Teşekkür ederim öncelikle, çok sinirli olduğunuz doğru mu , evlendikten sonra ailenize karşı nasıl davranıyorsunuz mesela? Düğün de Trabzon set takıyormuşsunuz öyle biliyorum yanlış bilmiyorsam
Kısıtlayıcı kıskançlık, dediğim dedik.. giyime falan karışma var mı? Bide ben silahlara ilgilenmeyi seviyorum benim HOBİM , Karadenizliler de silaha düşkün diye biliyorum doğru mu?
Silahlarla ilgili olmanızı sevdim bak , çünkü ben bu silah sanayi de çalışmayı düşünüyorum haliyle işime saygı duyan işimi benim kadar seven biriyle evlenmem daha mantıklı
Görücü usulü olarak Kürt kızları aldığınız doğru mu? Genel de Kürtlerle evleniyor Karadeniz liler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alıyoruz niye almayalım
Adetleriniz nasıl peki? Kılıbık olduğunuz doğru mu hanım köylü olduğunux
Sen nerelisin
Konya da yaşıyorum, ama Kıbrıs göçmeniyim
Karadeniz hakkında bayaa bir şeyi merak ediyorum ben aslında
Anlatırım sorun yok
Teşekkür ederim öncelikle, çok sinirli olduğunuz doğru mu , evlendikten sonra ailenize karşı nasıl davranıyorsunuz mesela? Düğün de Trabzon set takıyormuşsunuz öyle biliyorum yanlış bilmiyorsam
Ailemize bağlıyız sinirliyiz evet kılıbık değiliz trabzon set kişiden kişiye değişir takan var takmayan var aklına takılanları sorabilirsin
Kısıtlayıcı kıskançlık, dediğim dedik.. giyime falan karışma var mı? Bide ben silahlara ilgilenmeyi seviyorum benim HOBİM , Karadenizliler de silaha düşkün diye biliyorum doğru mu?
Memleketiniz çok güzel ama turlar çok pahalı neden? Babanelerinizin küfür ettiği doğru mu? Yağmuru sevmiyorsunuz diye biliyorum
Evet doğru silahlarla ilgiliyiz baya kıskançlık var kısıtlama da haliyle birazcık olabilir inatta var
Tutucu musunuz?
Yağmur eksik olmuyor ki zaten trnin en pahalı yerlerinden birisi trabzon bu arada sebebini bende bilmiyorum evet samimi şekilde ederler 😂
Kişiden kisiye değişir genel olarak tutucu değiliz
Sjsjjs , anladım Doğu Karadeniz de kiralar çok mu pahalı yaşanması zor Muş gerçi her yerde hayat pahalılığı var ama
Bi de nasıl tavlayabilirim?
Silahlarla ilgili olmanızı sevdim bak , çünkü ben bu silah sanayi de çalışmayı düşünüyorum haliyle işime saygı duyan işimi benim kadar seven biriyle evlenmem daha mantıklı
Görücü usulü olarak Kürt kızları aldığınız doğru mu? Genel de Kürtlerle evleniyor Karadeniz liler
Evet kürt gelin çok var burada kiralar normal bence diğer yerlere göre tavlamak için dış görünüş yeterli bizimkilere yeter de artar ahhaha
Ordulu hocam var benim öğretmenim, Karadenizliler hakkında baya bir şey öğrendim fındık toplama, şiveniz Lazca falan
Lazca öğrenmek kolay mı
Ben bayaa Karadeniz hayranıyım Ömer
Tamam o zmn benim şansım tipim dış görünüşümle tavlayabilirmiyim onu de bana
Kumarl saçlıyım
1.72 boy
47 kilo
Silahları çok seviyorum
Buğday tenliyim
Hafif kekelemem var ama çok tatlı konuşuyorum çevremdekilerr öyle diyor
Bide esprili bir insanım
Karadenizliler laz değil lazlar artinde yaşıyor be azınlıklar lazca konuşanı bile zor bulursun öğrenmene gerek yok
Bilmem bulursun illaki beğenen birini
Hım anladım 10 üzerinden Ben kendime 2 verdim bu arada
her şey için teşekkürler Ömer
O zaman işin zor hahah takip isteği atan senmiydin
Ewt bendim , olm şaka yapıyorum yaa
İşim zor falan değil, ben kafama kafama koyduğumu yaparum hem
Yaparsan sorun yok
Okey , senin bana sormak istediğin sorun varsa alabilirim
Hayır yok
Tamam grsrz
Görüşürüz
İntihar et. Daha acısız olur