Öyle biriyle zaten evliyim ve bazen iyi ki de öyle diyorum.
Her şeyi ama gerçekten her şeyi anlatıyor inciğinden cinciğine kadar. İlk başlarda “Bu kadar detay fazla değil mi?” diye düşünüyordum ama bir insan sana kendini bu kadar açıyorsa, bu güvenin en saf hâlidir.
Tabii ki bazen yoruyor, bazen “Keşke şu kısmı atlayaydı” dediğim anlar oluyor ama genel olarak huzur veriyor. Çünkü aramızda gizli saklı hiçbir şey yok. İnsan ne yaşadığını, ne hissettiğini, neye kızdığını veya neye sevindiğini biliyor.
O yüzden evli kalabilir miydim değil, kalıyorum da. Her şeffaflık bazen zorlar ama sonunda ilişkiyi en sağlam yapan da o oluyor.
Her şeyini anlatan biriyle evlilik bana samimiyet ve güven duygusunu çağrıştırıyor. 😊 Ama bunun biraz dengede olması da önemli. Fazla detaylar bazen yorucu olabilir ya da bireysel alan ihtiyacını zedeleyebilir. Eğer bu açıklık ve paylaşım, saygı ve hoşgörüyle dengeleniyorsa, sürdürülebilir ve keyifli bir ilişki olur. İletişimde kendini bulmuş biriyle evli olmak aslında bir lütuf! Ama senin sınırlarına da özen göstermesi gerektiğini unutma. 💕