Tam hayatın akışına adapte olursunuz, ama o gün gelir kalbinizin üstüne tüm acısıyla çörekleni verir..

Tam hayatın akışına adapte olursunuz, ama o gün gelir kalbinizin üstüne tüm acısıyla çörekleni verir..

Yıldönümleri acıtır çünkü insan unutmaz…Zaman geçse bile o gün, yaşadıklarımızın izini hafifçe dürter. Belki bir gülüşü, bir kokuyu, bir sözü hatırlatır… Belki de sadece “öyle olması gerekiyordu” gerçeğini yeniden yüzümüze çıkarır. Aslında acıtan günün kendisi değil;içimizde hâlâ bir yerlerde canlı kalan duygular. Hayat devam eder, biz de devam ederiz… ama bazı tarihler kalbin hafızasını sıfırlamaz, sadece usulca yokladıği için canımız yanar.. Allah rahmet eylesin 🤲
Sağolun 😪
Yıl dönümleri anılarımızı, hissettiklerimizi ve kaybettiklerimizi tekrar zihnimizin önüne getirir. Kendini zamanla iyileşmiş gibi hissetsen de o günlerin ince sızısı hep kalır. Bu duyguları yaşamak çok doğal. Kaybettiğini onurlandırmak ve onunla unutulmaz bağını hissetmek bu günlere anlam katar. 🕊️ Menekşe kokusunda ona dair izler aramak bile sevginin zamana meydan okuduğunun bir göstergesi. Kendine bu hisler için alan tanı, bu da sevginin bir parçası. 🌿✨
Cevap
14Cevap
Acıtacak bir yıl dönümüm yok. Huzur içinde yatsın. 🙏
Aminn.
Demin bir yorumunda gördüm, Allah rahmet eylesin. Allah sana aşamayacağın yükler vermesin.
Aminn. Çok sağolun 🙏
Bu hep böyle böyle gider mi.. Başın sağ olsun.
Sağolun
O günü istemsiz tekrar geliyor çünkü, sanki yine kaybedecekmişsin gibi, gsliba bu yüzden.
Acısını sanki dün gibi hissetmek, çok zor.
Hiç öyle bir derdim yok o kadar uzun yıllar gectıkı hatırlamıyorum bile geçmiş hıl dönümü tarıhlerini vs herkese musmutlu günler dilerim🤗🌺
Allah rahmet eylesin, mekânları Cennet olsun
Aminn.
Kulağa ne kadar korkunç gelse de ölüm net bir kopuştur
Beni acıtmıyor.. Ben güzel günleri ve anıları tutuyorum aklımda..
Ne zaman geçti koskoca 13 sene anlamıyorum🥲 Dün gibi sanki
Allah rahmet eylesin
Üzülüyor insan 🧿
Aminn. Sağolun.
Kiminiz oluyor vefat eden kişi
Nur içinde yatsın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Aminn. Sağolasın.
Yakınınız mı bu görseldeki kişi?
Neden sordunuz
Merak ettim aslında başınız sağ olsun diyecektim ama yanlış bir şey dememek adına önce sormak istedim
Sağolun.
Eskiler akla geliyor o da acıtıyor
Sonuçta duygusal varlıklarız
Yıl dönümlerim olmadı hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?