Kocam annemi görmeye gidiyorum diye benimle tartışıyor ne yapmalıyım?

Benim annemle babam ayrıldı. Babam çok pis bir insandı. Annem bizi okuttu. Başımızda kaldı zor işlerde çalıştı. Ne erkek olsun ne bir şey olsun sadece hayatını bize adadı. Ben evlendim annemi özlüyorum, evlenmeden önce de annem biraz eve gelmezdi gecikirdi özlerdim mesaiye kalırdı annemi özlerdim. Böyle bir fedakar vefalı kadınıda bir zahmet seveyim. Anneme çok düşkünüm. O bana hep destek oldu. Kaç senedir hayatına hiçkimseyi almadı çocuklarım için yaşıyorum dedi neler neler görüyoruz çocuklarını bırakıp kocaya kaçan anneler neler var. O bulunmaz bir nimet. Kocam anneme gitmemden rahatsızlık duymaya başladı. İşte laf sokuyor benimle kavga ediyor. İstiyor ki sürekli onunla olayım. Zaten sorumluluklarımı yerine getiriyorum. Tabiki annemin yanına da gelicem. Kendi anneci olunca sorun yok ben annemi sevince sorun. Annemi özledim diyince bi kerede beni özle bi kerede beni özlediğini söyle falan diyor. Ona batıyor bu durum. Anne ayrı koca ayrı. Annem tek yaşayan bir insan. Başında kocası yok kimsesi yok. Bizim için hayatına kimseyide almadı. Kocamdan iyice soğumaya başladım. Çok ilgi manyağı ruh hastası gelmeye başladı.
Kocam annemi görmeye gidiyorum diye benimle tartışıyor ne yapmalıyım?