AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
232Cevap
* et pijamayi parayi ilk önce ALLAHA sigin sonra git ananin amini gostermesinler gittigin yerde bak daha 3 gun once erin biri cinnet gecirip biri uzman cavus olmak üzere 3 askeri öldürdü
Kardeş kış için iyi eldiven, boyunluk, içlik yeterli diğerleri kantinde var, sıra olayına takılma sıradaki birine aldır:)
Tras takimi- yuz havlusu -bu kadar yeter kardesim
Sirt cantasina at mantigi da kapida birak gel :) ben Ankara mamaktayim acemilere ne kullanmasi gerekiyosa askeriye de veriliyo canta icinde hazir seninkiler bile şu an
kardeş acemilik için 10 çift atlet, 10 cift kadar corap al mumkunse kamuflaj renginde olsun. acemilikte problem cıkarıyorlar. geri kalan boyaydı falan hepsini alırsın oradan. birde MAch 3 tarzında bir jilet al sana yeter
Kardesim acemibirligine giderken sadece tras takimi al yeterli geri kalan herseyi sana veriyolar zaten sampuani esofmani terligini havluni herseyini veriyolar yani... simdiden hayirli tezkereler
saolasın
Nereye cikti askerlik
Isparta İç güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı
Askere giderken hiç bişi götürme :) Zaten götürdüğün hiç bişeyi kullandırmıyolar orda :) Hepsini kendileri veriyo.
Nasır bandı. :))
şaka bir yana hiç anlamam kii. hayırlı teskereler arkadaşım ^^
bunu dinlemeden gitme :)
Askeriye herşeyini tedarik ediyor.
Alamadığını orada yine alabiliyorsun.
Ceketini al git
Kafan rahat olur.
Hiç bişeye ihtiyaçin yok. Yalnız kalma iyi bir kaç arkadaş edin başka hiç bişey gerekmiyecek.
diş macununa kadar herşeyi veriyorlar askerde hiç birşey alma derim boşa harcarsın paranı gerekli birşe olsa zaten içerde kantinde bulursun zaten.
İç fanila bir adet yeter sonra üzerindeki sivil kıyafetler traş takımı bunlar yeter fazlasına gerek yok yük olur sana
Asma kilit götür dostum. Ayakkabıları çaldırmaman için gerekli olacak bu.
hafıza kartı sim kart banka katı 2 çift iç çamaşır yeterli ordan veriyorlar zaten iç çamaşır
Sivil kiyafete gerek yok, izin yok çünkü acemilikte. Usta bilirigine giderken getirirsin.
Para götür parana sahip çık uyurken bile alırlar adamın parasını tişörtünü montuna bile tenezzül eden insanlar var.
yanına biraz para al. gerisi orada ucuza çözülür. boşa yük etme
Oneri hic bisey alam yaninda fazla para al orda hersey varmis ordan al veya son zamanalrda askere giden yakinlarina sor
resmin çarşı iznindeymişsin gibi görünüyo D:
dikkate alma yanlışlıkla yazdım pardon
Bazı yerlerde para sana bakar sen patsya harcayamassın öyle yerlerde var atm olmayan çarsi olmayan yerlede var
Bana oyle soylendi askere gitmedigim icin bilmiiyorum :D
İki parca sivil esyani al git ama simdi askerim 50 gunum kaldi bitmesine sana tavsiyem gelme kardesim
neden la
İç çamaşırı, traş malzemesi, sağlam bir çanta ve ihtiyacın kadar elbise.
Ksrdesim sunu soyleyem askerie A Z ye herseyini veriyor 2 hafta da bir sambuan kisisel temizlik urunlerini telrfin karti gtur asker icin olan nirde sivil kiyafet bukadar
Hâlâ buralardaysan yanına hiç ama hiçbir şey alma. bir traş malzemesi al. Ordan zaten verecekler sana, kalan ihtiyaçlarını oradaki kantinden alırsın hem ucuz hem her ihtiyacını karşılarsın.
Orada sana bir valiz içerisinde her şeyi verecekler. Traş takımı bot boyası ve iç çamaşırı al. Bir de şampuan. Zaten hafta da 1 gün banyon var onda da 5 dakika. :)
6 ay kısa dönem tatile gider gibi git işte ne götürücen
Orda donuna kadar hersey caliniyormus onlarin tabiriyle el degistirmek dikkat edersen iyi olur.
gittiğin yere göre değişiyor, hiç sıkıntı yaşamayabilirsinde. ben bitek içlik , bozuk para ve tuvalet kağıdı almadığıma pişman olmuştum acemilikte. zaten bizim acemilik 17 gündü sonra usta birlikte herşey vardı.
Bavul dolusu Sabır. Geri kalan herseyi Askeriye veriyor.
valla orda işine yarayacagını düşündügün herşeyi al bence :)
hic bisi goturme kardesim.. cunku herseyini sana devlet veriyor zaten
iç çamaşır, 1-2 tane pijama, tıraş bıçağını alman kafi
Hahaha 1-2 tane pijama mi? Adam askere gidiyor askere pijama partisine degil :))
Askeriyede bir disiplin vardir
Egitimde sporda yatakta dusta herkes tek tip kiyafet giyer !
Yaninda goturecegi pijamayi orda yer bezi yaparlar
Bildigimiz seylere yorum yapalim lutfen
yo amcam askere gittiğinde böyle yapmıştı ve hiçbişey de yapmamışlar
bir eşortman 4-5 çorap baksır falan götür fazla birşey götürme orada veriyorlarmış benim arkadaşım gitti öyle dedi
Tras malzemesi.. Bot kilidi.. Siyah uzun çorap.. İç camasiri atlet ve kilot. sabun ve sabunluk. İğne iplik de götür. siyah ayakkabı boyasi
iceri sokabilirsen sisme kadin.
sonra kudurup disarda kadin diyd gidersin bir travestie hem kestaneden olursun hem aids kaparsin:-)
Halen şap kullanıyorlar
ne biliyo n kimyası bozuk çıkacak sap azdırcak:)
hem made şap vr bu askerde geneleve gidenler zurnayı nasıl ayaklandırıypt:)
Kardesim hic bir seye gerek yok devletimiz yol parana kadar herseyini karsiliyo alirsan yedek ic camasiri corap alirsin baska birseye gerek yok. Bos yere sana yuk olur
Yol parasimi hahha anilarim canlandi ya :))
Devlet yol parasini tren yolu seklinde hesaplar verir (yol iznide ayni sekilde hesaplanmistir)
Ben sulus almaya gittigimde 6.75 tl vermislerdi yabanci subede
Daha kisladan cikmadan kendi kantininden bir paket sigara almistim o paraya
Askerede otobusle (ozaman) 23 tl ye gitmistim :))
dostum herşeyini oradan veriyorlar hiç bir şey götürme sigara kullanıyorsan bol bol sigara al sadece A dan Z herşeyini veriyorlar sadece bir kaç don ya da alet al
mantigini yere birak gerisi onemli degil :)
ha ha bu güzeldi :)
Resme bak resme :D
sadece sim kart.. Diğer gerekli herşeyi askeriye veriyor.. sakın hamal gibi kocaman valiz taşıma
Acemiyken yanında yeni bişeyler götürmede hacım yürüyolarmış benim arkadaşın üst başı yürütmüşler.
nettekileri bos ver sen kendini ve para gotur yeter kalan hersey orada var.
Yedek çorap götür ama sakın dolabınma gerekenden fazlasını koyma. Bir kaç saat içinde uçar.
Iç çamaşırı çorap ve bir takım traş malzemesinden başka hiç bişey. Ne lazımsa orada veriyorlar. ayrıca dağıtım iznini kullanmamani tavsiye ederim. Ilerleyen zamanlarda keşke o zaman kullanmasaydim dedirtiyor
Aklın varsa 5 er adet iç çamaşırı 1 havlu al başkada hiçbişey alma.
Maksimum 2 set elbise çorap boxer düzgün bir ipli cüzdan 1 set traş seti diğer bütün malzemeleritemin ediyorlar
pahalı esya götürme temel ihtiyac olarak gördüğün şeyleri götür zaten acemide dışarıya uzun süre çıkamazsın
tıraş bıçağı ve köpük
gideceğin yere göre iç çamaşırı
tedbiren bir takım eşofman.. biraz da peçete mendil falan
şampuan ve lif.. yeterli
"Sıra bekleme sorunu var" ne demek bro :) gitme o zaman sıra bekleyeceksen mi diyelim :D
Düşünsene traş takımı almaya sıraya giriyosun tükeniyo ertesi güne traş olamıyosun sonra komutandan azar
Sadece para zaten geri kalan ne varsa alirlar elinden parayida karta at cogu kartta dursun nakit tasima
Hic birsey yanina sadece asker cuzdani al ve icine yetecek kadar para koy kuzenimi gonderdim ondan biliyorum sadece parasi ve cuzdaniyla gitti artik herseyini ordan veriyolar zaten
Corap ve don al bol bol gerisini veriyorlar. Cok abartma aman
hiç bir şey alma orada herşey var. Aldıklarının yarısınada çalarlar
Herşeyi veriyorlar iki çift kat elbise ve yeterli miktarda para al yeterli
arkadaş ne soruymuş askere giderken beni götür ben hallederim dert etme :D
Askerde herşeyini bavulda veriyorlarçYanına şampuan alsan yeteer :D
Hıc birşey götürme sana bir bavol eşya vercekler zaten
Hepsini yazmışlar zaten.. birde kendini götürürsen yeterli :D
kendini götür yeter :) bana da bir ton şey aldırdılar çoğu gereksiz yük oldu, gerçi ben kısa dönem gittim
3lü traş bıcagı traş jeli. Jel ama. Tırnak makası pudra. traş takımı diğerlerini veriyolarmış bide çanta götür
Kardeşim Hiç bir şey Alma Orada Her şey Sivilin Çeyrek Fiyatına Para Al Yanına Ve Git Şimdiden Hayırlı Tezkereler...
kac gun populer soruarda durdu igrendim bu sorudan simdide gunun sorusu adam askre gitti belkide
kilota kadar veriyorlar zaten traş takımını al yedek iç çamaşırı ve yedek uzun siyah çorap yeterli, not defteri, kalem vs. kantinden almak istemezsen bir de onlar.