Ailevi problemlerim var. Annem babamın yanında Büyük anne ve büyük babama da hesap veriyorum her şeyde baskı kuruyorlar zorluyorlar her şeyime çok karışıyorlar giyim kuşam konusunda çok kısıtlamaya çalışıyorlar ben de direndikçe sinirleniyorlar en son büyükbabam geldi eve beni evden kovdu annem ne derse inanıyor beni kimse dinlemiyor seni üniversiteye göndermeyeceğim diyen de büyükbabam buna karışmaya da müsaade eden annem babam onlarda hiçbir şey demiyorlar Susturmıyorlar kimsenin benim geleceğimi çalmaya hakkı yok çok çıkmazdayım ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çocuk olmasan çık yanıma gel diycem ama çok gencssin
Emin yol bir kaç sene sonra hiç biri yanında olmayacak belkide o yüzden o zaman göre davran şimdide onlar yokmuş gibi kararlarını al
Olmasın da zaten. Bu durumdan nasıl kurtulucam ilerde her şey yoluna girer mi
Bu durumu bir çok insan yaşıyor seni çok iyi anlıyorum bir örneğide benim. Sana tavsiyem bir şekilde para biriktirip oradan kaçman çünkü başka türlü bundan kurtulman pek mümkün değil benim de planlarım var bu konu hakkında dahil edebilirim seni de. Yani ailenden kopup kendi ayaklarının üzerinde durmadan kurtulamassn bu durumdan ya da istersen onlara bu durumlardan çok rahatsız olduğunu belirt.
Para ve sosyal özgürlüğün olmadığı sürece hicbursey yoluna girmez. En son koca bukurlar sana oda şerefsiz olur buyuik ihtimal hayatlar böyle mahfolur işte
@Fosmodern sağol ya çok açıklayıcı oldun hiç bilmediğimiz şeyler sen de olmasan
Sen biriktiridigin 2 kuruş parayla hayatımı sürdüreceğini sanıyorsun? Sen açıklamışsın da ne olmuş? Kafaya bak para biriktirmiş bu kız birktirse birktirse ne biriktirecekde ayri hayat kuracak sen 2 ay ev gecindirdinmi hiç? Güldürme insanları
@Fosmodern kimseye altın tepside sunulmadı hayat , ayrıca evet insanları güldürmeyi seviyorum ve bir de bizzat kendim geçindiriyorum ev hayatı bu kadar gözünde büyütme zindan yaşamaktansa herkes kendi hikayesini bir şekilde başlatıp yaşamaya devam etmeli işte böyle ailelere katlanmak zorunda kalan insanlar sonrasında intihar şiddet ve daha fazlasına uğruyor. Belki de olumlu şeyler duymaya ihtiyacı var herkes her şeyi yaşayarak anlar kös koş oturup evde koca hekleyecek değil o insanların içinde.
Ben ailesine katlansin demedim sonucu söyledim. Sen bu yaşda nasıl ailene bakiyirusun ben onu anlamadım? Biraz samimiyet dışı konusuyirsun şu an siz ikiniz evden başka eve gecemeye çalışın bu 50 milyar. Bulunduğun konuma göre de değişir. Hadi onuda buldun diyelim. Eve geçtin bu evin aylık 7.10 bin arası masrafı var. Ayrıca iş lazım var mı işiniz? İkinizin de, tabiki de yok. Diyelim ki işi de buludunuz. Emin kl gecinemezssiniz
@Fosmodern kusura bakma ama hayat 14 yaşında bile ev gecindirmeye mecbur bırakabilir. Hal böyleyken 18 yaşında ev geçindirmem mi samimiyet dışı geliyor? Öyle tepeden " iki ay ev gecindir bakalım noluyor " demekle ilerlemiyor hayat. Bir şekilde yoluna bakmak zorunda insan ayrıca 50 milyardan falan bahsediyorsun da rezidanstan ev alacak hali yok beş milyarla hayli hayli çuzzi bir kira bulup çalışarak devam edebilir hayatına. Lüks , sefa içinde yaşayacak değil. Hayatını düzene sokana kadar bir şekilde böyle ilerleyebilir.50 milyar gideri bir anda nereye yapacak. İnsan isteyip mücadele ettikten sonra her yerde yaşayabilir , her şeyi yapabilir yeterki mücadele etme bilinci olsun. Belki de çok bunalmış ve olumlu bir şeyler duymak istiyor herkesin zaten bildiği şeyleri söyleyerek hayattan iyice soğutmana gerek yok herkes her şeyin farkında. Bir şekilde devam edecek bu hayat , yeri geldiğinde sefanı yeri geldiğinde cefanı çekeceksin.
Daha piyasadan dunaydan haberin yok. Rezistansmis. Canım benim gotu boklu smart TV 20 bin TL TL evi kiralada evi neyle duzeceksin dolap 20 bin ben sana en uygun fiyatini söyledim birde o paraya zaten ev dizemezssin
@Fosmodern kardeşim sen iyi misin? kız ev alacak değil ya, haklısın ama tvi eşyayı napsin. Küçük bir kira bir iki ikinci el kullanabileceği eşya tamam ayrıca eşyalı kiralık evlerde var iyinin kötüsü her zaman vardır. Her şeyi bir anda dört dörtlük olacak diye bir şey yok herkes bir süre idare ederek yaşabilir neler oluyor dünyada kimse bundan ölmez yani. Neyse uzatmaya gerek yok demek istediğim tek şey öyle hemen olumsuzları pat pat yapıştırmayın insana, herkes biliyor. olumsuzları tekrar üstelemeye insanı bunaltmaya ne gerek var insanın iyi şeyler duymaya ihtiyacı var o evin içinde ne yaşıyor biz bilemeyiz .
Anladım senin gerçekleri duymaya tahamulum yok peki iyi günler.
Yola gel, politik davran
sabret evleninceye kadar
nasıl giyinmek istiyorsun?
Sıfır kol bluz kısa elbise sıradan
eee bunda bişey yok ki. çok mu muhafazakar ailen
Nefret ediyorum bu durumdan
ne şekilde
Şunu yapamazsın bunu yapamazsın böyle giyinemezsin bizim kurallarımıza o uymuyorsan Defol git evden üstelik bunu diyen de büyükbabam
@xXbloomXx
hayır tabikide
Kovulmustum küçükken annem gizliden aldı eve 😂