Aile & Toplum Hiç evi terk ettiniz mi? KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Terk ettim arkadaşımın yanına Kıbrısa gitmiştim 1 haftalığına :D Hiç evi terk ettiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hangi evde olursam mutlaka orayı terk ederim 😅Milyonlarca kez yaşanmış bir olay çok sıradan artık fjfjg 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. çok küçükken aileme kızıp dışarı çıkmıştım tek başıma.. 0 0 Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evde tek yaşıyorum zaten terk edersem biraz absürt kaçar. 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evi terk etsem babam dünyayı terkettirir yakalarsa. İntihar gibi bir şey benim için 0 0 Yorumla
asiikısss Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yaşadigim şehri ailemi bile terk ettim 😑 evlenince öyle oluyormus 🤣🤣 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl gencken evet Şu an terk etmemın anlamı yok 0 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. 1 haftalık?7 sene evden uzak yaşadım. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Hayır etmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hangi evde olursam mutlaka orayı terk ederim 😅
Milyonlarca kez yaşanmış bir olay çok sıradan artık fjfjg
çok küçükken aileme kızıp dışarı çıkmıştım tek başıma..
Evde tek yaşıyorum zaten terk edersem biraz absürt kaçar.
Evi terk etsem babam dünyayı terkettirir yakalarsa. İntihar gibi bir şey benim için
Yaşadigim şehri ailemi bile terk ettim 😑 evlenince öyle oluyormus 🤣🤣
gencken evet Şu an terk etmemın anlamı yok
Hayır gerek duymadım.
1 haftalık?
7 sene evden uzak yaşadım.
Hayır etmedim
Hayır
Etmedim hayır
Evet
Terk etmedim.
Terk etmedim
Küçükken evet ahaha