İnsanın doğum gününü kimsenin bilmemesi ne acı durum degil mi :)
Siz olsanız ne hissedersiniz?
Siz olsanız ne hissedersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benimde ailemden başka kimse dogum gunumu kutlamadı hep isterim ama arkadaslarım bana supriz yapsın kimse sevmiyor beni sevgilimde 2 gün önce bıraktı beni sevilen biri değilim kimse sevmiyor ailemden başka deger veren yok bana
Doğum gününüz kutlu olsun. Yeni yaşınız size hayatınızın aşkını beraberinde getirsin seneye bu günü birlikte kutlarsınız.
Ayrıca tek başına da mutlu olunabilir unutmayın hayat yaşamaya değer her şeye rağmen. Esen kalınız😊
EİG için teşekkür ederim😊
Ben dogum gunumu bir gun sonra soylerim herkese (5 ise 6 derim mesela) dogdugum gun aslimi sorgulamama vakit kalsin diye sonra ki gun insanlarin "iyi ki doğdun " sacmaliklarina katlaniyorum elbet :)
Cevap
3Cevap
evet yaa gıck tabii. eşimin telefon hattı ve kendi kullandığım telefonun hattı benim üzerime, gsm operatöründen doğum günü mesajı geldikten sonra eşimin beni aramasına gıcık oluyorum :))
Doğum günününe özel anlam yüklediğimiz için insanlardan ilgi bekleriz bunu yeterli görmediğinde üzülünülebilir belki.
evet insan üzülüyor ya bide en yakınları unutunca mutsuzluk oluyor
Benim geçen doğum günümü kimse hatırlaması bende pastami aldım kolami aldım yedim ahahah :)
Sacma gunlerden birin
doğum günün kutlu olsun :)
Ayni ben ama nedenini bilmiyorum
Bir sene daha yaşlanmak hiç eğlenceli değil
Yaslandıgım ıcın kotu hıssederım genelde:D
Yaşadığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar