AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Hayır tam tersi sınırlarını bilen birisisin bence
Alındılar
hayır sadece kişisel yaşam ve konfor alanına eşinden başkasını istemiyorsun normal
O da var
Yani kaynananla iyi geçinsen sevsen saysan ne olacak ölecek misin ki
Sevmek saymak başka yaşamak başka
Seviyorum zaten
Ama aynı evde istemiyorum
İyi yapmışsın canım böyle devam et saygını sevgini bozma yeterli aynı eve girsen zaten zamanla saygı da sevgi de bitecek
@jjhjjj bence de
Tam tersine aslında sen onlara saygı sevgi gösterdikçe onlara değer verdikçe Allah ta seni yüceltir ilerde sende aynı şekilde Allah sana da güzel bir yaşlılık nasip eder
Bu devirde insan insanı çekemez maalesef evin içinde kavga edeceklerine uzak olsunlar tabi elden ayaktan düşmüşseler bakmalı sevap o ayrı
Yani diyorsunuz ki insanlar belli bir yaştan sonra tek başına yaşasın ne hali varsa görsün
Zaten elden ayaktan düştükten sonra bahsediyorum ben cane 🙂
elden ayaktan düşünce biz bakarız
Eminim ki bakmazsınız söylediğinize sizde inanıyor musunuz 😃😃
Ben inanıyorum sonuçta benimde bir annem var öyle düşünmek lazım
Bence en güzeli anne baba öldükten sonra evlenmek 🤣🤣😃
Yok abi annemin kahrını ben çekemiyorum elalemin kızı nasıl dayansın 🤣
Nasıl biri olduğu çok önemli tabi burada
Nasıl yani
Gelir misin dm den konuşalım 😊
Hayır bende istemiyorum. Kim ne derse desin
Sevmiyor musun
Sevsemde sevmesem de yaşamak istemiyorum.
Baba tarafı anneme az çektirmedi.
Riske atamam.
bı de bu devırde bunların sözü bıe olması çirkin yanı
Bunu kabul eden kızlar olduğu sürece sırtları yere gelmez.
kabul eden var mıdır bu devırde
Var ki gündeme geliyor
aynen
Eş tek çocuk ise bakmak lazım. Kanun var zaten yoksa hapis cezası bile var
Bakarız o ayrı konu
Tamam işte biraz kötü gelin oluyorsun dndjf
Elbette değilsin herkesin kendi özel alanı olmalı bu senin hakkın
Kaynanaya yakalanmamak lazm demi 😂😂
@Poyrazates26 kesinlikle
Bencede 😂😂
değilsin. ev üstüne ev olmaz. çok isteyen ana babasıyla yaşasın ben kimsenin anasıyla danasıyla aynı evde yaşamak zorunda değilim. misafşr hayatı yaşamak şstemşyorum kendi evimde don sütyen yatmak şsterim
evlerımız karsı karsıya olacaktı
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ayrı düzen düşünüyorsunuz utanın benı bırakıyorsunuz
bır de ev için halı tul perde konuşuyorsunuz demeye basladı
ne olduğunu anlayamadım
Niye kotu gelin oluyorsunki evlilik demek ayri yasam demek aileyle yasayacaksan niye evleniyorsunki kendi basina mucade etmek istiyenler sevdigi insanl ayri yuvaya gecmek icin evlenir gayette dogru tercih senin icin
@Conevy yooo
Ayrı yaşam nasıl düşünürsünüz deyip ağlamaya başladı kayınvalide
O zaman kesin seni evine götütür ya da ayırır
Aglasin yanlis anlama kabul etmiyorlarsa sorun cikariyorlarsa ayir yolu erkenden sonra uzulen sen olma evlenipte pisman olanlarla ayni siraya girme birkere karar veriyorsun dikkatli ol iyice tani dusun sonra pisman olmani istemem
ben de o yuzden dusunmek ıstedım zaten
Dusun bence iyice enine boyuna sana deger verecek insanla hayatini paylas bir omur ama oyle 3 5 gunlugune yalandan sevcek deger vercek olmasin
Düşğn melis
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
OHAL'de abartmıs o da
@Poyrazates26 ben aıle içinde aıle kurmak ıstemıyorum
kapım evım ocağım ayrı olacaksa gelırım dedım dıye bana bozulmus
Kötü görülebilir kötü denilmez ama derler yani insan bu
Ev üstüne ev olmaz. Kaynanayla yaşamanın sonu bosanmadir. Bırak aynı evi altlı üstlü otursan bile o evlilikten hayır gelmez. Ha vardır istisnaları tabide. Sen hangisine girersin şimdiden bilmek imkansiz
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Evet maalesef öyle çünkü gelin kafasına göre ve karışan kimseyi istemez
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Hayır kimse eşinin ailesiyle birlikte yaşamak istemez kendi evi olsun ister rahat edemezsin özel alan olmaz eve hizmetçi mi alıyorlar
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Oğlunu kıskanmıştır ayrı düzen düşünüyorsunuz utanın beni bırakıyorsunuz ne demek ya evlilik düzen demektir tabiki ayrı planlarınız olacak kayınvaliden ister iyi ister kötü niyetli olsun aynı evde olmaz herkes kendi düzeni olsun kendi kararlarını kendi almak ister
ben aıle içinde aıle kurmak ıstemıyorum
Adı üstünde evlilik bu kölelik değil evlenince kocasının ailesiyle yaşamak ne ya evlilikten çıkar o evlilik olmaz sana saygıları yok demektir ikinci sınıf değilsin
İsteyen yasar
Sen kaynana olsan gelinle Yaşar mısın
Nolacakki
Hayır kötü değil. Yaşanması da saçma. Kocamı gecelikle karşılıycam belki evde istemem kimseyi. Özelinde olmaz pek.
Öyle deyince alınıyorlar
Alınsınlar umruna getirme. Evde tatsızlık çıktığın da kendin daha da rahatsız olacaksın. Karar senin ama hiç olumlu bakmiyorum
ıstemıyorum ben aıle ıle yasamam dıye açıkca soyledım
Hayır ben o hataya düştüm aynı ev değil altlı üstlü oturduk bir türlü rahat olamadım eşim hep oradaydı evliliğimizi yaşayamadık bu yüzden sebepsiz tartışmalar çıktı şuanda da boşanıyoruz 4 aylık evliyiz
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Kötü gelin olmak daha iyi hayatım baştan bi vicdan yaparsın ama zaman geçtikçe doğru kararı verdiğini anlarsın.. bu arada souma gelince kendi sınırlarını çizdiğin için kötü olmazsın manipüle olma bence
Baya alınıp bozuldu mendirek söyleyince
Erkek arkadaşın mı annesi mi bozuldu
Annesi
Nerede durduğuna bağlı.. Kaynanın kendi kızı istiye bilir, gelin ama kötü olur…
Ya Allah aşkına gelin kaynana demeyin, insana insanlar denk gelsin diyin
kimseye bağlı yaşamak ıstemıyorum ben
kaynana ve türevleri
saygılı olurum ama yan yana oturmak ıstemem
bunu dıyorum dıye kötü gelin oluyorum
En iyisi öyleyse “kötü gelin’ kal.. Kimse senin icin gelipde aaa bu kotu gelin bununla konusmayin demez, ama sana psikolojin bozulurda hasta olursan “deli”derler. Bos ver yemişim kaynanasini, kimseye takma. Insanlar insani guzel yargilar hakim oldukca, oysa iş kendileri oldukda olay degisir
evet bır de bu devırde
bır tane hayatım var
nıye evlendım dıye onun annesıne de bağlı yasayayım kı o tek hayatı
Değildir. Evlilik iki kişiye özel bir kurumdur. Mahremiyetinize kendi anneniz dahi olsa almayın. Yuva üstüne yuva kurulmaz herkesin yeri başkadır
Jdjdjdjdfj Allah Allah evlilik ona göre nasıl bir şeymiş? Herkesin dip dibe olduğu, gelinin akşama kadar kaynanaya hizmet ettiği kurum mu?
valla ne hayal ettı bılmıyorum ama bu devırde bunu beklemesı ılgınc geldı
İlginç gelmesin kaynana rolüyle yoğurulmuş kültürde yaşıyoruz. Bu döngüyü anca bizim nesil kırabilir.
benim oğlum olsa asla böyle yapmam
Değilsin. Olum ben kendi anneme bile tahammül edemiyorum bazen. Aynı evde yaşamak gerçekten çok zor.
bır de evlenınce zor daha zor
Tabiki
Hayır tabiki de kötü değilsin hatta iyisin çünkü buradaki amaç senin kendi özel alanını ve hayatını koruma ve rahat yaşayabilme isteğinden kaynaklanıyor.
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Bende istemem bu beni kötü yapmaz.
İsteme bi zahmet
Sakın böyle bir hataya Düşme benim abim ve yengem bizimle kaldı babam yengeme hep laf söyledi abim de el mahkum bişey diyemedi yengem de karşı gelemedi büyük hır gür çıkıyor bir erkek olarak söylüyorum sakın böyle bir şey yapma
Ev üstüne ev olmaz dediğim için kötü oldum
Bence sen vazgeç ayrı eve çıksanız bile maddi zorluk çekerseniz seni suçlayacaklar kira muhabbetinden dolayı
Sen doğru olanı yapmışsın rahatça ilişkiniz bile olmaz çünkü evin içinde başka bir aile daha olacak 😂
İşte ondan alındı hepsi
Ablamlar aile apartmanı da oturuyor kendi daireleri var ama yine de burnundan soluyor ne dedikodusu bitiyor ne de başka bir şeyi
burada oyle seyler yok ama yıne de ıstemem bırılerını
Benim için çok iyi gelin olursun ama eşin ve ailesi için kötü gelin olursun. Ayrı yaşamak da en doğal hakkın. Eşin arkandaysa beraber yaşamayın. Kim ne derse desin takma. Burak onlar seni kötü bilsin
Diğer gelinleri tamamen ayrılmış bunlardan senelerce evine kabul bile etmemiş
Ona da kötü diyorlar
Vardır bi bildiği
Demek ki kadının nasıl biri olduğunu en başta görmüşler evlerine bile kabul etmemişler. Bak bi laf var deveyi diken insanı düt yaranır diye bu söz kesinlikle sonuna kadar doğru. Bende eşimin ailesiyle sorun yaşadım çok iyi niyetli davrandım ama üzülen ben oldum şimdi hiç iyi niyetli davranmıyorum içimden de sevgi saygı gelmiyor ama eşim için katlanıyorum yeri gelince lafı da söylüyorum içine atma eşin arkanda olsun ağzına geleni söyle
kızmak kırmak ıstemem hayat kısa
ama ben kötu bırı değilim
bır sey olsa ılk ben koşarım
ama aynı evde de yassamak ıstemem
sonucta evlı cıftlerın özel bır yasamı da var
Bende istemezdim. ama şu var eğer çok cicis bir kaynanam varsa ki zor bir ihtimal, çocuğuna bakar çocuğun varsa, tek artısı bu. ama gene de istemezdim ben
Aynı evde çok iyi biri de olsa istemez miydin
Kabul etmem diyemem ama ilk tercihim olmaz, Karsimdakiyle karşılıklı birbirimizi sevmemiz gerekir, eksileri şu olur, eşle olan özel hayat sadece yatak odasında olur, hani salonda şöyle yayıla yayıla oturamam. ama şartlara bağlı değişir bu eksiler , ev buyukse, yatak odasında da TV varsa, koltuk varsa, daha kolay olur beraber yaşamak. Bence kayınbaba varsa o daha büyük sıkıntı. mazallah sapık olur falan😂 yanlış anlama dalga geçmiyorum asla, ama herşeyi görüyoruz tv lerde neler oluyor.
Birde iyiyse mesela kayınvalide, ben işteyken ev işlerini yapar, çocuk varsa bakar, aksam olunca da az bizimle oturur sonra odasında TV de takılır, böyle çift de tanıyorum, gelin gayet memnundu, böyle kaynanaya kim memnun olmaz😂
Kayınbaba sapık olur lafı aşırı saçma senin abinin eşi babanı sapık diye görse hoşuna gider mi kendi kızına bile sapıklık yapan babalar var ki kimsenin başına vermesin bu durumu
Keşke bana da aşırı saçma gelseydi, Leyla nın cinayeti vardı, gelininden yaptığı öz kızını çocuğunu istismar edip öldürmüştü. çok şükür benim babam abim sapık değil. Ama abimin eşi babama ilk etapta o potansiyelde mi diye bakıp tartmalı tabiki, temkinli olmalı, ben her kayınbaba kesin sapıktır demiyorum ama bu kız yüzde yüz tanışma etabında daha, dikkatli olmalı o yüzden. Cabuk anlar zaten sapiksa bakışından falan belli eder
Tabi canım o doğru ama işte bilinmiyor bunlar kimse kimsenin ne geleceğini ne geçmişini göremiyor o yüzden kimsenin başına vermesin
Aynen gerçekten Allah korusun
Amin amin
@ƬC_GhosTLioN kayınpeder yok sadece kaynaa var
Valla hayat herkesin kendi tercihi ama bir şey diyemem kaynana ile yaşayıp mutlu olan da vardır olmayan da kendi tercihleri şimdi bu anlayışla karşılaşma yaptıysa kalmama işini tercihin seçersin zorla diyorsa Allah yardım etsin derim
@ƬC_GhosTLioN eşim zaten ayrı yaşamak ıstıyor
kaynanam kızıyor eşime de
bağırıyor
kocam biz karımla çekirdek aileyiz dedi dıye kocama da bozuldu kızdı alındı
O zaman ailesi çıksın o evden siz yerleşin daha makul olur
@ƬC_GhosTLioN kimseye bağlı yaşamak ıstemıyorum ben
kaynana ve türevleri
Değilsin şekerim hatta ilişiğini tamamen kes yoklarmis gibi hiç tanımamış gibi filan yap 😄
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Ya boş ver bırak konuşsunlar bu konuşur konuşur susarlar
Sen hiç kendinden ödün verme gerek yoksa cevap bile ver yani ezdirme kendini sonra tepene çıkarlar bak yenemezsin herkes tavrının net olduğunu farkına varsın bunlar böyle hep kızım kızım derler alırlar seviyormuş gibi yaparlar sonra gerçek yüzleri ortaya çıkar
Sen şu an nisanlimisin
evet
Valla ben senin yerinde olsam yol yakınken vazgecerdim yoksa bı ömür bunların derdiyle ugrasirsin hayatın gerçeği bu 2 2 =4 yani
Kaynananin evi yoksa ve hiç kızı yoksa büyük oğlanda esinse bence bakmak zorundasın ama eğer bu şartlardan biri bile saglanmiyosa gerek yok bence
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Kötü gelin yapmaz. Bu devirde kaynanayla yaşamak mı kaldı Allah için ya en iyi anlaşılır dilde anlatmak istediğini.
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Hayır en güzeli ayri yasamak iç içe olmak sorun yaratır
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Aynısını yaşadım onlarla yaşamak istemediğim için kötü gelin oldum. Baktım olmuyor boşandım. Aklın varsa düşünmeden ayrıl
@semanurr14 mantıklı
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Valla canım gençliğine yazık erkek mi yok sana. Böyle zihniyetteki insanların içine girme. Benim eski eşimde tek oğlandı kaynanam evi ayırmak istedim diye gidip herkese beni evden attılar demişti. Tam 3 sefer şehir değiştirdik kurtulmak için fakat baktım kocam koca olaydı şehir değiştirmeye gerek kalmazdı kaynanam ağzını bile açamazdı. En sonunda 1 cocukla boşandım. Simdi kafam rahat. Daha şimdiden sana müdahale ediyorlar yarın öbür gün gelenine gidenine ailene bile laf edecekler, aynısını yaşamış bir ablan olarak uzak dur diyorum🙌
ne ıstıyorlar anlamıyorum kı
kendı halımızde ınsanlarız
yazık yanı yaptıkları
Yazık sana
Tabii ki hayır öyle saçmalık mı olur adı üstünde evlenmek kelimenin kökeni ev sahibi olmaktır
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Hayır değilsin bununla ilgisi yok hep kaynananla mı kalacaksın bu da var kişiye göre değişir herkes ister diye bişey yok
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Deyilsin bence 15 bende ailemle yasadim cok yanlis yaptigim farkina ayrilinca karar verdim esin umarim anlar seni ayri oturursunuz.
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Imakanin varsa ayri ev tutmaya ikna et esini birbirinize olan sevginizde artar.
Bozulursa bozulsun alisir bence zamanla geri adim atma.
eşim zaten ayrı yaşamak ıstıyor
bağırıyor
Alınacak birsey yok kocanla birlikte evinizde birlikte gecirecegiz guzel vakitleri yasayinxa keske hic ailemle yasamaydim ilk basindan der burada sana dusen onun la birlikte yanliz gecirecegin vaktin guzelliklerini anlat akli basindan gitsin
kaynana ve türevleri
Hayır sen bireysin, kabul etmeyebilirsin hem kaynananın evde işi ne
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Kayınvaliden bir pick me kadın, kendi haline bırak kendini düşün
tabiki hayır seninde kocanla beraber yasamak en doğal hakkın
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Bu kadar takılma her zaman öyle konuşurlar
hem bu devırde kaldı mı kaynana ıle oturmak
Hayır değilsin ki kesinlikle ayrı olunması gerek..!🙌
@shrenu nasl yapacak
Neden kesin
Bencede
Millet aile evinde rahat olamıyor bir de kaynanayla mı rahat olacak? Yapmayın Allah aşkına 🙄 En basiti kaynanayla yaşarsan sürekli diken üstün de olacaksın yaptığın bir çok şey belki de onun gözüne batacak , bazı kaynana bzountuları o çok kıymetli oğullarını eşlerine karşı doldurabiliyor yani anlayabileceğiniz pek çok engel var kesinlikle OLMAZ❗️🙌🙄 BEN KENDİ AİLEMİ GERİ DE BIRAKTIYSAM KARŞIMDA Kİ DE BIRAKACAK..!
Ziyaretler olur bir kaç gün evine yatmaya da gelebilir amenna ama sonsuza kadar kesinlikle olmaz ama eğer ki eşinin kardeşi yoksa bir de annesi veya babası hastaysa buna karşı değilim başım üstüne ama keyfi olarak mümkünse herkes kendi evinde kalsın 🙌
eşimin kardesı yok
ama kaynana sağlıklı su an
Hm
Sağlıklıysa kendi evin de kalması daha uygun
sağlıklı
Hayir degilsin her ailenin kendi mahremi vardır. Sen bebegini emzirirken kaynana , kayınbaba evdemi olacak veya akrabalar kocanın kardesleri. Her evin mahremi vardir
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Kocana de , artık biz kendi başımıza bir aile olduk , mahremimiz var de. Sen bebeği erkenden yatırıp transparanla , dantellerle fanteziler yapacağın günlerde gelecek. Emzirmek yorulup memeler fora gezeceğin günlerde gelicek. Öyle uyuyadakalacağın günler olacak , evde kayınbabanın emmeyecegi ne mâlum sen uyurken. Erkek nede olsa
Birde onların pispis misafirleri gelicek sen en yorgun hissettigin zamanda , sen kaynanamı bak , misafirleremei bak , bebeklemi ilgilen , yoksa dinlenmeyemi calis kendin karar ver artik
Evde rahatlikla bebegini emziremicen , memeni kayınbabanın yanında nasıl acican. Veya sen inlerken kaynanan , kayınbabanmı duycak. Onu gectim küvet keyfi yapamazsin. Tugalet , banyo sırası bilmem ne
Yaptigin yemekleri sürekli elestirecek , cocuk bakimina laf edilecek , ev temizligine laf edilecek..
bağırıyor
Canım anneci olmasın yani. Git ayart kocanı , siyah dantelle , afrodizyak parfümle , belki masaj dedigini yaptır. Hayır annen hic gelmesin izimizi kaybettirelim iletisimi keselim demiyorsunki esine. Komşu olmayida kabul etmissin ben kadin olsam hic hic etmezdim erkek halimlede etmem. Karımı çatur çutur yiyemicemmi aw. Sürekli çat kapı gelirler.
Kadınsın yani disilligini kullan. Bak sürekli böyle ugras demiyorum ama arada yapman gerekecek. Sahsen ben bu sekilde cok iyi manipüle edilirdim
Yani aşkım şimdi sen onlara bir kere olur dedirtirsen veya dersen bitti işin eyvallah gecmis olsun
Bende sevgilimden ayrıldım ve duydumki sevgilimin annesi beni istememiş ondan ayrilmiş
Allah korumuş seni
Ama çok seviyordum onu oda beni
Demek ki sevmemiş
Annesi yüzünden ilklerde kavga ettik ama sonra yapamıyorum diyip giti engeledi bugün onun kuzeni aradım arkadasim olur kendisi bana dediki aramızda kalsın ama annesyle hep kavga ediyordu senin için dedi
boş ver kurtuluş olmuş
Haklısın işre ama kalp bu dün arkadaşim da dedi kurtuldun falan ama benim kalbim söz dinlemiyor benim için annesini bile redetmişti oysaki
Allaha sığın dua et
çok daha ıyılerı nasıl olsun
Önceden demen nomal sonuçta özel anlar yaşamakta zorlanırsın.
Kalmıştır herkesin durumu aynı değilir de nasıl olur olsun hayatını yaşamak lazım
Hayır tabiiki de
Ben de şahsen değil kaynana, baldız dahi yüzünü görmek istemiyorum))
kaynana ve türevleri
Hayır başta öyle söylenecekler ama sonra sana imrenecekler)
Hayır tabi ev ev üstüne olmaz karı kocanın özeli olmalı
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Yo canım onun ailrsinden kimseyi görmek istemiyorum artık o da dahil
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Ay var ya kamser eder insanı ya çok meraklıysa oğluna evlendirmesin ya
sınırım bozuldu o oyle deyınce
Duymamazlıktan grl boşber oğlu ne diyo önemli olan o
oğlu da ayrı yaşamak ıstıyor
Ay hiç de değil bu arada hangi devirdeyiz kaynananız aranıza. Yatsın birde ahhaha
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Tabiki de hayır, yaşanmaz asla o nedir öyle asla deneme hayatın mahfolur...
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
kocanı ve kocanın sokuk annesını dov bes sanıye verıyorum sana
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Kötü degılsın en doğal hakkın. Sen kötüsün dıye manıpule eden adamada yol ver gıtsın
Adam bir şey demiyor ama arada kalınca üzülüyor
Annesi tüm sevincini eksik bırakıyor
Nerelı bunlar
ıstanbul doğma buyume
Aslen kütük
kars
Ayyyy aman aman uzak dur topukları yagla
niye ki
Ev üstüne ev kurulmaz. Yeter gari be bu gelinlerin damadin ailesinden çektiği nedir?
Valla kadın olmak ne zor şey
Bana göre tam aksine iyi gelinsin çünkü yaşadıktan sonra kötü gelin olursun
Kesinlikle
hayır canım kötü değilsin gayet de bunu istemek hakkın
Alındı kaynana
aman alınsın takma kafana kendini düşün sen
sadece benım için değil ki
birlikte yaşasak kendının de rahatı kaçar
bence ona zaman ver çoküstüne gitme illa yaşayalım diyorsa da boşa ayol
sonradan yaşamayalım desı ama kus bıze
Kaynana cadiusa gelin şeytan olur kaynana var anne olur kaynana var azap olur
Normal biri ama yine de aynı evde yaşamak istemiyorum
Sen bilirsin ama şöyle düşün bide sana yol olur yoldaş olur yardımcı olur aylığı varsa destek olur ama kocan ne diyo bu duruma evlimisin şu an ya da evlencenmi kactinmi istendinmi ikinci evlilik mi bunlarda etken senin için çocuk var mı yok mu
İlk evlilik çocuk yok
Nişanlıyız
Peki neden kaynananı istemiyosun peki ya yarın öbür gün senin annen ya da baban sana muhtaç olsa kocana desin böyle böyle oldu diye oda sana sen benim anama bakmadın ben neden bakım derse ne dicen bak bunlarida düşün gizemli insn
Hayat bı günlük değil bende evliydim benimde eşim başta istemedi sonradan gel anne gel anne dedi ben izin vermedim gelsin diye ama ondan sonra kendi annesi kocasından gizli kaç defa hacizlik oldu o oldu bu oldu ben her seferinde kostüm eşim olcak midesi suratıma bakamaz hale geldi bı ara annem bosancak 2 kardeşim küçük felen dedi eee dedim bı sure bizde kalsınlar konusu oldu kabul etmedim çünkü o benim annemi kabul etmedi ve babam yok zaten annemin boyunu aşan aylığı var kadın bı kalemde ev eşya aldı ses etmedi ve kızım gelim yanınıza karı koca çalışın bende destek olim araba ev alın diyen bir insandı
aynı evde zor
Zor olan bişey yok bence napcakki sana büyük bir ev tutun
ev küçük
Anladım yani sen bilirsin bir noktada haklısın ama bazı şeyleri insan sert yaşamak özgür yaşamak ister bişey diyemem bu konuda
Valla ayrıl ozaman ondan olmaz seni anlaması lazimken bozulma hakkı yok valla hak olan neyse o
Yanlış anlama ama anneciyse olmaz sizin evlilik
nişanlım anlıyor
kaynanam bozuluyor
Gine olmaz kaynanan bozar bak ben yaşadım
bağırıyor
Olmaz bak ben dedim gitti gerisini sen bilirsin
doğru
Çok iyi düşün
ayrılsam mı
Valla bence en doğrusu o sanki yol yakınken
galiba
İyce düşün taşın burdan fazla konuya giremiyorum ama sakat durum
Bence değilsin senin kendi kararın kendi yuvanı kuruyosun
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Oğluna çok düşkün olabilir mi ben kayınvalidemle yaşıyorum ama hiç bir şekilde karışmadı ne istiyosanız öyle yapın dedi
Senin kararına saygı duyması lazım sonuçta yuva kuran sensin
bağırıyor
Ben olsam bu durumda ayrı eve çıkardım sonuçta evladına ömür boyu küs kalmayacak ya illaki yumuşayacak
kaynana ve türevleri
Hayır tabiki de ev ev üstüne olmaz misafirliğe gelebilir kala da bilir ama beraber yaşamak olmaz
Bunu dedim diye kötü oldum
Valla seni olduğun gibi kabul etmeyen kişiyi sendr kabul etme o zaman senin ailen de gelsin aynı şey
soyledım
gelemez oluyor bu sefer
Hayır değilsin kaynanayla yaşanır mı aq
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Ne olursa olsun karşı çık öyle biriyle değil aynı bölgede yaşamak aynı şehirde bile yaşanmaz kocanla onun evinden uzak bir yere mümkünse başka şehire taşın başka şehir olmasa bile değil aynı ev yakın dip dibe evlerde'de yaşamayın eğer kocan bunu reddederse kabul etmezse ayrılacağını söyle bu şey için en başından çabala yorul ki daha sonra üzülme hayata bir kere geliyorsun hayatı yaşa senin kocan küçük çocuk mu kos koca adam mı s*kerim kaynanayı ben çekirdek aile hariç tüm akrabalara karşı mesafeliyim bizde öyle akrabalık bağı yok nene dede falanda sevmem bide kaynana falan kim oluyor aq senin anne baban bile değil hiç bir bağın yok s*kerim böyle işi lan
bağırıyor
Bu kadın manyak mı aq oğlu ayrı yaşamak için bağırıyorsa bu kadın sıkıntılıdır boş ver başka eve geçin ayrı yaşayın kocan içinde annesiyle arası bozulur diye üzülme araları bozulsa bile elbet bir gün araları düzelir hiç şüphe etme düşünme direk kesin ve net ayrı eve çıkın ısrar etse bile gerekirse düşman ol aynı evde yaşarsan zaten huzurun olmaz başka eve çıkıp düşman olsanda uzaktasın diye bir şey yapamaz
evler karsı karsıya
o bıle bana çok fazla
bilmiyorum yaa
ayrılık bıle dusundum
Başka eve çıkmayı teklif et kocana o karşıdaki ev hariçinde, olmazsa bile o karşıdakine geç daha sonra bir yolunu bulup başka uzaktaki bir eve geçersin
En doğal hakkin bence
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Daha ne ister çok da yakın imiş yani daha ne kadar iyi olabilir ki kayınvalide oğlunu hep yaninda kalsın ister
Buna katılıyorum hatta çok yakın olması da saçma geliyir bana
bağırıyor
Şimdilik yakın başlasın sonra uzaklaşın zmaanla değişir kıskanıyor oğlunu
kaynana ve türevleri
Ben olsam kulak asmazdim
ayrılır msn
Eğer ki değişmeyecek ve hep mutsuz olacak isem evet ayrılırım ben dünyaya birilerinin kahrını çekmeye onları mutlu etmek için gelmedim
Kalmamış olmalı idi zaten yoksa kendi basina yuva kurma işi evlenme
ben aynı binada yaşamayı bile kabul etmedim
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Ben de farklı bina olabilir demistim ama kabul edilmemisti sjsjkwjd
köle arıyor bunlar
Bu zamanda direk evlilik hata
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Evlenme
tamam
Hayır, tercih meselesidir
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Olur öyle başlarda ya , belki de oğlunu paylaşmak istemediği için öyle düşünüyordur. Eşin uygun bir dille anlatabilse her şey çözülecek aslında
benim saygım ve sevgım kayboldu ama bu davranısı yuzunden
Saygı ve sevginin olmadığı yerde ne yazık ki aşk hiç bir türlü yetişemez
bağırıyor
sende kaynana adayısın ona göre davran
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
o büyüktür , ne söylerse alttan alın büyükler her şeyi bildiklerini haklı olduklarını zan eder , siz de kırmadan onun suyuna gidin nasıl davranırsanız ileride aynı karşılığı sizde görürsünüz
buyuk dıye kımseye saygı duyamam
bu yazıyı ekran görüntüsü olarak al, unutma ne verir isen onun karşılığını alırsın
Hayr bu senin en doğal hakkın
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Manipülasyon da bir numara git madalya tak boynuna yüzsüz şey ya salla gitsn çak bitane
Hayır kötü olmazsın
hemen karsı bına
ona rağmen kayınvalıde
ne olduğunu anlayamadım
Zaten birbirimize yine yakın olucakmışsınız üzme kendini boş ver
Doğru söylüyorsun ev üstüne ev olmaz kayvınvalideninde böyle düşünmesi gerekiyor bu sefer her iki tarafında mahremiyet olmıcak
ev ustune ev olmaz deyınce kaynana bozuluyor
hayır değilsin ben de yaşamazdım
kımse ıstemez sanırım