Camii de erkekler bolumunde namaz kılmanın sakıncası var mı?

Disardaysam, baska sehirde gezmedeysem ezan okunuyor, o an cagriya kulak verip cevrede camii varsa gidip kılıyorum. Hani erkekler gibi oyle ulu orta yerde, arabayi kenara cekip kilamiyoruz sonucta. Bazi camiilerde de kadin bolumu olmuyor.

Mescit vs bulamadiysam camii nin erkek bolumune girip, en arkaya caminin duvar kismina koseye vs gecip namazimi kılıyorum. Kimseye bir rahatsizlik vermiyorum, gozlerinin onunde de degilim. En arkada, köşede kilip çıkıyorum.

Bazen erkeklerle giris ya da cikista haliyle karsilasiyoruz bir garip bakiyorlar,(ki ben cok bakmamaya calisiyorum kendilerine) senin burada ne işin var gibisinden bir tabirlari bakislari oluyor ama ne yapayım? Farz olan ibadeti erkekler orayi isgal etmis diye yapmayayim mi, kazaya mi birakayim?(hatta bazen imamlar bile ters oluyor bu konuda)

Eve, otele vs de gidemeyecek durumdaysam kazaya kalmasin diye boyle yapiyorum. Iste eve gidecek surem uzundur, namazin yetisemeyecegini vaktin cikacagini dusunuyorsam boyle yapiyorum. Ya da sehir disindayimdir, gunubirlik geziye gitmisimdir buldugum camii de kadinlar bolumu olmasa da gidip kılıyorum.

Camilerde kadina yer vermemek benim sucum degil. Yeni camiilere yapiliyor ama bircok eski ve kucuk camilerde yok yani. Kazaya birakmaktansa erkekler bolumu de olsa edebimle, ortumle en kosede gecip namazimi eda ediyorum. Yanlis mi yapiyorum?

Camii de erkekler bolumunde namaz kılmanın sakıncası var mı?