Aslında biraz da kendi isteğimden dolayı böyleyim ama yine de kimseyle konuşmasam bile hiç olmazsa 1-2 tane konuştuğum biri olsaydı fena olmazdı ama yakın bir tane arkadaşım bile yok hep yalnızım kendi halimdeyim. Sürekli öyle olunca zaten görünmez oluyorsun belli yerden sonra kimse yüzüne bile bakmıyor seni görmüyor. Kimseyle konuşmayan sessiz birine karşı da bazen ön yargılar olabiliyor sessiz sakin daha arkadaşlık geçmişi olmayan birinden uzak duracaksın falan gibi sözleri sosyal medyada çok duyuyorum yok özgüveni eksik kendini sevmeyen insanla arkadaş olmayın öyle insanlar en ufak mutsuzluğunuzda düşüşünüzde mutlu oluyor kendisi mutlu olmadığı için gibi düşünceler ön yargılar falan çok var. Ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Uzun süre yalnız kalınca insan konuşmayı bile unutuyor gibi oluyor. Bu kişilik meselesi değil alışkanlık meselesi. Sosyal medyadaki sessiz insan şöyle olur böyle olur muhabbetlerinin çoğu saçmalık. Gerçek hayatta kimse sessiz diye birini otomatik kötü görmüyor. Hatta birçok kişi sakin tiplerle daha rahat oluyor. Hayatına yeni biri girmediği için kendini görünmez gibi hissetmeye başlamışsın. Bu his de insanı içe kapatıyor. Kısır döngü gibi bir yerde birine selam demek bile başlangıç kendini ortam yaratmaya zorlamalısın biraz hobi spor oyun online topluluk gibi bir tane bile yeter. Orada biriyle iki kelime edince bile sosyalim galiba hissi geliyor. Sessiz olmak problem değil bu seni kötü göstermiyor. Dışarıdaki fikirlerin çoğu boş laf sadece uzun zamandır yalnızsın bu yüzden nereden başlayacağını bilemiyorsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 ayBunları ancak sosyalleserek ve iş hayatına atılarak kısaca insan arasına karışarak asabilirsiniz , evde dört duvar arasında bunları düşünmek üzülmek saa faydası değil zararı olur seni dibe çeker, kurslara gidebilirsin istediğini yapBilirsin ozaman çevrende olur , hayatın renklenir kendi içinde mutluluğu yakalarsin her ne yaparsan ama bir yerden başlamak gerekiyor çünkü zaman su gibi akıp gidiyor her şey gönlünce olsun inşallah 🙏 🥰
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalabalıklar içinde yalnız olmaktan bin kat iyidir nesi varmış halinin. O çok arkadaşı olanlar çok mu mutlu sanıyosun, çoğu çıkarcı dünyası, birbirinin kuyusunu kazıyolar. Karşısındakini sessizsin diye yargılayan, aslında kendi gürültüsünden kaçıyordur. Doğru zamanda, doğru insanlarla konuşursun elbet.
20 Yorumla
8 ayBenimde kız arkadaşım yok arkadaş bulmak bu devirde çok zor ben hep vericiyim ama karşıma hep sadece alan tipler çıktı bu güne kadar o halde saldım ben artık bu tür şeyleri
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni doğal olarak üzebilir, yalnızlık insan doğasına çok ters bir şey çünkü. 🕊 Fakat unutma ki yalnızlık çekiyor olman sosyal becerilerinin olmadığı anlamına gelmez. İlk önce kendine “bir şans” vermelisin. Kendine olan inancını kaybetmemen çok önemli. Kendinle ilgili hoşlandığın şeyleri belirle ve onlara sıkı sıkıya sarıl. Seni “sen” yapan şeylere odaklan ve bunları paylaşmaktan kaçınma. 🌼
Sessiz olmak bazen bir seçimdir, ama sosyal çevre kurmak istiyorsan yavaş yavaş bu konfor alanının dışına çıkman gerekli. Göz önünde bulunan kafeler, spor kulüpleri, kitap kulüpleri veya sosyal medya grupları gibi etkinliklerle yavaş yavaş insanlarla iletişim kurmaya çalışabilirsin. Karşındaki insanlardan bir şey beklemeden, sadece samimi bir şekilde konuşmayı hedefle. 🗣
Sessizlik, bir insanın içine kapanmasından çok kişilik özelliği olabilir. Laf aramızda bu yönün seni çok özel kılabilir. Belki şu an karşına çıkmadı ama anlayışlı ve derin bağlar kurmak isteyen kişiler elbet bir gün seni bulacak. Sabırlı ol ve önce kendini ifade etmeye çalış! 🌟 Unutma, önce kendinle barışık ol ki başkaları da seni olduğu gibi kabul etsin. Bu bir süreç, acele etme. 😊10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
8 ayBuradan arkadaş edin gadası
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bunu bu kadar açık yazman bile aslında ne kadar farkında ve dürüst olduğunu gösteriyor, o yüzden önce şunu söylemek istiyorum: Sen tuhaf değilsin, eksik değilsin ve “problemli” hiç değilsin. Yalnızlık bazen insanın seçimiyle başlıyor ama bir noktadan sonra seçim olmaktan çıkıp alışkanlığa, sonra da görünmezlik hissine dönüşüyor ve işte orası çok can yakıyor. Sessiz olman, kendi halinde olman, kalabalık sevmemen seni itici ya da güvenilmez yapmaz ama maalesef sosyal medya bu konuda çok acımasız etiketler üretiyor. O yorumların çoğu yüzeysel ve empati yoksunu. Herkes dışa dönük olmak zorunda değil, herkes sürekli konuşan, kahkaha atan biri olmak zorunda değil. Senin ihtiyacın 50 kişi değil, sadece 1–2 tane “konuşabildiğin” insan ve bu çok insani bir ihtiyaç. Şunu fark etmek önemli: Arkadaşlık bazen büyük adımlarla değil, çok küçük temaslarla başlıyor. Bir kurs, bir spor salonu, bir online topluluk, hatta aynı yerde sürekli gördüğün biriyle ufak bir selamlaşma bile zincirin ilk halkası olabiliyor. “Yakın arkadaşım yok” diye kendini tamamen kapattıkça insanlar da yaklaşamıyor çünkü senin duvarını hissediyorlar. Bu senin suçun değil ama bunu yavaş yavaş esnetmek senin elinde. Sessiz olman seni kötü yapmaz, sadece doğru insanlara denk gelmeni gerektirir. Ve evet, bazı ön yargılar var ama inandığın kadar herkes seni böyle görmüyor. Sen kendini değersiz hissettikçe o his dışarı da sızıyor. Küçük bir hedef koy, mesela haftada bir birine küçük bir temas kurmak gibi. Büyük dostluklar böyle başlıyor. Yalnız değilsin ve bu halin kalıcı olmak zorunda değil.
00 YorumlaMerhaba,
Sessiz veya sosyal olmayan biri olmak kötü değil, bu senin değersiz olduğunu göstermez.
Küçük sosyal adımlar at, ortak ilgi alanlarına yönelik kurs, hobi grubu veya online topluluklarda insanlarla tanış. Günlük hayatta küçük selamlaşmalar bile işe yarar.
“Yakın arkadaş edinmek” yerine “bir kişiyle konuşmak” gibi küçük hedefler koy.
Hobiler, yetenekler ve kendine değer vermek özgüveni artırır ve insanlarla bağlantı kurmayı kolaylaştırır.
Konuşma korkusu normal, adım adım ilerle.
Gerekirse profesyonel destek al, psikolog veya danışman, sosyal beceriler ve özgüven konusunda yardımcı olabilir.❤️00 Yorumla
8 ayYalnızlık bir süre sonra psikolojik olarak etkiliyor okuduğum bir kitapta yalnızlık masum gibi görünür ama çok tehlikeli bir şeydir aynı durum bendede var iş yerindekiler bile benimle aynı fikirde değiller değişikler yalnızlık üzerine konuşmak istersen mesaj atabilirsin ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aycanım saçma konuşma. Git adam gibi ailenle konuş iyi gördükleri birileriyle tanıştırsınlar evlen. Arkadaş ayağı toto ayağı. Yok öyle bir şey. Kimse manevi ya da maddi ya da fiziksel * insanla arkadaşlık kurmuyor. Kadın-kadına ya da erkek erkeğe hiç fark etmez. Arkadaş yok. Eş var aile var bri de yabancı var. arkadaş dediğin en fazla 5 sen verirsin iyi ihtimal 3-5 o verir ara da sen fazla veririsin arada o seni dolandırır felan böyle arkadaş işte.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayValla benimle aynı kaderi paylaşıyorsun. Bu yazı duygularıma tercüman oldu. Benim de adam gibi arkadaşım olmasını çok istiyorum ama kimisi hain çıkıyor, kimisi nankör çıkıyor, kimisi haddini aşıyor, kimisi de menfaatçi çıkıyor.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı. Sosyal işleri biliyorsun
Mesela bunlardanhangisini severek yapabilrisin.
Örneğin kurslar, el sanatları, bu ve bunun gibi yerler.
Buralardan hangisine yanında sana eşlik eden bir arkadaşın olsa gitmekden hoşlanırdın.
00 Yorumla
8 aySessiz olmak seni geri planda ya da değersiz yapmaz; herkesin kendine göre bir yolu var. İnsanlarla bağ kurmak zaman alabilir ama bu senin kötü biri olduğun anlamına gelmez.
00 Yorumla
8 ayBir kere arkadaşın olmaması negatif bir şey değil, düzgün kişiler seçerek arkadaş edinmen sana çok şey katar. He düzgün insan yoksa da üzülme varlar ama az kişiler o yüzden bulunması kolay değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
8 ayEnerjini yükselt biraz dışarı çık Spor yap sağlıklı beslen bu konuyla ilgili kitaplar oku bakımlı ol zaten yavaş yavaş oturur geri kalanlar kurslara falan katıl
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benimde arkadaşım yok ve boş insanların çevremde olacağına hiç olmasın daha iyi, burada ki boş insanları görüyoruz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı.
8 ayArkadaş sadece çıkar ve menfaatdir bence ciddi düşün biriyle yani 50 tane arkadaşın olacağına
00 Yorumla
8 ay24 yaşındayım aynısıyım iç huzurumu korumak için böyle bi mekanizma geliştirdim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayHiç canını sıkma olacaktır. cok ve boş arkadaş olmasındansa yalnız ol daha iyi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
8 ayDaha çok gençsin büyünce olur canını sıkma hayatına dost diye girip uzun yıllar sonra tost diye çıkacaklardansa geç olsun temiz olsun ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKanka biraz da kendi istegimle böyleyim dedin ya belki de mizacın böyledir zorlamaman lazım kendini... Ve neden sosyalleşemiyorsun psikolojik bir sorunun mi var?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYani bu böyle devam ediyor, iş hayatına atıldığını sosyalleşiyorsun biraz oda mesai saatleriyle kısıtlı oluyor. Lise arkadaşlığı gibi olmuyor.
052 Yorumla
Soran8 ayBen lisede de aynıydım
Cevap sahibi8 ayTamam bende öyleydimde, o kadar bağlı arkadaşlıklar kuramıyorsun öyle eskilerden ne kalmışsa o.
Soran8 ayOrtaokulda oldu sadece ama 7. sınıftan sonra okul değiştirince o onunla da görüşemedik 2-3 yıl 6 ayda bir falan telefonla sosyal medyadan falan görüştük sonra o da geçti gitti
Cevap sahibi8 ayÖyle oluyor benimde ortaokuldan arkadaşlarım var farklı şehirlerdeyiz senede bir anca görüşebiliyoruz. Belli bir yaştan sonra çevre edinemiyorsun ya bu net bence
Soran8 ayBenim hiç yok arkadaşım sen yine iyisin benden
Cevap sahibi8 ayVar ama canın sıkılınca hadi kanka şuraya gidelim veya bişeyler yapalım diyemiyorsun sonuçta aynı sayılırız
Soran8 ayO kadar yakın değilsiniz yani
Soran8 ay21-22'ye kadar çevre yaptın yaptın sonra çok zor oluyor
Cevap sahibi8 ay1100 km falan ya memlekette il bulamayınca büyük şehirlere kaçma fikri gelmişti yıllar önce aklıma o yüzden
Soran8 ayO kızın hesabını buldum ama gurur yapıyorum biraz mesaj atma konusunda kdkdkd gerçi liseye giderken o bana istek atıp mesaj yazmıştı
Cevap sahibi8 ayO geçti artık ya yıllar geçmiş hiçbirşeyinizden haberiniz yoktur.
Soran8 ayEvet evet
Cevap sahibi8 ayOkul iş hayatın falan yok galiba
Soran8 ayOkuyorum üniversiteye gidiyorum
Cevap sahibi8 ayÜniversiteden arkadaşın yok mu mesela benim bir sürü vardı saldım hepsini üni bittikten sonra 1 tane kaldı
Soran8 ayYok kimseyle konuşmuyorum
Cevap sahibi8 ayNiye
Soran8 ayOlmadı dedim ya sosyalleşemiyorum diye
Soran8 ayOlsa bu soruyu sormazdım değil mi
Cevap sahibi8 ayÜniversitede sosyalleşememek nasıl oluyor ya ders notu istediğin biride mi yok benim zamanımda sınıfta 40 kişi falandık sınıf kesmezdi beni üst sınıflardan arkadaşlarımda olurda herkesle konusurdum
Soran8 ayE daha ne gayet de sosyalleşmişsin niye aynı kefeye koyuyorsun benle kendini
Cevap sahibi8 ayÜniversite zamanı normal bunlar ama not istersin not verirsin ders calısırsın falan bir şekilde olur şu an daha zor mesela bir arkadaşlık kurmak
Soran8 ayGruba yazıyorum atıyorlar not istemekle de uzun süreli arkadaşlık kurulmuyor ki ayrıca
Cevap sahibi8 ayMesela gruptan şu gün şurada oturalım çay kahve içelim falan diye konusmalar dönmüyor mu
Soran8 ayHayır dersle ilgili paylaşımlar oluyor genelde
Cevap sahibi8 ayAcaba ben küçük bi yerde okudum diyemi böyleydi büyük ünilerde mi hiç aktivite olmuyor anlamadım.
Soran8 ayOnların kendi aralarında öyle aktiviteleri olabilir bilemem ama öyle sınıf grubunda falan genelde ders içi konularla ilgili konuşma soru cevap şeklinde oluyor
Cevap sahibi8 ayHangi şehirde okuyorsun
Soran8 aySamsun
Cevap sahibi8 ayGüzel şehir. Keşke samsunda okusaydım çok demişimdir. Kaçıncı sınıfsın
Soran8 ay3
Cevap sahibi8 aySınav zamanı beraber ders çalışacak birini bulabilirsin. İnsanlarla gruplardan iletişim kurmak yerine yüzyüze konuşmaya selamlaşmaya falan çalış. Şu dersin notunu alamadım sizde var mı falan de mesela. Bizim sınıfta bi kız vardı gider çakmak isterdi birinden sigara içmek için sigarayı yakana kadar muhabbete başlardı onunla hiç öyle çekinmezdi. Biraz sende çekinmeden not falan bişeyler isteyerek arkadaşlık kurmaya çalışmalısın
Soran8 ayO öyle olmuyor ya istesen bile cevabını alıyorsun sonra gidiyorsun yine aynısı oluyor yani
Cevap sahibi8 ayYa ne biliyim kızsınız sonuçta birinin üstündeki kıyafeti falan bişeyi görüp bunu nerden aldın ya çok güzelmiş falan diyipte muhabbet kurulmuyor mu
Soran8 ayYok ilk yılda sadece böyle instan var mı falan diye bana yanaşan oldu ama sonra ben pek oralı olmayınca konuşmamaya başladılar o da biraz normal zaten
Cevap sahibi8 ayErkeklerden yazan eden yürüyen olmuyor mu
Soran8 ayHayır
Cevap sahibi8 ayİnstadan okuldan takip atan
Soran8 ayHayır olmuyor
Cevap sahibi8 aySoğuk biri gibi mi duruyorsun
Soran8 ayEvet
Cevap sahibi8 ayOndan olabilir bak biraz daha güler yüzlü olabilirsin. İnsanlar sana yaklaşabilsin yani
Soran8 ayGenelde iyi niyetli biriyim kötü düşünmem pek gülümserim ilk defa gördüğüm insana çoğunlukla ama çok sessiz biri olunca yine yanaşmıyorlar yüzüne bile pek bakmıyorlar
Cevap sahibi8 ayEvet öyle oluyor rahatsız etmemek için, sen sınıftan birilerini ekle instadan
Soran8 ayRahatsız etmemek de değil bildiğin arkadaşlık kurmak istemiyorlar senle çünkü hepsinin cepte bir veya birkaç arkadaşı var orada
Cevap sahibi8 ayYa şimdi erkek olarak düşünüyorum sınıfta bir kız var sessiz sakin niye arkadaşlık kurmayayım ki ciddi veya değil ama soğuk bir tipteyse bulaşmam yani.
Soran8 ayBen zaten bana yanaşmayı da bulaşmak olarak nitelendiren biriyle arkadaşlık kurmak ondan daha fazla istemem ahahah
Cevap sahibi8 ayLafın gelişi bulaşmak yani. Yanaşmak diyelim biz sen öyle dediysen 😄
Soran8 ayTamam
Cevap sahibi8 ayŞunuda unutma belki iş hayatında o aradığın çevreyi edinirsin. Hayat illaki bir yerde yüzüne gülecek
Soran8 ayÇok da gerekmez kendinden farklı birini görünce çoğu insanın kafasında bir ön yargı şekilleniyor böyle ön yargılı kişilerle ben de arkadaşlık kurmak istemem zaten soğuk diye bulaşmam falan görünüşe göre yargılamak artık bilemiyorum
Cevap sahibi8 ayYargılamak değil bu ya sadece rahatsız etmemek diyelim kendi halinde hiç huzurunu bozmayalım derim yani
Gizli Üye(25-29)8 ayAyni tarz yorumu burada cok kez yazdim 5 kisi bile yazmadi Kiz hesab olunca 40 kisi yaziyor Böyle duzeni sxm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
17 güboş ver olmaması daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayMesela sosyal ortamlara katılabilirsin illaki arkadaşın olur
00 Yorumla
8 ayTabularin var sanırım
06 Yorumla
Soran8 ayİnsan da çok seçiyorum içime sinmiyor genelde çoğu sinen olursa da o yakınlığı kuramıyorum kısa sürüyor iletişimim herkesle
- 8 ay
Kendine yettiğini düşünüyorsun Her konuda bide bastırılmış duygularin olunca kendini geri çekiyorsun
Soran8 ayBöyle biriyle kimse sevgili olmak da istemez zaten
- 8 ay
Kendi kabuğunun dışına çık biraz ve kendini çok aşağı çekiyorsun bastırıyorsun
Soran8 ayÇoğu insan çok da samimi gelmiyor
- 8 ay
Samimiyette ne istediğine bağlı senin o zaman
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
8 ayAha benim cv sarıl bana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYazar mısınız ciddi bir şekilde saygı çerçevesinde konuşmak isterim kabul ederseniz?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayZamanla sosyalles alıştır kendini
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayBende 25 kafamin sarcagi biri yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 aySosyalleşmeye çalış
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Özgüvenini yukseltmeye çalış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,6b cevap paylaştı.
8 ayİş bul. Kursa falan yazıl
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı. iyi ki yok kafan rahat
00 YorumlaGel konuş bana çiçeğim 🌸
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Öyle de zor oluyor, arkadaş gerekli.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Arkdaş olabiliriz sohbet edebiliriz
00 Yorumla
8 ayArkadaş yapınca da sıkılıyorsun menfaatci çoğu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
8 ayOlmuyorsa zorlama hicbirseyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySen bu dünyaya fazla iyisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBen de senin gibiyim ya napicaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayEski arkadaşlardan edin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayGel benimle konus ve benim her şeyim ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayErkek arkadaşmı istiyon kızmı
00 Yorumlaboş ver benimki de yok
01 Yorumla
Soran8 ayÖlsem ailem hariç kimse 5 dakikalığına bile üzülmez o düzeyde
- Aile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı.
m 8 ayGerek yok ki
00 Yorumla
8 ayValla bende bilmiyorum
00 Yorumla
8 ayBende
00 YorumlaKendine güven bence biraz
00 Yorumla
8 ayniye yok sence
00 Yorumla
8 ayDışarı çık
00 Yorumla
8 aybenimde var sayılmaz , snal devm edeceğiz galşba
00 Yorumla
8 ayBol bol sohbett
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Evet olabilirmiş
00 Yorumla
8 ayYakından tanışalım o zaman
00 Yorumla
8 aysev yeter
00 Yorumlaİyi birisimisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayArkadaş olabiliriz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
8 aySosyal ol
00 Yorumla
2 ayAynı bende
00 YorumlaBenimle arkadaş ol
00 Yorumla
8 aybalık?
00 YorumlaOkuyor msn
00 YorumlaAsosyal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBuluşalım
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hiç arkadaşım yok 23 olacağım. İstesem de sosyalleşemiyorum ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım