Altyapısı gelişmiş, nüfusu az ve denize çok uzak olmayan bir şehir istiyorum.
Şu an Denizli'yi araştırıyorum...
Şu an Denizli'yi araştırıyorum...
Altyapısı iyi, nüfusu çok bunaltmayan ve denize de uzak olmayan bir şehir istiyorsan akla ilk Muğla'nın ilçeleri, Aydın, Çanakkale ve Balıkesir (özellikle Edremit Körfezi) geliyor; hepsi Denizli’ye göre daha sakin, daha yaşanabilir ve denize çok yakın yerler. Muğla – Menteşe aile için çok ideal çünkü hem şehir düzenli hem hastane-okul altyapısı güçlü hem de Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi yerlere 20–40 dakika uzaklıkta. Aydın da hem ekonomik hem ulaşım açısından rahat ve denize yakın. Çanakkale ise güvenli, temiz ve aile yaşamına çok uygun bir şehir, denizle iç içe ama kalabalık İstanbul havası yok. Denizli kötü bir seçenek değil ama “denize yakınlık + sakinlik + iyi altyapı” istersen saydığım şehirler çok daha dengeli seçenekler olur.
Cevap
13Cevap
Mersin Çanakkale çok güzel şehirler , Denizini de çok beğenmiştim
Uzun zaman İstanbul’da yaşadıktan sonra Denizli'ye iki hafta önce geri döndüm. Denizli ile ilgili sormak istediğin şeyler olursa yazabilirsin
Aydın olabilir ilçesi olarak nazilli tercih edilebilir.
Giresun - tercih ederim ama ben kayseri'liyim ve nevşehir - Niğde bu bölgeleri daha çok seviyorum
Gel kocaeline
Kesinlikle Ankara
Ankara yaşıyorum ve buradan kurtulmak için uğraşıyorum...
Aa sebeb
Kalabalık, trafik, binalaşma, kirli hava, insanlar agresif, deniz yok, ağaç az, kiralar yüksek...
Ayrıca yılan akrabalar burada.
Hahaha sesli güldüm 😅
Denizli’de deniz yok ki
Araba ile iki saat.
Bursa güzel yer
Denizli candır gerisi heyecan
Aydın
Çanakkale Balıkesir
muğla
Çanakkale
Balıkesir en mantıklı seçenek olur
Tekirdağ