Tatil & Seyahat Arkadaslar sizce tek basina yaşamak icin en uygun şehir hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 aklımda İstanbul Ankara İzmir antalya var ama karar veremiyorum KAKWKJWJAJ Arkadaslar sizce tek basina yaşamak icin en uygun şehir hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Everydayy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Universiteyi İstanbul 'da okudum ama yaşanmaz bir şehir olmuş iyice günden güne daha da dolup taşmış kiralar zaten uçuk bu dört seçenekten en cazibi antalya geldi bana en unknown gizemli havası olan o sanki 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 48% 1 yıl İstanbul'da yasayan biri olarak önermem hayat pahali ve kalabalık ege tarafını tercih et bence 0 0 Yorumla
bibebekgibiyim Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl İstanbul'da net yaşanmaz bursa da da hayatta olmaz kardeşim dolu orası eski sevgilim orada da ondan biliyorum hahahah ama Antalya mükemmel olur 0 0 Yorumla
saltoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Tek başınadan kastın ne şu an neredesin ki 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 453 cevap paylaştı. İzmir iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Universiteyi İstanbul 'da okudum ama yaşanmaz bir şehir olmuş iyice günden güne daha da dolup taşmış kiralar zaten uçuk bu dört seçenekten en cazibi antalya geldi bana en unknown gizemli havası olan o sanki
İstanbul'da yasayan biri olarak önermem hayat pahali ve kalabalık ege tarafını tercih et bence
İstanbul'da net yaşanmaz bursa da da hayatta olmaz kardeşim dolu orası eski sevgilim orada da ondan biliyorum hahahah ama Antalya mükemmel olur
İzmir
Tek başınadan kastın ne şu an neredesin ki
İstanbul ama maddi olarak çok zor
Ankara
İzmir iyidir
Bursa da güzel
Antalya'ya git sen en iyisi
Eskişehir