@ienl2
@Lagaco
@cureeee
@şukubella
@laylaylom26
@AcayipKız
@Kisstanblue
@convayneamca
@Julieeetttt
Hepiniz harika insanlarsınız...
Ben de burdan Istanbuldaki halamlara , Ankaradaki dayimlara , cani kebap çektiği icin bes günlüğüne Adanaya giden ve beni goturmedikleri icin cok kırıldığım kuzenlerime ayrica bana bugün gül alan yanimdaki romantik erkeğe selamlarımı iletmek istiyorum.
Üyelere gelince senin disindaki herkesin cok cahil , duygusuz ve ruhsuz olduğunu belirtmek istiyorum. Porscheedaan selamlar fakirler olmesin kalbimizde yaşasın.
Kahretsin ya bugün de bir harikayim ! :)))
Sana sempatiğim vardı yıktın geçtin ama :/ :D :D
:):) guzel yorum:)
@marbidangel Teşekkürler :)) Cansiniz ya :D
Takıldım sadece ki zaten kendin bilirsin ;)
sen de oyle:):)
Burada bana kimse birşey katamadı. Sadece birkaç bence ilginç konuları işlemişti ve onları okumak zevkti. O kadar..
Sert ve duygusuz :)
İyi insan görmedim o doğru
sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi mi lazım :D biliyorum alakasız oldu ama he de geç yahu :)
Zeki, sempatik ve samimi birileri var;ama etiketlemeye gerek yok kanımca...
Eyvallah... Burada bahsettiğin gibi bir çevrem yok açıkçası. Etiket konusunda da yanlış anladın sanırım, senin etiketler için söylemedim kesinlikle. Kendi açımdan düşündüğüm bir şeydi bu.
Zamanı gelince kendi kabuğumuzu da diğer kabukları da aralarız nasılsa... Düşüncelerin için eyvallah...
Cevap
4Cevap
Ooo adam beni de unutmamış duygulandım la eyvallah :) tek mavi nickli olarak gururla duruyorum :D
burada daha yeniyim ama ilk bastan beri bir cok bilgi kazandim ozellikle senin sayende asil bn tesekur ederim :-)
Çok teşekkür ederim insan karşısındakinin aynasıymış
Teşekkürler, sizde :)
Siz bilirsiniz, tabiki :)
Şaka yapıyorum yaa :D burada cok değerli üyeler var. Olmasa uc senedir ayni sitenin paraziti olmazdm :))
Yine de aciklama yapma gereği duydum nedense :)) Teşekkürler :))
Çok teşekkur ederim sende oyle :))
Olmaz mı efendim :D
Seninle aynı fikirleri paylaşıyorum kardeşim...
Beni ettiketlememjşin gidiyorum
Bana genellikle zamanimi calanlar denk geliyor :)
Çok tesekkürlerrr :Dd sen daha harikasın :D
bana bi'şey katan yok maalesef ama okudum, teşekkür etmeni bekliyorum.. :)
duygular karsılıklı Allah razı olsun :)
Yok tabiki^^
Rica ederim
acayım bir dk :)
actım :)
Hani l*n benim adım nerde :(((
Allah razı olsun.
Daha olmadı. :D
Ee sonra
Nickimi goremedim
aynen :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?