 yıl
O kadar aplaa. dd
- +1 yıl
Yaş 20 diyor. sdd ben 18 apla demem normal xd
- +1 yıl
Ben çocuğum apla sen koca karı olmussun xd. d
- +1 yıl
O kadar mi kotu ya @Mrs_Sinir
+1 yılBir Karadeniz erkeği olaraktan şu an koltuklarım kabarmış durumda :-)))
02 Yorumla- +1 yıl
hemde nasıl :-)) tadımıza doyum olmaz ;-)
ben severim karadenizlileri hepsi olmasa da %80 iyidir
21 Yorumla
+1 yılKaradenizli arkadaşlar iyidirler.
Lakin bide bir kapı cızırtısı oldunmu oynarlar arkadaş.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sinirli oluyorlar, Karadenizli erkekler bozulmasınlar biraz da hainlikleri var. :/
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet arkadaşlarım var. Ortaokulu Karadenizde okudum, yakından tanıyorum kendilerini. Her yerin iyisi de kötüsü de var ama gerçekten sinirli oluyorlar, çabuk parlıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılAhaha bilemiyorum o kadar. D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaradenizlinin dilinden karadenizli anlar gerisi hayatta o kafayı çözemez
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana denk geldi çok şükür annnemin dualı evladıymışımda yol yakınken bitti yoksa şeytanla evlenecekmişim de görememişim :/
Cevap sahibi+1 yılelbet çok iyileride var lakin yok bana göre değil onu anladım Allaha yakın bana uzak olsunlar mümkünse , bana çeyiz aldırıp ayrılıp gidip başkasıyla sözlenen birinden ne bekleyebilirsin ki
Cevap sahibi+1 yıl8 ay civarı parasını birktirdi çeyiz aldık öğrenci halimle o çalışıyor parasını biriktiriyordu :) yoluncak kaz olunca yolan çok oluyır :) tabiri caizse benden ayrıldı 1 ay sonra başkasını buldu akraba altını çiziyorum akraba tekrar diyerek bir güzel nişanlandı gitti :)
Cevap sahibi+1 yılmutlu mesut olsun benden uzak dursun da :) Rabbim ıslah eylesin böyle insanları şükrediyorum o yüzden sadece gözüm açıldığı için, lakin o da dua etmeli ki art niyetli biri çıksa şu an onun ölğm fermanına yazmış olurdu :) ama Rabbim görüyor ilahi adalet dedim sustum gittim
Cevap sahibi+1 yılinsanların kederleri bazı insanların kaderi oluyor :) iyi dileklerin için teşekkür ederm umarım sende gönlüne göre birini bulursn iyi geceler :)
Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. İyidir iyi. Güzeldir karakterleri
01 YorumlaAdam gibi adam olurlar.
32 YorumlaBenim tanıdığım samimi candan şen şakrak :)
02 YorumlaÇoğu Otoriter ve kıskanç diye biliyorum.
01 Yorumla
+1 yılDikbaşlı , adaletli ve komik :)
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim:)
+1 yılKötünün iyisi.
Not:Rizeliyim..01 Yorumla
+1 yılTrabzonlular candır, gerisiyle ilgilenmiyorum 😊
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. Severim sıcak kanlılardır :)
01 Yorumla
+1 yılInsanları bölgelere ayırmıyorum
01 Yorumlaiyi yere kapak atmışsın:P:D
11 Yorumlasinirli, atarlı, giderli, ketum, maco
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı. Çok tatlılar :) Hele babanneler daha tatlı :))
04 Yorumla
+1 yılÇocuklar duymasındaki haluk gibiyiz :D
01 YorumlaValla Gayet iyiyiz :D
04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltuttuğunu tutan tutmadığını vuran biridir
02 Yorumla- +1 yıl
doğru ama bende trabzonluyum
Çabuk sinirlenirler.
11 YorumlaIyi cana yakin sinirli😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
paçi ben çayeli
+1 yılben güneyliyim kuzeylileri sevmiyorum neden bilmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinirliler ama iyiler
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBnimko biraz deli dolu valla ama seviyommm
Cevap sahibi+1 yılYooo bn bilerek kabul ettim ve seviyorum da sen npcqn karadeniz erkegini
Cevap sahibi+1 yılHmm anladim
+1 yılEfsaneyiz efsane.
11 YorumlaUyuzlar biraz.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğulu erkekler gibi görgüsüz ve kabadırlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarı gibiler benden soylemesi..
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani cogumuz kari gibiyiz karadenizli olarak iyiyizdir :D
Cevap sahibi+1 yılYok usagum bizum burada karilarimuzun sozu gecer. Niye asagulayayim ki
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyileride var kötüleride
01 Yorumlaşerrefsizin tekidirler adamı satarlar
00 YorumlaBence vatanseverler
11 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
01 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Karadeniz erkekleri karakter açısından nasıldır abiler ablalar kardeşler :) ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler