Kızlar ben 1 aylık evliyim, evden çalışıyorum kocam da esnaf. Mesaim 9buçuk 17buçuk. Onun ise kendi yeri olduğu için öğleden önce değişiyor 10-11 arası gidiyor. Akşam da 8buçukta geliyor. Sabahları erken uyanıp kahvaltı hazırlardım ama sonradan baktım ev işlerinde bana yardım etmiyor işe 10 dakika kala uyanmaya başladım. Annesi ev işi hiç öğretmemiş aksine kölesi varmış gibi her işi yapmış.( Hizmet etmiş örneğin banyodayken giyeceği elbiselerini hazır etmiş. )
Benim gördüğüm kadarıyla koca işten gelmeden ev süpürülür, kıyafetler yıkanır, yemek hazırlanıp geldiğinde yenir. Ben ilk birkaç hafta böyle yaptım çalışmama rağmen ama artık daraldım. Yemekten sonra yardım eden yok. Oturup çay istiyor. klozetin kapağını her zaman dedim ki mikrop yayılıyor kapat unutuyor, banyodan çıkınca kıyafetlerini unutuyor. Yarın giyecek diye pant ceketi direkt sandalyeye asıyor. Ben o gelmeden güzelce giyinip süsleniyorum banyoya giriyorum ki temiz koksun saçlarım. Ama kendisi hiç özenmez kendine. Giyimime çok fazla beğendiğini belli etmez belki ediyor ama bana az geliyor. Şöyle giyme mahvoluyorum falan diyor ama bir şey yaptığı da yok yani anlayacağınız. Bazen öyle giyiyorum ki kim olsa dayanmaz diyorum ama yine kıyafetime karşı umursamaz haller. İlk zamanlar karşı koltukta uzanıyordu çay içince bir şeyler izleyince. Ya dedim niye yanımda değilsin birlikte yiyip içelim sonra gelmeye başladı ama ben dedikten sonra olması ne kadar yeterli geliyor bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım bu gidişat iyi mi sizce?
Ek not olarak, bunun haricinde çok iyi huyları da var ama bu hareketleri olunca yüzüm somuruyor ister istmez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer