Görümce sorunsalı?

Arkadaşlar selam. 9 yıllık evliyim 2 tane görümcem var biri yurt dışında. Onunla çok iyi anlaşırız beni çok sever bende onu. Kayınvalidem ile bir tartışma yaşadık. Eşimle markete gitmemiz gerekti evin ihtiyaçlarını almak için kızımızı 14 aylık babaannesine bıraktık 1 saat içinde döndük. Kızımı almak için içeri girdiğimde bana bağırdı bende ona anne neden bağırıyorsun dedim bağırmaya devam etti 5 dk dediniz 1 saat oldu dedi o sorada kızım televizyonu çekmiş televizyon kırılmış onuda görünce şok oldum iyi ki çocuğa bir şey olmadı diye korktum… o sırada bağırmaya devam ediyordu kayınvalidem bende anne neden çemkiriyorsun dedim market alışverişi kaç saat sürer biliyorsun dedim.. daha sonra dan öğrendim ki bu çemkirme kötü anlamdaymış ama ben onun o anlamda olduğunu bilmiyordum bizde sürekli bağıran susmayan anlamında. Bende yorgunum sabah erken kalktım bir sürü şey söyledi ben kızımı alıp çıktım evime. 1 gün sonra o sevdiğim görümcem wp durumunda paylaşım yapıyor Sevmek zorunda değiliz ama saygıda MECBURUZ şeklinde. Sanırım annesi anlattı. Daha sonra ben kayınvalidem ile konuştum bana bağırdığın için kırıldım anne ben o an şok oldum iyi ki çocuğa bir şey olmamış diye sen bana bağırmaya devam ettin dedim ben seni kızım gibi görürüm bağırdığımı çok görme dedi bende sana kırıldım dedi bu kelime (çemkirme) kötü bir şey insan kendinden yaşca büyük birine bunu söyler mi dedi bende o anlama geldiğini gerçekten bilmiyordum kusura bakma falan dedim. Kayınvalidem ile sorunu çözdük ama görümcem ne arıyor ne soruyor kendisini severdim kızlarımda emeği çok sürekli bir şeyler getirirdi bende o türkiyeye geldiğinde onunla ilgilenirdim.. Bir yandan ara diyorum konuş ama diğer yandanda keşke wp de durumu yazacağına beni arayıp sorsaydı mesafe koymasaydı diyorum sizce ne yapayım

Görümce sorunsalı?