Erkekler ev işi yapmak zorunda mı, yoksa bizi mi seyretmelililer? 💭

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler ev işi yapmak zorunda mı, yoksa bizi mi seyretmelililer? 💭

Eşini değil, ev işi yapmayı sevmiyordur. Her erkek yapmıyor ev işini sevmiyor hep önlerine hazır şeyler gelmiş. Benim 3 ablam vardı ben askere gidene kadar ev de çatal kaşık nerde bilmezdim bile. Askerden geldikten sonra aile evinden ayrıldım ve yıllardır tek başıma yaşıyorum. Her şeyimi tek başıma yapıyorum, Ablamlar arada sırada temizliğe gelelim sana diyorlar hayır diyorum. Aslan yattığı yerden belli olur derler
Adı üstünde ev işi yani o evde yaşayanların işi
Sadece kadın yapacak olsa adı muhtemelen kadın işi olurdu mantıken 😀
Ama erkekliği, erkek onurunu sadece işle bağdaşlıyan ve bu işlerden kaçan erkek ne bilim bana göre lafta erkektir.
Hayat müşterek, bunları kadının görevi gibi gören erkekler evlenmek yerine kendine hizmetçi tutabilirler.
Söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim.
kendimi bildim bileli ev işi yapıyorum kimse de beni zorlamıyor bu evlenince de aynı olacak asıl erkeklik de zaten burada belli oluyor çalışıpta dünyayı değiştirdiğini düşünen insanlar da var zannedersiniz maden işinde falan çalısıyorlar sanar bunun erkeklikle bir bağlantısı yok kendi terhicim benimle bu yola çıkıcak kadın zaten bu konuda oldukça şanslı
Cevap
41Cevap
Anladığı ev işi vardır her erkeğin. En azından bunu yapmalıdır. Diğer türlüsü hoş olmaz
Sevmiyor değil ve ama yediremiyordur
Sevmiyordur.
Hayatta kalma gayesi olan herkesin yapmasi gereken seyler bunlar kadin erkek ayrimi yok. Nasıl ki tirnaklarini kesiyor dus aliyor dis fircaliyorsa bi zahmet yedigi tabagi da kaldirsin sofradan
Çok güzel yorumladın
Eğer kadın işe gitmiyorsa ve sadece evde erkek işe gidiyorsa erkeğin ev işine yardım etmesi mantıklı değil ve bunu bir kadının beklemesi saçma olur.
seviyordur bence bunun sevip sevmeme ile bir alakası olduğunu sanmam
ev işi yapmıyorsa ya rahatına düşkündür ya da elinden bir iş gelmiyordur ya da eline yakışmıyordur beceriksizlik filan vardır :D
Ev işi yapmasada kıyafetlerini ortada bırakmayabilir. Atıyorum salata güzel yapıyorsa o tür şeylerde denk düşerse yardımcı olabilir. ya da çayı bittiyse kendi koyabilir vb. Ama işin şeyini çıkarmayın neyiydi cılkını mı neyse işte 😃
Saçma
Turkiyede erkekler herşeyi onunde istiyor cunku oyle yetistiriliyor. Abim yemek yoksa et sote filan yapar ama su bardagini mutfaga goturmuş kul degil 🙄
bence bu tercih meselesi, degisebiliyo kimisi erkekler hic dokunmasin diyo kimisi yardim etsin diyo tabi bu yardim edip etmeme meselesi sevgiye olcut degildir bana gore
Bunun sevip sevmemekle ne alakasi var. Bu devirde herkes başkasının üstüne yıkmaya çalışıyor isleri. Zaten bizim. kukturde boyle seyleri erkegin yapmasi ayiplaniyor
Erkek dediğin biraz sert olmalı masaya yumruğu vurdumu bu akşam bulaşıkları ben yıkıycam diyebilmeli 😂🤣🤣
Mantığı bu olan kadınlardan koşarak uzaklaşmak gerek.
Ev işini hayatın bir işlevi olarak gören erkek kadın farketmez her birey tek başına bir şeyi başarabilmenin tadı ile yapar bunu. Yapmalı..
Ben kendi ev işini kendim yapıyorum baştan aşağı evleneceğim kadına her şeyi yüklemem düzenliyim
Yemek hariç aşırı beceriksizim
Sevmemekle alakası yok geneli yediremez kendine ben ev işi mi yapıyorum diye ama halbuki yardım ediyorsun
Her iki tarafta çalışıyor ise yardım etmeli, ama kadın evde ise ağır işleri yapmalı ve haftasonu yardim edebilir
Ev işlerine yardımcı olmamak diye bir şey yok. Sanki kadının görevi de erkek yardımcı oluyor? Hayır. İki tarafın da görevi. Ev işi yapmayan erkek bencil ve zavallıdır. Sevmiyordur.
Bunun sevmek ile ilgisi yok.
Bu tamamen kişinin saygısı ile ilgili.
Evde bir kadın varken neden erkek yapsın. O sizin işiniz bi zahmet yapıverin.
Yok artık
Yardımcı olmaktan ziyade birlikte yapılmalı zaten.
Hiçbir erkek ev işlerine yardımcı olmak istemez ve bu sevginin göstergesi olamaz
Gayet de olur
Kişiye göre değişir. Bazısı yardımcı olur, bazısı hiç dokunmaz.
Bir evde kadın varsa her jşi o yapıyorsa erkek su bardağı almaya bile gitmez
Anneleri babaları nasıl yetiştirirse öyle devam edıyor işte
Etsin tabi hayat müşterek de Eşi çalışmıyorsa erkek de gün boyu çalışıyor erkeğe kim yardım edecek
Eşini sevse de tembelliği tutuyordur. Oysa ki hayat müşterektir.
Tek yaşıyorum, gelelim evlenirsem ev işi dağılımı yapılabilir. Zor değil. İki çalışıyor ise kesinlikle yardım edebilir.
Ev işi yapan erkeğe de kadınlar kılıbık diyor bazen. Ev işi yapsak bir türlü yapmasak bir türlü.
Saçma
Ben ev işi sevmiyorum genel olarak.
Herkes işini yapsın kadın İşini yapsın erkek işini yapsın erkek dışarıda çalışır kadında evde çalışır Eğer ki kadın da dışarıda çalışıyorsa erkek de yardım etmesi lazım
Tamamen yetiştirilme tarzı bence ailenden ne görüyosan sonrasında da onları uyguluyosun
Kalk yardım et diyceksin. Başlarda zorlasa da zamanla alışır. Sevse de sevmese de (temizlik vs.) yapıcak :d
Evde olmamayı tercih ediyorum.. 😄
Ayıp etmiş. İnsan eşine yardımcı olur. Eski ataerkil toplum anlayışı yok sonuçta şu anda.
Aynı evde yaşıyorsanız yardım etmek zorunda yardım bile değil bu onunda sorumluluğu
Sevip sevmemek bununla ölçülmez ki
Yardımda etmeli yanş
Nasıl yetismisse ondan dolayıdır bence
Yapanın bir ayrıcalığı olmalı
Bence de bunu erkeklik sanıyor çoğu geri kafalı
tembeldir anası prensine iş yaptırmamıştır
Sevmiyordurbayril hemen
En azından yardım etmeliler.
Tv değilim ben. Işe yarasın boş boş durmasın.
İşten yorgun dönmezsem olurum.
Valla bu haliyle seyretmek olmaz 😂
Siz daha iyi yapıyorsunuz?
Bence yardım etmeli. Evi o da kullanıyor sonuçta.
Bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum.
Sever ya
Görülüyorsa olabilir
Kadının çalışıp çalışmadığına bağlı
Tembeldir
İşine gelmiyordur
Sevmiyor bence
sevmiyodur
Biraz vicdansizdir
sevmemek değilde öyle alışmıs öyle görmüş maalesef
Mecburbu
Seviyordur