Böyle söyleyerek çok kırdı beni?

Eşim 32 yaşında ben 30 yaşındayım eşim bu zamana kadar hayatı fazla fazla yaşamış çok gezmiş her yere gitmiş bende tam tersi hiçbir yere çıkıp gitmeyen biriyim evleneli 2 ay oldu balayına gidemedik eşim kurumsal bir yerde çalıştığı için izin vermiyorlar bende balayına gidemedik diye çok dillendiriyorum bu konuyu eşimde sırf bu balayı konusu kapansın diye rapor bile almayı düşündüm dedi biz normalde balayına gidemesek bile her hafta izin gününde bir yerlere kaçalım diye düşündük onda da 2 izin gününde gittik geldik eşim şimdi ben her hafta izin gününde bir yere gitmek istemiyorum ben daha annemle pazara bile çıkamadım vs şeyler söylemeye başladı bu hayatı ben fazlasıyla yaşadım doydum sende yaşasaydın doysaydın dedi ben karı gezdirmek için mi evlendim deyinde kırıldım açıkçası çok koydu o laf ben yaşamadığım her şeyi eşimle yaşayıp görmek istedim ama ondan bu cevabı aldım zaten eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz biz bütün günüm onlarla geçiyor yatmadan yatmaya yukarıya evimize çıkıyoruz ailesi çok iyiler Allaha şükür ama ben eşimle anlaşamıyorum ailesiyle aram iyi ama eşimle uyuşamıyoruz

Böyle söyleyerek çok kırdı beni?