Ne olacak bir aya kalmadan unutulur sünnet olayı 😃

şimdi bu durumda şöyle demeliyim
sünnet acısı elbette unutulur ve 1 kereye mahsustur bir kere acı duy bir daha duyma
regl olmak elbette can yakan bir durumdur ve her ay başı olan bir şeydir
fakat her kadının regl ağrısı bir olmuyor bazılarınınki çok ağrılı bazılarınınki ise hafif geçiyor
bu hafif geçenler sünnet acısına denk değil
bu yüzden burada bir adaletsizlik oluyor
Eminim ki çocuğu erkek bu duruma dayanamaz hata bizden daha çok beter duruma düşerler o zaman da bizi daha iyi anlamış olurlar hem çünkü çoğu erkek erkek olumsuz ve kötü konuşuyor regl durumuyla ilgili abartıyormuşuz aslında abartmıyoruz regl dönemlerimizde çok kötü oluyoruz tabiki yaşamayan anlamaz erkekler sünnet oluyor ama arkasından eğlence oluyor hediyeler geliyor altınlar paralar takılıyor ne var böyle sünnet olmaya hem sünnet oluyorlar hem de bir yandan kazanıyorlar bizde öyle mi çok az olumlu bir yanı var çoğu yanı kötü bizim durumumuzun sünnet olayı zaten birkaç aya kadar geçiyor bizde öyle mi değil her ay oluyoruz ne var sünnet olmaya bu durumda bir kere oluyor unutuluyor
Regl cinsel zevki azaltmaz ve zorunluluktur. Sünnet ise cinsel zevki azaltır ve zorunluluk değildir. Sadece Türkiye'de yaşayıp İslam kültürüyle yetişip Avrupa görmeyip bir b*ktan haberi olmayan insanlar sünneti basit bir şey olarak görür. Keşke kadınlar sünnet olsa erkekler regl olsa da kadınlar zevk alamasa o zaman görürdük yorumları kadınlar çok bencil yaratıklar
Birde amelelik pis kirli lagimli kışın soğuktan titreyerek yazın güneşin alnında terden sırılsıklam olarak çalıştığımız işlere el atsanız da eşit olsak gerçekten
Rumuzun ilgim alanıma giriyor sanırım
Kadınlar fiziksel olarak uygun olmadığı için çalışmıyor öyle işlerde.
Fiziksel olarak uygun oldugunuz islerdede erkeklere nutuk atmayı bırakın ozaman. Her dalda her alanda vs vs hepsi dümen işinize gelen heryerde varsınız işinize gelmeyen yerlerde fiziksel olarak uygun değilsiniz 😁😁😁 rus kadınlar bu işleri yapıyor bu arada. Onlar kadın değil mi
Olayı Rus kadınlara bağlamasan seninle bunu tartışmaya devam ederdim.
Fiziksel olarak uygun değiliz dedin kadınları kastettin ve bende rus kadınlar yapıyor dedim onlarda kadın neticede. Biz erkekler olmasa vay halinize iki tuğlayı ustuste koyup tek kat tek oda bir yapı yapmanız yıllar sürer
Maden ocaklarında ölen işçilerin hepsi erkek vatan için Can verenler hepsi erkek vs vs birsuru sayarim sana benimle bu konuyu tartisirsan fikrin degisir. Ama benim konum şu ki hicbir erkek te çıkıp erkekler yapar erkekler şöyle erkekler böyle cart curt yapmıyor asıl cinsiyetçilik yapan da sizlersiniz
Gerektiğinde bütün fiziksel ya da manevî şartları zorlayıp amacına ulaşır kadın.
Ama gerektiğinde, başka alternatif varken kimse zoru seçmez.
Ben cinsiyetçilikten bahsetmedim!
Empati diye bir şey var hiç duydunuz mu? Siz kadınların şunu yapmak zorunda değiliz bunu yapmak zorunda değiliz diye yirtindiginiz durumları bu şekilde düşün ozaman bizde sizi alternatif olarak görüyoruz desem
Gerektiğinde diyorsun fakat eşit olmak için birey olmak için işinize geldiği gibi eşitlik naraları atıp icraate gelince herşeyi erkekten bekleyerek eşitlik olmaz. Elinizi taşın altına sokun ya da kadinliginizi bilin oturun aşağı
Ben burada asla erkekeri ezmeye yönelik yorum yapmıyorken sen ısrarla kadınları ezmeye çalışıyorsun şu an.
Ben sana yaptığım işi söylesem bu yorumlarından utanırdın bence.
Evet anlattığın gibi kadınlar da var ama bu şekilde beni ve tüm kadınları baz alarak yorum yapmam doğru değil.
Ben kimseyi ezmeye çalışmıyorum iyi ki bir reglnz var gözümüze gözümüze sokmaktan vazgeçin artık fiziksel olarak siz uygunsunuz yaratan size Uygun görmüş size vermiş.
Anlaşılan sen hiç kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınla karşılaşmamışsın, bütün kadınlar senin maddi desteğine ihtiyaç duymuş ki bu kadar dert olmuş içine.
Eşitiz her daldayiz surdayiz buradayız kadında kadın safsatalari yerine icraatte bulunup gerçekten eşit olmak için cabalayin bence
İcim dert olan bir durum yok tatlım sadece eşit değiliz şartlar koşullar her alanda erkeğe zor iken bu kadın naraları komigime gidiyor. Ayrıca ben kendi ayakları üstünde duran kadın yok gibi bir imada bulunmadım sadece şartları koşulları gündeme getirdim. Biraz vijdan biraz hakkaniyete davet ediyorum sizleri. Sizin reglnz varya bir amelenin inşaat işçisinin bir günlük çalışma koşullarının yanında hiç kalır. Ne zor ne pis şartlarda çalışıyor erkekler gidip iki saat sadece yanında dursan kâbus gibi dersin
Burada herkes istediği şekilde paylaşım yapabilir, istemeyen bakmaz. 😊
İstemiyorum demedim ki bende istediğim şekilde yorum yapma fikrimi beyan etme hakkımı kullanıyorum 😁
Eşit olma gibi biz derdimiz yok, olamaz da.
Adalet istiyoruz sadece.
Kullan tabiki ama genelleme yaparak konuşman hoş değil.
Adalet var zaten ülkemizde. Artı regl olayiniz baydi gerçekten şeyinizin kanını duymaktan gına geldi herşeyin bir adabı var
Genelleme dışındaki kesim istisna denilecek kadar az yavrum bunu sende biliyorsun
Herkes ekmeğini kazanmak için yapıyor bu işleri, karşılığında o işi yapan erkeğe huzurlu ortam sağlamak kadının görevidir evde olarak.
Yapılan her işe de saygı duyarım ayrıca.
Yoo kadın köle değil yemek yapmak temizlik yapmak kadının görevi değil asla o işi yapan adam eve gelip yemekten girip bulaşık camasirdan çıkacak eşitiz nihayetinde 😁bu nasıl eşitlikse
Böyle bir sitede adabı konuşacak değiliz değil mi?
Ayrıca soruda adaba aykırı bir şey görmüyorum, eğlence amaçlı bir soru olduğunun farkındasındır.
Az bir kesim olduğunu düşünmüyorum.
Regliniz çok gündemde bu aralar o yüzden regl gördüm daldım bodoslama kırdıysam özür. Anlayışlı ve tartışma konusunda edeplisin aldığım izlenim bu
Hayır, kadın ev hanımı ise bunları yapmak zorunda bana göre.
Erkeğin görevinin para kazanmak olduğu gibi bunlar da kadının görevidir.
İstisna denilecek kadar az emin ol
Tartışmak güzeldir, ufuk açar.
Fikir alisverisine açık ve saygılı insanlarla evet güzeldir
Sünni İslam içerisinde yer alan Hanefilik, Hanbelilik ve Mâlikîlik fıkıh mezheplerine göre kadın sünneti zorunlu değildir, ancak uygulanması makruma (sevap) olarak yorumlanmıştır. Şâfiîlik mezhebine göre ise vâcib, yani uygulanması zorunlu (farz) olarak ele alınmıştır.
Yani güzel olurdu da her ay o acıyı çekmektense ama kadın neresinden nasıl sünnet olacaktı onu düşündum bı an
Kadinlar da sünnet ediliyormuş
Ay klitoriside alırlarsa geriye ne kalacak bence bir çok kadın onun var olmasından hoşlanıyor zevk noktası
Tabiki
Çok kötü değil mi bu
Saçmalık ya yazık sadece erkekleri düşünen bencil Ülkerlerde herhalde
Zevk almazsa zevk de verebilir mi ki
Bilemiyorum artık
@heyybenesra
Va. jinayı kesmiyorlar di mi
Hyr klitorisi alıyorlarmiş vajinayı kesmiyolar
@heyybenesra
En azından. Ama çok acır
Onlar regl olsun ama biz sünnette olmayalım bu daha iyi hahaha
Çok acımasız olur 😃
@Sıcakkkk neden olmasın
@Saklı Tutlular peki 3 gün sürsün , daha fazla anlayış gösteremem 😂
nerenden kesecekler ki sünnet olsan
🤣🤣
@avrupali-genc sünnet olmak isteyen yok burada yanlış okumuşsun
@Sıcakkkk ne acı çekiyorsunuz ver bir örnek , çoğunuz bebekken sünnet oluyor acısını hatırlamıyor bile 😂
Valla erkeklere ne olur bilmem ama ben şahsen kabul ederdim yani her ay ölmekten bir kez ölürüm daha iyi gibi 🤣✌️🤣🤣🤣✌️
Sen de miii 😂
kabul ederdim zaten bizim burada bebekken yapıyorar aklıma bile gelmezdi her ay ağrı sızıdan iyidir 1 defadan kurtulurdum.
Evet ederdim. Hem büyük bir olay olmuş gibi kutlanıyor, el üstünde falan tutuluyor. Hem de regl gibi her ay çekmek durumunda olunmuyor.
Valla bazı Afrika ülkelerinde maalesef kadınlar canlı canlı uyuşturulmadan sünnet ediliyor.
Ki bunu sadece kadınların cinsel ilişkilerinde zevk alamaması için yapıyorlar.
Amaç bu mu gerçekten
Keşke olmasa ama bu
Bilmiyordum bu amaçla olduğunu, üzücü.
Nereyi kesiyorlar acaba klitoris ucu olsa gerek.
Sanırım
Çüklü pilavımı kimseye yedirmem ben😂😂🤪
🤣🤣
Gıcıklık yapmayın ya 😂
😃😃
Yok be ben hiç duymadım.
🤣🤣
Gerçekten pilava katmıyorlar mı?
Şakaydı 🤣
Küçücük penis kkk 😂
Ben öyle yazmadım 🤔
Bebekken ya da çocukken sünnet oluyorlar ve uyuşturuyorlar. Ucundaki deriyi alıyorlar sadece tabiki değişmek isterdim biz en az 20 30 yıl her ay çekiyoruz bu saçmalığı :D
Kesinlikle kabuk ederim 1 kerelik aciya katlanirim biz kadinlar her ay cekiyoruz regl sancilarini 1 kere kestirip kurtulurdumjsjsjs
Assfg neresini kesecekler zaten bı parça
😃😃
Ama hayır ben yapamam ben yok ben ığğ omaşınnn
😃😃
Ay yok sünnet acıtııır
Eskidenmis o bizim zamanımızda şimdi uyuşturuyor bölgeyi lazerle şipşak yapıyorlar çocuk hissetmiyor bile..
Acısa bile anlık bir şey sizin çektiğinizde kıyaslanamaz bile..
Bi maşallahınızı alırız
Kestirecek misin 😊👍
sünnet falan olmak istemezdim ben 🥺
Olurr😂 acıyı bir kere çek bitsin
evet, tek sefer ne güzel
Teklif dahi edilemez
Evet her ay bu ağrı yüzünden kıvranıyorum
İstemezdim ben
Süper olur vallaha
Erkekler alışamaz bu duruma
neden
Çünkü erkekler genelde sabrsız her ay ayını duruma tahammül edemezler hele ağrısı da var
he birde çikolata olayı var dimi regl zamanı
Genel olarak öyle evet. Ama ben sevmem
iyide neden çikolata.. neden baklava ya da pişmaniye değilde çikolata
Onu Ben bilmem çünkü ben de çikolata yemiyorum
etmem
olabilir :D
Kabul etmezdim
Regl merak ediyorum zaten :D
kurucu lider yav. ATATÜRK ülkesinde şanslısın yoksa kuzey afrıka basta olmak uzere olan ulkelerde kadın sünneti, hala geçerli. kesiyorlar klitorisi valla.
birde askerlık yaptıran ulkeler var isral , norvec vs. gibi.
askerlık artı sünnet olacaksa ve ev hanımı modu denen saçma durum olmayacak işgücüne katılım olacaksa erkeklerde her ay regl olsun nolcek?
varmısın?
Yok ya bazen iyi ki erkegim diyorum... 😄 O degilde bi videoda görümüstüm adam diyoki iyi ki erkek olmusum valla kadın olsak bu yorgunluğun üzerine aksam aksam zorum giderdi diyo anladınmı
😃😃
Merakımdan kabul ederdim ne gelirse meraktan geliyor
Öyle tabi çok merak etme 😃
Ben çok merak sayesinde çoğu şeyi öğrendim merak etme 2 kıvranırım öğrenmiş olurum😘😂
Sünnet denen şey acısız artık günümüzde bir kerelik bir şey..
Kadının yaşadığı regl ile kıyaslanması abes bile değil ahmaklık yani..
O yüzden kabul edecek erkek çıkmaz.
Sünnet olmak bir gereklilik değil ki. Sağlık açısından önemli tabi ama tercih edilmeyebilir de. Ama regl istemesende var. O yüzden pek kıyaslanacak bir şey değil :)
Etmem bizimkisi acısız dakikada biten bir şey sizinkisi menepoza kadar çekilcek dert:)))
Hayatta kabul etmem.😃
Sünnet 1 kez regl her ay denk değil bence.
Yok etmiyorum bir kere sunnet oldum bos yere nıye sancı cekeyım
Hayır yaa, kabul etmezdim kesinlikle, her ay o cile5cekilmez☺️
İstemediğiniz halde kazık gibi dikilsin sağa sola koştursun da görün
Yok ya istemem , regl çekilecek dert değil, Allah kadınlara kolaylık versin, ben saniye dayanamam o acıya
Sünneti boş ver de her gece başınıza bela olur kara bir bulut gibi😂
En iyisi takımları değiştirelim, heralde erkekler daha cömert olur, yokmu bana verecek kadın
Hatta erkekler sünnet olmak zorunda da değil kadınlar zorunlu regl oluyorlar.
Olur peki hamile de erkek olsun mu
Regl kim oluyorsa çocuğu da o taşır zaten 😃
Beyler pedi olup vermeyen varsa ayıp eder bak
Sünnet doktoru olmak istemezdim 😂
Değişiklik olur kabul ederim
Almayalım alanada mani olmayalim
Yok kalsın aman aman halimden çok memnunum
Her ay çekilmez olmaz
Burada artık çok saçma sorular görüyorum
Olmaz ben sünnet olmadan önce diyecektiniz onu
😃
dudaklı kadınlar sünnet edilsin