Kardeşim benim imtihanım? Okadar üzülüyorum ki yediğim hakaretlere?🥹?

Keske diyorum olmasaydı bazen. Gelmişim 25 yaşına. Sureklı bır kıyas yapıyor senden daha iyi işim olucak vs vs seni istemiyor kimse falan diyor sureklı kıyas yapıyor ben nedenini anlayamıyorum. En ufak seyde mesela normaldir 7 yas buyugum bi kızdım mesela tersledim bişey oldu direk delırıyor az once cantamı aldı herseyı oldugu gibi yere bosalltı ve kactı odasına gitti. Ve bu insan 18 yasında 10 segıl. 8 yasından beri falan basldı imtihandır dedim sabrettim buyununce anlasırız dedim asla olmuyor. 18 yaşına geldi hala aynı. Bşey dedimmi saygı duymaz canım insan falan dıyor bana ainirlenince hanginşz 7 yaş büyük ablanıza canım, mal falan diyosunuz? Umarım ölürsün sürekli diyor, umarım işten atılırsın vs. Artık oyle raddeye geldim ki diyorum keşke dogmasaydı keske kardeş diye tutturmasaymışım küçükken. Artık dayanamıyorum uzaktan davulun sesi hos gelir ama muhatab olma diceksiniz ama olmuyor. Bir sekılde aynı evdesin yine konusuyosun. Ve en kotusu o her seyı yaparken ben babam kızmasın diye susmak zorundayım. Benimde bir sabrım var nasıl duzelecek anlamıyorum aklımı yitiricem biride yok diyeyim evlenip s… gideyim bu evden yok yani annemin babamın eğitemediği çocuğun çilesini ben çekiyorum okadar ağrıma gidiyor ki edilen hakaretler

Kardeşim benim imtihanım? Okadar üzülüyorum ki yediğim hakaretlere?🥹?