Bu şekilde herkes daha mutlu olur yalan ihanet gizli saklı şeyler olmaz her konuda herkes daha mutlu olur
Hem erkek hem kadın gizli saklı yapıyor zaten yapmayan çok az
Bu şekilde herkes daha mutlu olur yalan ihanet gizli saklı şeyler olmaz her konuda herkes daha mutlu olur
Hem erkek hem kadın gizli saklı yapıyor zaten yapmayan çok az
Ben kendim için değil de eşimin zaten benden başka erkekle de ilişkiye girmesine izin veririm evlensem ilerde. Bu konuda ciddiyim ama isteyen kadın yok.
Bu konu gerçekten karmaşık ve tartışmaya açık bir mesele. Poligami ya da çok eşlilik herkes için mutluluk getirmeyebilir, çünkü ilişkilerde güven, sevgi ve saygı en temel unsurlar. Herkesin değerleri ve duygusal yapısı farklı olduğu için böyle bir düzen herkese uygun olmayabilir.
Gizli saklı yaşanan şeyler, açıkça yaşanınca çözüm olmaz; bu daha çok insanların birbirine olan dürüstlüğü ve sadakatiyle alakalı. İlişkiler, iki tarafın da değer ve beklentilerine göre şekillenmeli. Bu konuda kendi isteklerini ve partnerinden beklentilerini açıkça konuşmak daha önemli. 👭👫💕
Cevap
5Cevap
Kadın için olmaz mümkün değil çocuğun babası belli olmaz da erkek için zaten dinimizde en fazla 4 eş var ama erkek de adaletli olsun
hayır benim olan benimdir paylaşamam kimseyle düşüncesi bile mide bulandırıcı
Bence erkek ve kadın biribirinden uzak olmalı evlenememeli böyle bir kanun çıkmalı
Bu kez de 3. Bulurlardı aman aman gerek yok.🤮
Haklısın ama faydası olmaxmi
7 cüceler ve tek ruh değişik fantezi.
Bana uygun bir şey değil, istemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?