Aile & Toplum Odan mı yoksa aklın mı daha dağınık? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler6 ay Dağınık olmayın zalımlar Odan mı yoksa aklın mı daha dağınık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Şükür_Sebebimsin Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Kararlı, net olmaya başlayınca aklım toparlandı diğerleri de kendi kendini toparlasin banane 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay İkisi de derli toplu zalım şapşik 1 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Akıl dağınık gibi Yorumla comet88 6 ay Yok planlı her şey o yüzden sorun yok Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. Aklım dağınık. Odam derli toplu. 1 0 Yorumla
Neşelivefütursuz Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. hiçbiri dağınık değil çok şükür 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Odam aklımın yanından geçemez şu an 1 0 Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. Oda her zaman daha dağınık. Düzen sevmiyorum :) 1 0 Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Aklım 🤯 1 3 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Dağıtanlar zalım mı tatlım? Yorumla 1başak1 6 ay Zalım canım Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Seninle bir sofra kurmamız şartmüzik benden, kahveler de tabii ben bir kadeh atarım Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 6 ay Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. İkiside düzenli. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 6 ay Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Aklım felaket 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. Her ikiside 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kararlı, net olmaya başlayınca aklım toparlandı diğerleri de kendi kendini toparlasin banane 🤣🤣🤣
İkisi de derli toplu zalım şapşik
Akıl dağınık gibi
Yok planlı her şey o yüzden sorun yok
Aklım dağınık. Odam derli toplu.
hiçbiri dağınık değil çok şükür
Odam aklımın yanından geçemez şu an
Oda her zaman daha dağınık. Düzen sevmiyorum :)
Kıyasıya yarışırlar şu an
Aklım 🤯
Dağıtanlar zalım mı tatlım?
Zalım canım
Seninle bir sofra kurmamız şart
müzik benden, kahveler de tabii ben bir kadeh atarım
İkiside düzenli.
Beynim çok kötü durumda
Hiç biri
Aklım felaket
Her ikiside
Akıl