Ya arkadaşlar boyle erkekler bir gun sabah uyandigimizda kadin olmus olsa ve kendi dedikleri hayati onlara yasatsak masil olurdu😃?

Kadıni ezip hor görüp ses çıkarmasını istemeyen kendisine hep muhtac kalsın bu sekikde de kendiai erkekligini hissettin isteyen kadina gerektiğinde sen çalışmıyorsun bana muhtaçsın lafimdan cikamazsin diyip kendi istediği hayati yasayip kendini gelistirirken kadini sorf kadin oldugu icin kolelestirip eve hapseden kendisine bir sey oldugunda o bana muhtac ve ortada kalir diye dusunmeyen bana ne diyen ve bu dusunceye uymayan kadinlara sen aileye onem vermiyorsun erkeklesmissin calisan kadin aldatir diyen (esi calisiyorken eve erkek atan kadinlari yok sayiyor) ileride cocugu olunca onu dusunmeyen bana bir sey oldugunda bu cocuklarla kadin ne yapacak demeyen veya calismaskn bana bir sey olursa da gotsin temizlik yapin milletin evini temizlesin (temizlik yapmak kolay saniyirlar milletin evini temizlemek ragat is saniyorlar) iyi para aliyir doyen kadinlarin kariyer yapmasina karsi cikan erkeklerden bahsediyorum
Ya arkadaşlar boyle erkekler bir gun sabah uyandigimizda kadin olmus olsa ve kendi dedikleri hayati onlara yasatsak masil olurdu😃?