Eski sevgilimin babası esc tipleri takip eden bir muhafazakarmış?

Eski sevgilim hayatımdaki ilk kişiydi onu tanıdığımda 18 yaşındaydım. O yüzden sonraki ilişkim bittiğinde bile rüyama giren bu oldu. Bu kapalı bir kızla evlenmişti. Ama evlendikten iki yıl sonra bana mesaj atmıştı ama cevap vermedim hiçbir şekilde. Ya ben her muhafazakar aileyi kendi ailem gibi sanıyordum. İnsanlar abartıyor sanıyordum. Benim babam beni kapanmam konusunda hiç zorlamadı. Tek rekat namazını kaçırmadı. Eğitimli kültürlü bir insandı ve kul hakkı yemekten çok korkardı. En fazla mini eteğime kızardı onu da anneme söylerdi benimle konuşmazdı bu konuda. Neyse bu oe rüyama girdiğinde stalk yapayım dedim oğlu olmuş oğluna babasının adını koymuş. Babası Facebook'ta sürekli cuma mesajı falan paylaşıyor profilde düğün davetiyesi var profilinde kendi telefon numaraları gelinin ailesinin telefon numarası falan hep açık 🤣 bunun bir instagram hesabına bakayım dedim hep esc hesaplarını takip etmiş profil açık dul kadınlar bilmem ne 🤣 böyle bir kayınbabam ve böyle bir kocam olabilirmiş ucuz yırtmışım diyorum. Bu aileler gerçekten çok mu Türkiye'de

Eski sevgilimin babası esc tipleri takip eden bir muhafazakarmış?