Annem bize her geldiğinde torbalar dolusu eşya getiriyor, birlikte alışverişe çıktığımızda çoğu zaman benim ev alışverişimi de o ödüyor. Ev aldık, borca girdik diye ara ara bize maddi destek de sağlıyor. Buna rağmen, eşimle İstanbul’da tatildeyken anneme 2 şal, 2 atlet aldım ve kendi kullandığım sleepy mendillerden vereceğimi söyledim diye yüzünü astı, tavır yaptı. “Bir şey yapıyorsan herkese aynı şekilde yapmalısın” dedi.
Eşimin annesinden (kaynanamdan) ise yıllardır maddi/manevi hiçbir şey görmüyorum; bir kahve, bir pijama dışında hiçbir destek yok. Annemle onları niye aynı kefeye koyayım?
Eşim ailesine bir şey almadığımı söylüyor ama ben de onlardan hiçbir şey görmüyorum ki. Ayrıca “Annen bana doğum günümde hediye almıyor” diyor, halbuki annem yıl boyu zaten bize ciddi maddi katkı sağlıyor, ev eşyası, market alışverişi her şeyi yapıyor.
Bir de tatildeyken “Aklın fikrin hep ailende, annenle babanda, kardeşinde” diye suçluyor. Oysa ne konularını açtım ne sürekli konuşuyoruz. Resmen ailemi kiskaniyor gibi ya. Hastalik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer