Aile & Toplum Okul bahçesinde tek başına oturmak dikkat çekici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beraber olmakta fayda var Nolacak olum orası senin okulun ha tek takılmışsın ha arkadaşların ile takılmışsın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Okul bahçesinde tek başına oturmak dikkat çekici mi? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Acindirici 0 8 Yorumla Soran 6 ay Niye🤣 Yorumla FecriBey 6 ay Yalnız takılan kız zavallıdir kimse arkadaş olmuyordur. Erkek tek gezebilir ama kız gezemez Yorumla Soran 6 ay Arkadaşlarım var ama tatile gittiler ya xjsgdhsh Yorumla FecriBey 6 ay Tek başına kafeye giden kız düşün millet ne der. Tek başına kafeye giden erkek düşün bı de. Eğer yalnızsan ben varım üzülme. Üzülme al mandalin 🍊 🥹 Yorumla Soran 6 ay Aa teşekkür ederim kusura bakma bir an dalga geçtin sandım. Kısmen yalnızım ama bence bu olması gereken bisey ya herkes benim uşağım değil ki herkesin bir sürü farklı hayatı var neticede garipsenmek istemediğimden sordum birazda bu soruyu Yorumla FecriBey 6 ay Yok ya boş ver insanlar istediğini düşünür. Yalnız olmak ve tek takılmak başka şeyler. İnsan mutlu olduğu şeyleri yapmalı Yorumla Soran 6 ay E tabiki ben ikili bir insanım ikisi de lazım bence insana ya Yorumla FecriBey 6 ay 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne olacak ya bende lisede hep tek takılırdım
Acindirici
Niye🤣
Yalnız takılan kız zavallıdir kimse arkadaş olmuyordur. Erkek tek gezebilir ama kız gezemez
Arkadaşlarım var ama tatile gittiler ya xjsgdhsh
Tek başına kafeye giden kız düşün millet ne der. Tek başına kafeye giden erkek düşün bı de. Eğer yalnızsan ben varım üzülme. Üzülme al mandalin 🍊 🥹
Aa teşekkür ederim kusura bakma bir an dalga geçtin sandım. Kısmen yalnızım ama bence bu olması gereken bisey ya herkes benim uşağım değil ki herkesin bir sürü farklı hayatı var neticede garipsenmek istemediğimden sordum birazda bu soruyu
Yok ya boş ver insanlar istediğini düşünür. Yalnız olmak ve tek takılmak başka şeyler. İnsan mutlu olduğu şeyleri yapmalı
E tabiki ben ikili bir insanım ikisi de lazım bence insana ya
😊