Yeni çıktı!
Artık herkes 30 unu geçeni zorbalıyor.
Hasta misiniz şeytan mısınız nasıl insanlarsınız. Şeytan sizin yanınızda hafif kalır be.
İnsanlar iyice çığrından çıktılar.
Yeni çıktı!
Artık herkes 30 unu geçeni zorbalıyor.
Hasta misiniz şeytan mısınız nasıl insanlarsınız. Şeytan sizin yanınızda hafif kalır be.
İnsanlar iyice çığrından çıktılar.
Bazı erkekler 30 yaş üstü kadınlardan nefret ederler çünkü öz güvensizler ve onlara yetmediklerini biliyorlar zaten bu yüzden 16-20 yaşındaki ergenlerin peşine düşüyorlar ancak onları kandırırlar ne yazık ki bu yüzden kimseyi dinleme kanka sen değerlisin ve sen en iyisini hak ediyorsun umarım kendine göre birisini bulursun
Kankaaammmm 💕💕💕💕 sen de çok değerlisin. Umarım sende bulursun.
Aynen öyle tespitin on numara. Çok doğru. Anca onları tavlayabilirler. Yetersiz erkek müsveddeleri...
Sadece doğruları söyledim sana bazı erkekler narsisttir bu yüzden elde edemediklerini bu şekilde aşağılamaya ve değersizleştirmeye çalışırlar işte hep aynı senaryo ne diyeyim ki daha canım
Evet hep aynı canım benim.
Öyle işte
S. ktirsinler 4. m koduklarım. 30 yaşına kadar hayat mı yaşanıyor? Hayat 25-30'dan sonra başlıyor. O yaşa kadar okulmuş kpssmiş askerlikmiş bunlarla uğraşıyor insanlar.
Onlar gençmişş güyaaa. Asıl onlar velet, biz genciz.
Yaşlı hissettirmeye çalışiyolar işte.
Ben kime 31 yaşındayım dediysem millet hep 24-25 yaşında falan zannediyor beni. 20'li yaşlardakilerden daha genç duruyorum. Yürüyenlerin çoğu 25-27-28 yaşlarındaki elemanlar oluyor.
Bence de bu durum çok üzücü ve anlamsız. Yaş, insanın değerini ya da niteliklerini belirleyen bir şey değil. Her yaşın ayrı bir güzelliği ve hikayesi var. İnsanların başkalarını yaşları yüzünden yargılamasını asla anlamıyorum. Çünkü hepimiz aynı yolda yürüyoruz, hepimizin sonu yaş alıyor. Birinin geçmiş tecrübelerine saygı duymak yerine alay etmek ya da zorbalık yapmak resmen insanlık dışı. 🌟 Emin ol bu tarz negatif insanları fazla ciddiye almaya gerek yok; onlar kendi mutsuzluklarını başkalarına yansıtmaya çalışıyorlar. 💛 Olgunluk, içerdeki huzuru bulmaktan geçer; yaş sadece bir sayı! 😊
Cevap
11Cevap
Bence bu saygısızlık empati eksikliği yaş ayrımcılığı ve duygusal açıdan olgunlaşmamışlık boş ver ciddiye almamak gerekir
Valla çok doğru bir isyan
27 yaşındaki biri gelmiş 30 yaşındaki birimi zorbalıyor
Mal olmaya başladılar artık iyice
Çok ya şeytanlar resmen. Eskiden bu yoktu fazla. Şimdi her yerde bunu yapıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum. Bu aralar benim de karşıma çok çıkmaya başladı. Akıl yoksunu bunlar
Kesinlikle. Kendilerini genç, bizi yaşlı sanıyolar.
Asıl biz genciz, onlar daha velet.
Aynen öyle. Yaşıtlarından zorbalık görenler yapıyor genelde bunu
Ezikler demekki... Gülünesi.
Evet tam olarak ezikler. Ezikliklerini bastırmaya çalışıyorlar
Ne yaparsın. Tek avantajlarinin gençlik olduğunu sanıyolar ama maalesef :))
Bilmiyorlar ki geçen yılların getirdiği hayat tecrübesinin onda biri bile onlarda yok. Bu yüzden sık sık gelip burada ağlıyorlar 😄
Amaaan ergenuslar
Aynen öyleler
Ben şahsen 30 yaş üstü kadınları daha çekici buluyorum neyini zorbalıyolar anlamıyorum çekemiyolardır
Yaşlı hissettirmeye çabalıyorlar.
Takma onları sen boş ver
Biliyorlar olgun kadınların onlara bakmadığını bu yüzden zorbalamaya çalışıyorlar
@günes121212 Öyledir muhtemelen dediğim gibi bence 25 30 yaş üstü kadınlar çekici oluyor
@BursalıMustafa18 Bencede kadınlar 30 yaşından sonra daha güzel oluyorlar çoğu zaman
Evet yüzümüz oturmuş oluyor...
Aynen öyle
@günes121212 evet katılıyorum ama maalesef çoğu kendi yaşıtlarında veya büyük kişilere şans veriyor bence büyük kadın küçük erkek ilişkisi ayrı bi tadı olur
Amca-teyze deyip kendilerince hakaret ediyor ergenler. Neden takarsın ki?
Çok çıkmaya başladı karşıma da.
:))
başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olan bir kitle var
İnsanlar ciddiye alınacak varlıklar değildir. Boşverin...
Ergenler kendi akranları tarafından zorbalanıyorlar ve düzgün iletişim nedir bilmedikleri için onlara normal geliyor
Iyyy ergen ,🤮
Asıl onlar çocuk, biz genciz.
Kendilerini genç, bizi de yaşlı zannediyorlar
Zamanla iki kelimeyi bir araya getirip cümle kurmayı. Düzgün iletişimi, ilgi alanların hakkında sohbet etmeyi keşfettiklerinde bu aciz hallerine kendileri de utanacak merak etmeyin
Aynı şeyi yaşasınlar. Dileğim bu :))
Sende onları velet diye zorbala reis
Mecbur
1 senem mi kaldı zorbalanmaya 😅
Kimseyi takmadigim için umursamıyorum
Amaçları ne ki
Yaşlı hissettirmek tabiiki
Değil elbette :) çok genciz. Onlar çocuk.
Haklısın ♥️👑
Niyeki 😂
Salla
Salla boş ver onu bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?