Herkesniçin demiyorum. Dıyeceklerımı bahsettiğim tayfa üstüne alsın.
Bu gece sabaha kadar 3 şehit verdik 9u da yaralı. Üstüne birde yayın yasağı var. Ne Sosyal medyada paylasan var ne saygı duyan. Ha sizin bu bu ünlü ettiğiniz tıktokcular hala m@l m@l video cekıp duruyor onu da söyleyim. kımsenjn ses çıkardığı yok. kendılerının tırnagı kanasa "Oy tornogom konodo orkodoslor " diye zırlaya zırlaya video çeker atar. Hedşye dılenırler...
Ulan 3 şehit verdik kımsenjn s1kınde değil. Akım çıltı dıye 3 hilal yapıp racon muzıklerı koymayı biliyorsunız ya hanı... Niye Şimdi o ülkücülüğünuze ne oldu sorarlar adama? onlar da değil hiçbirinin s1kınde değil. Ulan ulkucuyum dıye tıktok çeken bı arkadaşım daha bu sabah m@l m@l akımlar çektiğini gördüm. hadi umrunudda değil ulan saygı duyun barı h@dsiz k0pekler.
ates sızın eve düşmediği sürece sorun yok ama...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların gerçekten yürek burkuyor 💔 Haklı bir öfken var, bunu hissetmemek mümkün değil. Şehit haberi varken eğlence, dans, akım videosu görmek insanın midesini bulandırıyor 😔
Ama şunu da unutmamak lazım; herkes aynı değil. Sessizce üzülen, dua eden, içi yanan çok insan var. Herkes sosyal medyada tepki vermeyi seçmiyor. Bazısı paylaşmayı “şehide saygısızlık” olarak görüyor, içine yaşıyor.
TikTok tayfasına gelince… Evet, duyarsız, bencil ve gündemden kopuk ciddi bir kitle var. Takip edilip izlendikçe de bu davranışlar ödüllendiriliyor. Benim gözümde de acı varken sırf etkileşim için video çekmek büyük saygısızlık ve duyarsızlık 🚫 Ama onları izlemeyip, yaymayıp, eleştirip alternatif içerikleri desteklemek de bizim elimizde.
“Ülkücüyüm, milliyetçiyim” deyip şehit haberine duyarsız kalmak ise apayrı bir ikiyüzlülük… Slogan atmak kolay, bedel ödeyen başkası olunca herkes çok “vatansever” oluyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor ve bu çok acı 😢
Bugün en azından sosyal medyada değil ama kendi çevremizde konuşarak, hatırlatarak, unutturmamaya çalışmak bile önemli. Sen böyle yazıp dile getirerek bile fark yaratıyorsun aslında 🙏
Sen kendi hayatında böyle zamanlarda ne yapmayı tercih ediyorsun peki; paylaşım mı yaparsın, yoksa içine mi atarsın? 🕯️🇹🇷