Aile & Toplum Beyefendi neden öyle dedi cok kırıldım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birisinin yorumunu okudum burda yazmış ki büyük göğüslü kadınlardan midem bulanıyor.. Aa neden öyle dediniz beyefendi alındım gücendim kırıldım Güncellemeler+1 yıl Yorumlara çok güldüm ya😂😂 Beyefendi neden öyle dedi cok kırıldım? Cevapla Kadın Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=oiqg8SwvNqU 1 0 Yorumla
emziksizkedi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Büyük göğüslü kadınlar candır, aşktır. Öpmeye, koklamaya, okşamaya doyamam. Çok ayıp, terbiyesiz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla emziksizkedi +1 yıl Büyük göğüslü kadınları her yerde her alanda görmek istiyoruz. Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Midem bulanmasa da evet inek memesi gibi olanlar güzel değil. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla BehruzuFurkan +1 yıl Düşünsene adam kafasını koymuş göğsüne yatacak sanki yaninda iki kisi daha yatıyor aw Yorumla Soran +1 yıl İnek memesi olup olmadığını nasıl anlıcam kaç beden üzerisi inek memesi oluyo Yorumla BehruzuFurkan +1 yıl 90 ve üstü Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺🥺🥺🥺90la kaybettim Yorumla BehruzuFurkan +1 yıl Öh maşallah sırtın agrimiyor mu kizim onu nasıl taşıyorsun öyle 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ağrıyor ama napiyim😂 Yorumla BehruzuFurkan +1 yıl Pist benzetme yaptim diye bana da kırılmadın dimi özür dilerim bak öyle bir şeye neden olduysam... Yorumla Soran +1 yıl Hayır kırılmadım güldüm😂 Yorumla BehruzuFurkan +1 yıl Ahahha tamamdır, günün güzel geçsin 🤝😅 Yorumla Soran +1 yıl Senin de😄 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı. ya sen ne bakıyon bize. biz yokluktan ne dediğimizi mi biliyoz 1 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herkesin kendi zevki boşver önemli olan sarkık olmasın 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. İri göğüs handikap çok gençken belki diri görünsede ileride yerçekimine yenik düşüyor 0 0 Yorumla
Achilleus55 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Estetikten güzellikten kadından anlamıyormuş boşver 0 0 Yorumla
-_öcüüüü_- Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Herkesin zevki farklı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama midem bulanıyor da denmez ama kırıcı Yorumla -_öcüüüü_- +1 yıl Kaba olmuş ama Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
GenesisCode Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Öyle insanlara takılmayın. Herkesin güzelliği var 0 0 Yorumla
iamfromNowhere Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Ben değildim o😅 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi😂 Yorumla fatıhsahın93 +1 yıl Bendim galiba 🤣 Yorumla Soran +1 yıl @fatıhsahın93 ask olsun Yorumla iamfromNowhere +1 yıl Hahaha😄😄 ben değildim işte yaz bana☺️ Yorumla iamfromNowhere +1 yıl Çok ayıp etmişsin @fatihsahin kardeş Yorumla fatıhsahın93 +1 yıl Ahahahahah ben de değildim şakaydı sadece 🤣 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hahhahaha 0 0 Yorumla
mühendizz66 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş boşver 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alın gücen kırıl 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle oldu😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep böyle tatlı ol 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Büyük göğüslü kadınlar candır, aşktır. Öpmeye, koklamaya, okşamaya doyamam. Çok ayıp, terbiyesiz.
😂😂
Büyük göğüslü kadınları her yerde her alanda görmek istiyoruz.
Midem bulanmasa da evet inek memesi gibi olanlar güzel değil.
😂😂😂😂
Düşünsene adam kafasını koymuş göğsüne yatacak sanki yaninda iki kisi daha yatıyor aw
İnek memesi olup olmadığını nasıl anlıcam kaç beden üzerisi inek memesi oluyo
90 ve üstü
🥺🥺🥺🥺🥺🥺90la kaybettim
Öh maşallah sırtın agrimiyor mu kizim onu nasıl taşıyorsun öyle 😅
Ağrıyor ama napiyim😂
Pist benzetme yaptim diye bana da kırılmadın dimi özür dilerim bak öyle bir şeye neden olduysam...
Hayır kırılmadım güldüm😂
Ahahha tamamdır, günün güzel geçsin 🤝😅
Senin de😄
ya sen ne bakıyon bize. biz yokluktan ne dediğimizi mi biliyoz
Herkesin kendi zevki boşver önemli olan sarkık olmasın
İri göğüs handikap çok gençken belki diri görünsede ileride yerçekimine yenik düşüyor
Estetikten güzellikten kadından anlamıyormuş boşver
Herkesin zevki farklı
Evet ama midem bulanıyor da denmez ama kırıcı
Kaba olmuş ama
Evet
Hangisi demiş şekerim onu
Öyle insanlara takılmayın. Herkesin güzelliği var
degil mi yaa bigger is better...
Ben değildim o😅
Kimdi😂
Bendim galiba 🤣
@fatıhsahın93 ask olsun