Haşa o nasıl laf anarşist misin sen :O zamanında dedim patronlarına da yazdım aldığım cevap "daha sistem oturmadı hatalı kategori seçmenin önüne geçmek için yapıldı" oldu ama sistemin kendisi yanlış kategoriye atıyor. Drama kraliçesi arkadaşınız var mı sorusunu film sanata attı benim 🤣 ama olsun hatalı kategori seçimi yapılmasının önüne geçtik 🤣 niye çünkü artık hatalı seçimi sistem yapıyor :D o zaman görev başarıyla sonuçlandırılmıştır 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ev ve yaşam sistemden daha mı iyi bileceksin 🧐 kendi evimden kimseyi kovmadım o duruma getirecek birini de evime almam zaten.
Toplumluk geldi bana hdkflg sistem uyduruyor bir tarafından
Haşa o nasıl laf anarşist misin sen :O zamanında dedim patronlarına da yazdım aldığım cevap "daha sistem oturmadı hatalı kategori seçmenin önüne geçmek için yapıldı" oldu ama sistemin kendisi yanlış kategoriye atıyor. Drama kraliçesi arkadaşınız var mı sorusunu film sanata attı benim 🤣 ama olsun hatalı kategori seçimi yapılmasının önüne geçtik 🤣 niye çünkü artık hatalı seçimi sistem yapıyor :D o zaman görev başarıyla sonuçlandırılmıştır 🤣
Ahshshfj sistemimiz mükkkkemmel oturdu
tanıdık geldi mi 🤪 hep diyorum burası ülkenin minyatür bir modeli diye ama kimse dinlemiyor 🤣
Gelmez olur muu
sinir krizi geçirip ablamı kovmuştum küfür edip o da hatta alınmış evden gitmeye kalkmış annem durdurmuş 😹
Asla. En saçma şeyleri yaşadım fazlasıyla sabrım zorlandı ama misafir baş tacıdır
O seviyede sabrımızın sınırını zorlayan olmadı hiç, olursa kovarız tabii
Babam amcamı kovmuştu djjf
Hayır kimseyi kovmadım kovmam 🤦🏻
Hayır ben kovuldum. 🤧😂
Ben kovuyorum istemediğim kimse gelemez
Evet kardeşimi dfdf
Kardeşe yapılmaz be hsjfklg
Ben yaparım dgdg
Yaparsın hsjfklg
Kovmak istedim ama yapamadım
Yokkk
Hayır