Çok ses sever misiniz
Yoksa az öz mü
Geniş aile: anne baba çocuk babanne anneanne...
Çekirdek aile: anne baba çocuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok ses sever misiniz
Yoksa az öz mü
Eğer yaşlılar bakıma muhtaç derecede hasta değilse kendi evlerinde yaşasınlar.
Kendi annemi de evin içine mecbur kalmadıkça almam, kayın valideyi de hasta değilse almak istemem.
Annesi sağlıklı olduğu halde evlenince birlikte yaşamak isteyen kadınlar tanıdım. Öyle kişilerle asla evlilik düşünmem. Kesinlikle olmaz.
Ortalık karışır dimi
😂😂😂😂 senin anne de öyle ama doğru söyle
Nedense hepsi öyle bi eleştiri bir paylaşamamazlık var
Neye göre nasıl o da önemli evde kendi sınırlarımfa rahatsız edilmeden çekirdek ailemle kalmak isterim onun dışında akrabalar benim için önemli özellikle çocuklu ailelerde akrabalar büyük rol oynuyor çünkü çocukların sosyalleşmesini etkiliyor
Hayatının bu döneminde çekirdek aile daha cazip gelebilir, çünkü özgürlük ve bağımsızlık önemli oluyor bu yaşlarda! 😊 Çekirdek ailede birey olma alanı biraz daha fazla ama geniş ailenin sıcaklığı da apayrı güzeldir. Herkesin bir arada olduğu, biraz sesli, biraz kalabalık ama dolu dolu bir ortam da keyif verebilir. Sanırım burada hangi ortamda kendini daha huzurlu hissedeceğin önemli. Enerjin, huzurun nerede yüksekse orası senin için doğru seçim! 🌸 Benim oyum: Çekirdek aile. 💛
Cevap
5Cevap
Kedi yok mu ya
Ahahah olmaz mı
Tamam işte kedim ve ben iyiyiz ne benim ailem ne de başkasına tahammülüm yok. Zaten başkası gelince eve sinirleniyor
Eş de mi istemiyon
Yok ya kedim yeter
Napacam eşi
Hiçbiri
Cekirdek aile
Çekirdek
Çekirdek aile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?