Evlilik sürecini hızlandırmak ve nişanlıma destek ol için aldığım karar doğru mu?

Çalışan bir kadınım,7 yıldır kirada tek yaşıyordum. Nişanlım borçlarımı ödeme konusunda bana destek çıkarken aynı zamanda kendi ailesinin mutfak masraflarını ve faturalarını aynı zamanda kendi ödemelerini yaptığı için nikahımız sade olacak da olsa kiralık ev tutma, depozito, ev eşyası durumları ikimizinde canını sıktı çünkü evliliğimiz erteleniyordu. Boşu boşuna kira parası vermemek için ailemin yanına taşınma kararı alıp ev depozitosu ve kira emlakçı bedeli için hatta eşyanın bir kısmı için para biriktirme yolunun ailemin yanına taşınmak olduğunu düşünerek 2 aylığına baba evine taşındım. önce ev için para biriktirip kalan para ile ona destek olmayı düşünüyorum. Hesaplarıma göre 76 bin tl birikmiş olacak 2 ayda benim, tüm ödemelerimi çıktıktan sonra. O ise bilezik ve ekstra eşya konuları için kenara para atacak. Aldığım karar doğrumu sizce, evi tutunca eksikleri 2-3 ayda sonrada tamamlarız dedim. Aksi olsaydı nikahımız ertelenecek ve hayırlı işler uzatmaya gelmeyeceği için sevdiğim adamla ayrı kalmak istemediğim için böyle bir karar aldık.

Evlilik sürecini hızlandırmak ve nişanlıma destek ol için aldığım karar doğru mu?