Rahatsız olmakta haksız mıyım?

evliyim, 1 ay nce yeni evimize taşındık karşı komşumuz bizden 2 hafta önce taşınmış bekar bir adam 30 larında, evlerimiz bahçeli ve bahçeler arasında dar bi yol var, taşınıe taşınmaz çamları dikdik ama büyümeleri kış sonu bulur dedi bahçıvan yani onun mutfağından bizim kış bahçemiz net bi şekilde görülüyor şu durumda, son bir haftadır kış bahçesine her çıktığımda bahçesine çıkıp çay içtiğini görüyorum üstelik bizim kış bahçesini izler şekilde, kendisiyle bir konuşmam ya da tanışıklığım olmadı sadece geçen haftalarda eşimin işte olduğu saatlerde art arda 4 gün tuzunuz var mı diye kapıya geldi ilk iki gün verdim sonra yok diyip kapıyı kapadım çünkü konuşma tarzı ve hareetleri rahatsız edici geliyor, 3 gün önce bahçeyi suluyordum beni seyrettiğini fark ettim kendi evinin mutfağından. eşime anlatmadım çünkü ben mi çok kafama taktım emin olamıyorum ama kendi evimde tedirgin hissediyorum özellikle evde yalnızken. bilhassa mı yapıyor bilmiyorum ama ben her sabah işe giderken mutfak camından iyi işler diye sesleniyor, ben mi kötü düşünüyorum adam özünde iyi mi bilmiyorum özünü de merak etmiyorum ama eşime nasıl anlatmam lazım bilmiyorum anlatmalı mıyım onu da bilmiyorum sonuçta karşı komşumuz tavsiye verir misiniz lütfen
Rahatsız olmakta haksız mıyım?