Vefat eden sevdikleriniz var mı?

Güzelim, bebeğim, bir tanem, canım, canım arkadaşım. Bugün senin doğum günün. Seni ne çok özledim, bir bilsen. Beraber oturduğumuz sıralar var hep aklımda. Okula giderken ne kadar da mutluyduk. Aslında bazen çok sıkıcı olmasına rağmen sen okula geldiğin için ben devamsızlık yapmazdım, bazen de sen. Bir yaş daha büyüdün, umarım ki iyisindir, umarım ki cennettesindir. Senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok mutluydum, hâlâ öyleyim. Kaç yıl oldu saymadım, sayamam ama seni unutmadım. Bana ismim yüzünden aldığın defne yapraklı kolyeyi hâlâ kullanıyorum, boynumdan çıkaramadığım tek kolyem. Bu halimi görsen herhalde kahkaha atardın, abartma diye. Ama abartmıyorum, özlüyorum, hem de çok, nasıl geçer bilmiyorum. Sen saçlarını ne çok sarıya boyatmak isterdin, ben de senin aksine siyah olsun istiyordum. Birkaç defa yeltendim ama yapamadım, sarı en sevdiğin renk çünkü. Kış mevsimine âşıktın, çok seviyordun. Ben de çok seviyorum, bilmiyorsun ama sol omzumda bir kâr tanesi var, dövmem yani. Seni özledikçe parmaklarım hep oraya gider. Bu hayatta en değer verdiğim birkaç kişiden biriydin, birisin. İyi ki doğdun, seni çok seviyorum 🤍

Vefat eden sevdikleriniz var mı?