İnsanlar artık neden evlenmiyor doğum oranları ülkeye nükleer silah atıp yoketmisler kadar azaldı nolcak şimdi?

kızlar artık evlenmiyor sevgili yapmıyor erkekleri sevmiyor hakaret ediyor kadın erkek ilişkisi bitti iftira atıyorlar taciz ettiler beni diye bir erkeğe bir kadın gerçek hayatta iftira attimi şerefi haysiyeti insan içine çıkacak haysiyeti kalmaz erkekler artık bırak kadınları taciz etmeyi kadın görünce iftiraya uğrayacak hayatım elimden kayacak diye işyerlerinde okullarda sokaklarda kadın görünce uzaklasiyolar kadınları arayıp mesaj bile atamiyoruz kadın karakola gösteriyor mesajı sapik icerikliyse ifşa ediyor insan içine cikamiyon ne komşun ne başka insanlar sana ekmek vermiyor iş vermiyor soruşturma başlatılıyor bu devirde kadın gördün mü uzaklaş abi o durumdayız ama evlilik konusunda zaten görücü usulü kalmadı bitti kız isteme de kalmadı artık çocuk istemiyor kızlar erkeklerde çocuk istemiyor kimse evlenmek istemiyor toplum yok oluyor gözlerimizin önünde Avrupa erkek nüfusunun yakın zamanda yok olacagini söylüyor nüfus bitecek ve Türkiye'yi bütün ülkeleri ele geçirecekler erkekler yaşarsa bunu başaramazlar erkekleri yok ederek ülkeyi ele geçirecekler Avrupa erkek nüfusundan nefret ediyor erkek nüfusunu katledecek her yerde erkek ölümleri çoğaldı zaten Türkiye 5yila kalmaz yok olur Türkiye'deki erkeklerde karı gibi oldu zaten manikür pedikür savaş çıksa ojelerini degistirirler erkek gibi değillerdi yeni nesil erkekler bunlarla savaşa girsek yeni nesil ben savaşmam der

Güncellemeler
6 ay
Erkeklerin köpek kadar değeri yok artık diyor kadınlar bir iftira atsalar herkes kadınlara inanir bu devirde erkekler olarak köpek kadar haysiyetimizi birakmadilar kadın görünce kafamı önüme eğip evine gidiyorum bir bagirsa iftira atsa bütün dünya linç eder bizi kendini açıklayamazsin kadının beyanı esastır bitti mahkemede bile erkeksen haksizsin
İnsanlar artık neden evlenmiyor doğum oranları ülkeye nükleer silah atıp yoketmisler kadar azaldı nolcak şimdi?