Yeni evliyim senesi olmadı gorumcem yüzünden maddi manevi ve sağlık sorunları yaşadım surekli eşimle bizi düşman gibi yapıyor herseyimizde o öncelik olacak banada yeni gelin olmama rağmen hastanede yoğun bakımda yattim bazı sebeplerinden dolayı ustunede Allah vermiş hasta olmuşun diyede laf duydum şimdi eşimin yaşlı babasına gorumcemle kaynimla aynı evde yaşıyor fakat bayramda kayinbabamin elini öpmem gerek onu çok seviyorum ama tek sorun gorumcemle kaynimla aynı evde içime sindiremiyorum gorumcemin evine gidip bayramda aynı yerde bulunmayı ne yapmam lazim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen onu ciddiye aldığın için öyle yapıyor ağırlığını koy mesafeli ol sana yaklaşamaz
Konusmuyorum zaten çok saçma biri düğünün ertesi günü babasından alıp gelmiş bana tavuklu pilav getiriyor bende eve almamışım onlari diye eşimi dolduruyor eşimle kavga yeni evliyiz eşim benden ayrı yatiyor ogun nisanliyken cancigerdik 50yasinda hiç evlenmemis kardeşi Bi evlendi çok değişti eşimde ablasi için çok asaladi beni dedim beni bosuycak ablasi için sonra evden gittim bu soruna el attım bu sorun düzeldi esim ablasi için hiç yaklasmiyor artık konularla bana sizce ayıp olur mu babasıyla aynı evde o eve gitmek istemiyorum
Aslında evliliğin temelinde ciddi sorunlar var tartışmalar olmuş ayrı yatmalar Buda eşinin senden çok ailesine değer verdiğinden kaynaklı onların da sana bunu yapabilmesi tamamen eşinden kaynaklı çünkü bunlara müsade ediyor ailesine karşı gelmiyor böyle bi eşe ve ailesine iyilik yapıp hiç bayramda gitme derim neden gidip kendini mutsuz edicen
Kesinlikle çok teşekkür ederim babasıyla hiç problemim yok çok seviyorum onada asla saygısızlık yapmadım eşimi dünyaya gelmesine sebeb insan çünkü bunun dışında demekki ben yanlış düşünmemişim haklısınız bayramımı zehir etmeyeyim en iyisi
Tamam baba değerli onun için gidilirdi ama baba hariç eşinde dahil olmak üzere hepsi dana düşman buna gerek yok hiç gidip aynı evde kendini mutsuz etme bak keyfine
Demek görümce filmi gerçek hayatta da oluyormuş...
Kesinlikle yeni evliyken aile yemeğine gidecektik yemeğe alcakti kuzeni bende işten gelsin diye onu bekliyordum beni annemden alcak hazirlancaz gidicez diye o gitmiş ablasına ablasiyla yemeğe gidilcek yere bana 4. Kat bin taksiye gel dediler cinlerim tepeme çıktı sanki ablasiyla evli
Evli değilmiş ya ondan bu kadar bulaşıyor filmdeki gibi. yok mu birini ayarlamanız? :D
Neden aynı evdesinizki? Benmi yanlış anladım
Ben ayrı evdeyim gorumcem kaynim kayinpederim 3 kişiler aynı evde olan
O zaman canınızı sıkacak bir durum yaratmayın kendinize, kocanız sizden yanamı peki size sorun çıkarıyormu?
Onun dünyası ön plani ailesi kardeşleri hiç evlenmemis annesi yok babasi var 50 yasinda abla ablam hiç evlenmedi başına birsey gelmesin adamlar kötü Baban ölürse yalnız kalmasın oysaki evde abisi babasi 3 kişi yaşıyorlar ben tek başıma eşimi bekliyorum beklediğim yerde insanlarda yok yazlık yer korkan benim kadın çarşı merkez cıvıl cıvıl bana korkacagina ablasına korkuyor kahveler varmış adamlar oturuyormuş ya ablasına birsey olursaymis ablasi cekiniyormjs dediği yerdede dedemin evi var işlek yer asla kötü biyer değil ya insan evlenmişsin kapı kapanmış aile olduğunu aldığın kızın sağlığı namusu sorumluluğu herseyi asıl sana ait ben 26 yaşındayım ablasi 50 düşün yani
Resmen saçmalık. Nasıl böyle bir şey yapar. Sen bu yaşta genç karını yalnız bırakmaktan korkmayı bırak ona karşı ilgisiz olmaktan korkmalı. Bir kadını ilgisiz bırakmak en tehlikeli şey. Ya başka bişeyler düşünürsen ya bu boşluğu başka birinde ararsa diye düşünür insan. Ki yazlık bir yerde oturuyorsun seninde diğer kadınlar gibi gezmeye ilgi görmeye ihtiyacın var. Kocan kaç yaşında ne iş yapıyor?
hm eşine anlattın mı eşin nediyor
Eşimde konuşmayacaksın konuşma ablamla diyor artik çünkü ağır şeyler yaşadım gorumcem yüzünden bende telefonla aramayı düşünüyorum babasını ha dedim sonra babani aliriz bizde kalır yaşlı adam zaten senide görsün benide görsün birde Baban gözleriyle beni görsün yaşasın aynı evin içinde birde o degerlendirsin dedim kotuymusumya dedim
uzman :D
Akraba 😑
Eve alma
Ona ne ki