Gizli Üye(30-35)+1 yılYa çok mu zor kapanmak nedir bu türbanlı/türbansız kavgası Müslümansan kapanman gerek kapanmazsan o seninle Allah (c. c) arasındadır durup dururken niye birbirinize kin güdüyorsunuz kaç yıldır bununla uğraşıyor devlet.
Türbanlı kızlar bakıyor açık kızlar kısmetlerini kapatıyor, şeytana uyarak onlarda zıvanadan çıkıyor bana göre, kafalarındaki türban yeter diyorlar dine uyduk zannediyorlar alttanda prim vererek iki işi birden yaptıklarını zannediyorlar açık kızlar ile aralarında bir fark yoktur senin hakkında ne düşünüyorsam onlar hakkındada aynısını düşünüyorum
Eskiden kadınlar sırtlarına taş bağlarmış yaşlı kadın görüntüsü olsun erkekler şehvetlenmesin diye şimdi diyeceksiniz ne alaka biz kölemiyiz artık bundan ne anlam çıkarırsanız size kalmış00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. ne diyim
ne başını kapat altını göster,
ne altını kapat üstünü göster.
hepsini kapat imanını göster.
www.yeniklasor.com/.../14098-cin_ali_gif.gif40 Yorumla
Tabiki cok yanlis bisey, basörtü takiyosan hakkini vermelisin. Ve bu sadece tayt giymemeklede olmuyo ahlakli edebli olunmali bence. Ama bu sadece basörtülüler icinde gecerli degil tüm müslüman kadinlar icin! Bazlari basörtü takmadigi halde elestiri yapmis ama ayni günahin onlara yazildiginin farkinda degiller herhalde :(
00 Yorumla
En deli olduğum noktalardan biri. Dar pantolonlar, kalçaların ölçüsünü söylemekte hiç zorlanmadığım, giydiği üstlerle de göğüs ölçüsünü rahatlıkla söylediğim kadın tipleri.
Kapanmak değil onların yaptığı. Mümkünse hiç kapanmasınlar böyle giyinip çıkacaklarsa.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
profilindeki fotoya bakınca pek de masumane bir soru olmadığı anlaşılıyor. Arkadaşım eğer onları hatalı buluyorsan neden kendin doğruyu yapıp düzgünce, hakkını vererek örtünüp etrafına örnek olmuyorsun? Ayet ile açık ve nettir HİCAB! Eğer içki resimleri koyup açık saçlı fotonla bu soruyu soracaksan hiç sorma daha iyi !
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok derin bir konuya değindin
aslında neye benziyorlar biliyormusun
zürafa görünümlü
su aygırlarına
fazla söz düşmez bize
taa 1400 küsür yıl önce bunların geleceğini haber
veren bir peygamberimiz (s. a. s) var
kafalarındaki örtünün sadece cazibe amaçlı kullandığını belirten bir çok
hadis var11 Yorumla
+1 yılGünahın everestini isliyorlar basortusu kadar guzel bir seyin adini kirletiyolar. sonrada sagda solda kapali kizlar boyle onlar soyle diye genelleme yaparak konusuyolar ve hakkiyla tesetture girenlerin gunahini aliyolar
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bu Hesabı onu sormak icin mi açtın onların ne b*k oldugu belli degil de amacın türbanlıları karalamak mi 3 5 dengesiz Yüzünden birde sokak ortasında https://i.hizliresim.com/8lY8Mn.jpg boyle giyinenleri ornek ver
012 Yorumla- +1 yıl
Onlar dindarım diye geçinmiyor en azından.
Cevap sahibi+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır bak bunlar da sana normal gelmis Anlayış meselesi 3 5 dengesiz Yüzünden hakkın yok bir tarz konuşmaya
Cevap sahibi+1 yılKendisi de boyle Olmalı ki zoruna gitmiş
Cevap sahibi+1 yılKafa basmıyor mu kardeşim 3 5 Ahlaksız Yüzünden din hakkında genelleme yapıyorsun gösteriş icin yapılan ibadetler kuranda nasıl geciyor bir oku Öğren
- +1 yıl
www.internethaber.com/...oto-galerisi-11633-p3.htm
Bu fotoğraf İngiliz Daily Mail gazetesinde magazin köşesinde yer alıyorsa , ve devam eden bütün fotoğraflar da İngilizlere aitse , bunu Türk kadını giyim mantığı olarak buraya koymanın da mantığı yok.
Bari İngiltere'de söyleseydin bu 3-5 ahlaksız eleştirisi , belki onlar hııı evet derdi...
Cevap sahibi+1 yılUlan geri misin Ben sadece ornek verdim turkiye den mi aldım dedim Türkiye'de milyonlarca var bundan sen daha iyi biliyorsun birde bana resmin ait oldugu ülkeyi bulmuş üşenmeden gece klüplerine barlara gitmiyorsun sanırım hic sanki Türkiye'de yok bundan
Cevap sahibi+1 yılIsim Gereği Ankara'da lux yerlerdeyim gece yarılari çıkmadın galiba neredeyse caddede fuhuş yapılacak gece klübünden çıkanların halini görsen bir ne demek istediğimi anlarsın
Cevap sahibi+1 yılSende 3 5 ne oldugu belli olmayandan mi türbanlı hakkında fikir edineceksin?
Üstü minare altı kerhane diyorlar
Bende her zaman dediğim gibi
Eşşek alim olmaz su taşımak ile tekkeye
Insan Müslüman olmaz gitmek ile Mekke'ye10 Yorumlakimse karışamaz ona isteyen istediğini giyer isterse mini etek giyer isterse ikisini giyer istemiyorsan sen giymeyeceksin başkasının ne giydiği kimseyi ilgilendirmez hoş gözükmüyorsa bakmazsın. Yanlışsa eğer bu, bu onun yanlışıdır.
00 Yorumla
+1 yılÇakma imanlı diyorum. Müslümanım diye geçinip de topuklu ayakkabı giyenlerin bile, Kuran-ı okumadığı kanısındayım. Keza caiz değildir böyle bi' hataya düşmek, banane kendi günahı.
21 YorumlaTercih meselesidir.. Saygı duymak zorundasın. Bana sorarsanız onlar tesetterün ne olduğunu bilmeyen sadece moda olarak gören kişiliktir. Onların sayesinde tesetterün adı kirlendi..
10 Yorumla
+1 yılNefret edıyorum ! Dün bir avm nin bahcesınde arkadslarım la oturuyordum önümüzde kapalı bı kadınla bı erkek dil gibi öpsuyordu ayıp ya cocuk cocuk var herkes onlara bakıyordu ya adam gıbı açıl ya da hakkını vererek kapan
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Zerre kadar olumlu ya da olumsuz düşünmem, tercihtir...
Kişilerin neyi, niçin, nasıl giydikleri ile ilgilenirsem, aynısını onlar bana yapar ve bu durum beni huzursuz eder...02 Yorumla
+1 yıltürbanın adını kirletiyorlar birde o taytlardan donları felan gözüküyor veya çok ince giyiyorlar o tayları her yerleri meydana çıkıyor
02 Yorumla- +1 yıl
bazılarıda kısa etek giyiyor onlarda kötü
+1 yılİsteyen istediğini yapar o kendiyle inancı arasındaki mesele sonuçta. isterse mini giysin. herkesin kendi secim hakki sonucta
10 Yorumla
+1 yılOyle giyinen bayanlarin allah belasini versin valla ben yolda gorunce utaniyorum abi ya artik insa larda ar namus kalmamis
01 YorumlaAltına tayt Giyip üstüne Tunik Bide Kemer Takıyorlarsa Onları Kara murat'a Benzetiyorum :)))
20 YorumlaBu insanlara bakış açıları herkesin aynıdır. İğrençlik. Bunu sende biliyosun sormanda amaç ne? Millete genelleme fırsatı vermek resmen.
00 YorumlaTesettürlü demem onlara ben sadece göstertmelik derim
01 Yorumla
+1 yılbaşına türban takıp altına tayt giyinen kızlar;
üstünüz ayet, altınız rezalet21 YorumlaBilinçli değiller.. Türban da Müslümanlık için tek başına ölçü olmuyor işte.. Biz de melek değiliz tabii ama kapanıyorsak hakkıyla bu işi yapmalıyız değil mi? Zira İslam'ı rencide etmeye hiç birimizin hakkı yok!!!
11 Yorumla
+1 yılSoruda mantık hatası var. O giyiniş türüne tesettür denmiyor.
Onlar başörtülü değil 'başı örtülü'...11 Yorumla
+1 yıl1 hafta önce turbanlı bir bayan tarafından metroda tacize uğradım bidiğiniz popomla ilişkiye geçti efenim. s. s elini kırıyordum nerdeyse :D
01 YorumlaHerkesin kendi fikri ama açıkcası tuhafıma gidiyor tayt üstüne uzun giyiyorlar güzel doğru ama bilmiyorum iyi ya da kötü yorum yapamıyorum
02 Yorumlaüstü minare altı kerane
kapanıyosa adam akıllı kapanacak çocuk oyuncagı degil götünü başını açacaksa hiç kapanmasın22 Yorumla
+1 yılşahsen ben dar pantolon giyenleri gördüm de tayt giyen tesettürlü görmedim ama böyleleri gerçekten dinen değil de baskıdan dolayı kapananlar. hem de böyle yaparak islamiyeti karalamak isteyenlerin eline koz veriyorlar yanlış tanıtıyorlar dinimizi.
00 YorumlaBirileri Bunlardan mı Bahsetti... https://i.hizliresim.com/6ZJm1N.jpg
02 Yorumlaben şort giyidim diye orspu değilim
o da başını kapadı diye cennetlik değil24 Yorumla
+1 yılBuzdağının görünmeyen kısmı yüzeye çıkmış diye düşünüyorum...
00 Yorumla
+1 yılkapanmamaları kapanmalarından belki daha hayırlı olacak kişilerdir, hiç değilse kendileri yüzünden gerçek kapalılara laf ettirmemiş olurlar.
00 YorumlaTesettür kavramını kirletiyorlar ve açık insanlardan daha çok günah kazandıklarını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılValla onların ne yapmaya çalıştığını hala anlamış değilim.
00 Yorumla
+1 yılDini icin kapanmamis icinde yokmus demekki diye dusunurum.
00 YorumlaKimseyi eleştirme hakkina sahip degilim elestirmemde sadece bana gore kisisel gorusume gore hos degil derim o kadar gerisi ona kalmis yanlisda dogru da onlara ait
10 Yorumlaonların yanlış yaptığının farkındasın neden doğrusunu sen yapmıyorsun peki demekki ortada yanlış bir durum sezdin ayrıca onların yaptıgı sey ibadet degil gösteriş adabıyla örtünen kardeslerimize saygısızlık olur bu onlar azınlık
10 YorumlaKalabalikta namuslu takılanlarin tebhada performansları göz kamaştırıyor :)
00 Yorumlabize ne belki baş örtüsünü bir aksesuar olarak kullanıyordur karışmak kimin ne haddine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöğüt dalıyla, fiber kabloyla döveceksin onları. Tesettürü tarz olarak giyen ucubeler.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman başındaki türbanı söküp alacaksın.
dışarıdan baktım yeşil türbe, içine girdim estağfurullah tövbe :)
11 Yorumlaherkes istediğini giyebilir banane, peçe takıp yüzünü gizlemediği sürece, peçe takanlara öcü gibi bakıyorum, kimliği kaybolmuş, kim olduğu belli değil, diri diri toprağa gömülmüş
00 YorumlaMillet sokakta çıplak gezse bişey demezsiniz , bu onların tercihi kimseyi ilgilendirmez dimi ama :)
20 YorumlaYukarisi mekke aşağısı paris :} Çok yazik hiç örtünme daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılOnların bahanesi:biz en azından bir yerden başlamışız ama değil mi? Benim cevap:önce gö tü kapatmayla başlasaydın?
00 YorumlaTürbanlıların geneli hakkında yorum yapmıyorum, onlar bana yapmadıkça
Herkes kendi halinde takılsın bence kimse kimseye karışmasın.00 YorumlaBu ne perhiz bu ne lahana tursusu demekten baska bisi yok ustu emine erdogan alti ivsna sert :))))
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış tabii. Ama başkalarının hatasını, kusurunu arayıp hakkında fikir yürüteceğimize kendi hatalarımıza dönüp baksak daha iyi olur.
30 YorumlaResmen tesettürü kötüye kullanıyorlar. görünce sadece yazık diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettür zihniyetini bambaşka bir dünya gibi gösterip açık bayanların dine karşı soğumasina sebebiyet veriyorlar ama onlar bunların farkında bile değil :(
10 Yorumla
+1 yılFake müslümanlar :)) Neyse ya beni ilgilendirmez herkes kendinden sorumludur
10 YorumlaDevekuşu misali başı kapatıp k. çı acık bırakırlar tesettürlüyüz diye dolanırlar ortalıkta..!
10 YorumlaÇoğu gerçekten içinden gelerek kapanmamıştır diye düşünürüm. Tabi içini bilemeyiz yargılamakta bize düşmez Allahla kul arasına girilmez.
00 Yorumla
+1 yılonlara türbanlı fantezi yapasım geliyor iki yüzlüler
01 Yorumla
+1 yılO da birsey mi gecen bir kiz gordum turbanli, deri mont, etek, gozluk ve spor ayakkabi. Tayt severim :)
00 YorumlaTürban takip her haltı yiyenleri çözemiyorum. Zaten kapanmanın amacı dikkat çekmemek.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu söylemi sevmiyorum ama, tam da yeri.
O tipler "kaşar" değil, "ağır kaşar."00 YorumlaAile zoruyla kapandıklarını bir süre sonrada patlak verdiklerinş düşünüyorum
00 Yorumlakapanmayı bir süs olarak degilde Allah'ın farz kıldıgı şey olarak görseler, ki zaten farz emin ol bunu yapmazlar
10 Yorumla1 göz kirpip ayarlamak basit kızlar :) çok namuslularida var onları ayırıyorum
00 Yorumlakendilerine göre doğru olan kapanmayı bile doğru düzgün yapamıyorlar.
00 Yorumlaonları işte vurmak gerek öldürmek asmak gerek namuslularıda kötülüyorlar dinide küçültüyorlar !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere tayt giydiginde vucud hatlari gorunuyor ama bunu basina turban takip giymeleri yakisik degil hic
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu kadarini düşünemiyorlar mi ya
ALLAH nasıl emretmiş onu iyi ögrenmelerini isterim.
01 YorumlaTarz onlar icin kirletmedikleri bir o kamisti onuda yaptilar iste.
01 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne