Ona gercekten asik miyim degil miyim anlayamiyorum. Cok ideal biri, beni seven, el ustunde tutan, yakisikli sayilabilecek biri ama icimde cok korkular var. bir seviyorum bir yandan da sanki isinamadim gibi… Bu yastan sonra daha iyisini bulamam kiymetini biliyim diyorum ama cok karisigim.
Herseye ragmen denemek mi?
Yoksa bu kadar kafa karisikken vagecmek mi? Ama yalniz da kalicami biliorum. 😞
Herseye ragmen denemek mi?
Yoksa bu kadar kafa karisikken vagecmek mi? Ama yalniz da kalicami biliorum. 😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle ikilemde kalıyorsan belli ki kanın ısınmadı gadası. Evlilik kolay birşey değildir. Aynı evin içine girince herşey daha zor olur.
Beni sevmesini kiyamayisini seviyorum ama gercekten asik degilim anliyorum. Bu yasa kadar aski bulamadim sanki bundan sonra bulacak miyim diye de elimin tersiyle de itemiyorum 😞
Valla evlendikten sonra aşkı unut gadası. Çünkü senin ona kanın ısınmamış
Ayni soguklugu eski sevgilimde de yasamistim. Sonra ayrildik yillar sonra tekrar gorunce ona asik oldumu anlamistim tam anlamiyla ama cok gecti.. bende sonralardan mi duygular olusuyo acaba ya da kaybedince
Bu soruyu sorduğun an evliliğe hazır olmadığını beyan etmişsindir aslında
Lütfen evlenme. Böyle güzel bir insanla zar atma, acaba olur mu deme.
Onunla evlenirsem duygularimin karisikligindan dolayi onu mutsuz etmem kendi mutsuzlugumu icimde yasarim. Yansitmam.
Öyle diyorsan, ilerde birinden hoşlanip aldatmak, olmuyor denedim deyip boşanmayı düşünmek ya da bunlara yeltenmeyip içten içe hep onu düşünmek vs durumlarına gireceksen uzak dur. Seni tanımadığım için net yorum yapamıyorum. Kendini tanıdığını düşünüyorum yaşın itibariyle. Her şeyi yap da tek amacı mutlu yuva kurmak olan bir insanın vaktini yeme
Mantığınla hareket etmeni tavsiye ederim
Oyle yapmayi planliyorum ama duygularim o kadar karisik ki gece uyutmuyor
sadakatinden eminsen at imzayı
Cok eminim
Allah bir yastıkta kocatsın :-)
Bunu demen bile ustume oyle agirlik yukledi ki iyi mi yapiyorum kotumu… Allahim hayirlisi ya
nikahta keramet vardır. dualarımız sizin gibi iyi insanlarla... :-)
Insallah tesekkur ederim. Bi abdest alip namaz kilip Allaha yalvarcam. Dogru kisiyse oldursun degilsz oldurmasin diye
doğru kişi olmasaydı Allah karşınıza çıkarmazdı. ilişkiniz evlilik noktasına gelmezdi. Allah tüm ibadetlerinizi dualarınızı kabul etsin. size tavsiyem yersiz korkularınızı bir kenara bırakın güzel gelişmelere odaklanın
Ay insallah tesekkur ederim bi sen anladin beni insallah senin dedigin gbi olur
rica ederim. kalbinizin güzelliği yeter buna emin olun.
Dene derim
Evde kalirsin