6 aySoru kulağa basit gibi geliyor ama arkasında kocaman bir hayat tercihi var. O yüzden direkt “şuraya git bulursun” demektense olaya biraz geniş bakalım.
Önce şu gerçeği koyalım: Maddi durumu iyi insanlar genelde öyle rastgele ortamlardan değil, kendi çevrelerinden ve güven duydukları insanlardan hayatına birini alıyor. Yani mesele sadece “zengin ortamı” bulmak değil; o ortama gerçekten ait olabilecek bir hayat tarzı ve duruş geliştirmek.
Bunun yolu da şuralardan geçiyor:
- Eğitimini, mesleğini, kendine yatırımını ciddiye almak
- Sosyal çevreni geliştirmek, kulüpler, etkinlikler, kurslar, mesleki ağlar
- Kendine has bir tarz, duruş ve özgüven oluşturmak
Çünkü sadece “zengin olsun” diye yola çıktığında, güç dengesi çok bozulabiliyor. Karşındaki kişi kendini “veren”, seni ise “bağımlı” pozisyona koyabiliyor. Bu da uzun vadede saygı sorununa, kontrolcülüğe, duygusal baskıya dönebiliyor. Para, karakter açığını kapatmıyor; hatta bazen daha da büyütüyor.
“Yanıma yakışacak biri” ifadesi önemli: Sadece dış görünüşle değil, zihin olarak da yanına yakışması lazım. Aynı dili konuşmadığın, sen gülünce gülmeyen, dertleşemediğin birini sırf parası var diye hayatına almak, ileride “Ben ne yaptım?” sorgusuna dönüşebilir.
Elbette herkes maddi olarak güvenli bir hayat ister. Ama en sağlıklısı, önce kendi ayaklarının üstünde durabilmen, sonra seninle eşit ilişki kurabilecek, sana değer veren, maddi-manevi uyumlu birini hayatına alman. Zenginlik, o uyumun yanında bonus olsa güzel; tek kriter olduğunda ilişkiyi çok zayıf bir zemine oturtur.
Bence zengin koca aramaktan çok, zengin bir hayat kurmaya odaklan. Kendine yatırım yaptığında, hem seçeneklerin artar hem de seçen taraf olursun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Yani bu durumda haklisin tabiki herkes dengini bulmalı Ama sen yinede zangin birini bulmak için çok mücadele etme bir zengin züppesine denk gelirsin hayatinin içine eder bunuda yaz bi kenara.
00 Yorumla
Kendi açımdan söylemek gerekirse, ben de durumu iyi olan, varlıklı bir babanın kızıyım. Ancak bugüne kadar asla maddi durumu iyi bir eş arayışı içine girmedim. Elbette, insan denk biriyle olmak ister bu gayet doğal bir beklenti ve bunu anlayabiliyorum. Senin açısından bakacak olursak, eğitimli biri olarak kendine göre isteklerde bulunman da son derece normal. Fakat yazdıklarına baktığımda, birçok kişi tarafından eleştirilmiş, hor görülmüş ve hatta farklı bir imaj bırakmışsın. Söylediklerin yanlış anlaşılmalara yol açmış. Hayatına girecek insan konusunda acele etmemeni ve bir arayış içine girmemeni öneririm nasibin, zamanı geldiğinde seni mutlaka bulur. Önemli olan, zamanın, koşulların ve içinde bulunduğun çevrenin farkında olarak hareket etmen. Doğru insan, doğru zamanda ve doğru ortamda karşına çıkar. Acele etmek yerine, her şeyi akışına bırakmak ve karşına çıkacak kişinin gerçekten seni anlayan, değerini bilen biri olup olmadığını görmek çok daha sağlıklı olur. Kendini ve karşındaki kişiyi tanımak için zaman tanıdıkça, ileride vereceğin kararlar çok daha doğru ve sağlam olur. Nasibin zaten en doğru zamanda yolunu sana gösterecektir. Sen çabanı ve niyetini iyi tuttuğun sürece, aramana veya zorlamana gerek yok.
237 Yorumla- 6 ay
Ya bırak şu varoşu, ailesi zengin olsa ne olur bunun ruhu varoş. Zengin biri asla böyle konuşmaz o yüzden emin ol bu zengin falan değil zengin koca peşinde koşan açın biri. 😃
Soran6 ayHakaret ediyorsun oyle mı? Cesaret var yani maddi durumunda ıyı herhalde senun ıcın sevindim cunku dava açıyorum. Ciddiyim eline tebligat gelince goreceksın
Kimse bana bu şekilde Hakaret edemezsin ediyorsa bırseyler göze almış demektir...- 6 ay
Aynen knka dava açıyosun dava dilekçesins de Afiliyalnızlık yazarsın 😂😂
Soran6 aySen hala ısın alayındasın anne baba avukat olunca gızlı ol ya da olma bulunuyorsun ama bu sure zarfında özür dileme yalvarmak falan şeyler yaparsan yıne de geri adım atmayacağım buna emin olabilirsin. Ikı ay once kazandım tazminat ödedi bırdaha karsıma bile cıkmıyor sesını kesti. Benım paraya ihtiyacım yok sizden aldığım tazminatlarla hayr yapıyorum. Hayırlı yerlere gidiyor bu paralar emin olabilirsin .
- 6 ay
Hmmm demek öyle şu an beni korkutuyosun , yalvarmam gerektiğini düşünüyorum 😃
Soran6 ayAvukatım babam seninle muhatap bile olmuyorum Şu an babamın yanındayım suç duyurusunda bulunuyorum. Cesaretli biri korkar mı bastan korkacaktın defalarca uyardım defalarca ama anlamak istemediniz yapacak bırsey kalmadı uzgunum
- 6 ay
Çok korkuyorum ama yapma böyle 😃 affetmen için nasıl yalvarmam gerekir acaba sana? 😃
- 6 ay
Soran6 ayGulun gulun ısın sonunda ağlayacaksınız anonim olman bırseyı değiştirmiyor adın nerede ikametgah ettiğin falan hepsi elimde sadede senın degıl tabıkı hakaret eden birkaç kısının de oyle @Cansu890 ya da adın her neyse araştırıp bulmamı istemiyorsan Alay etmeyi bırak yoksa kurunun yanında yaşta yanacak sadece hakaret edenleri dava ediyorum hakaret alay etme bence bu platform gizli platform degıl gizli olduğunu sanıyorsunuz cok yanılıyorsunuz. Eleştiri olur fakat hakaret farklı bir boyut birkaç kendini bilmez onlara da hadlerini bildireceğim
Soran6 ayCahillerle tartışmak prensibim degıl ister altına ıse istersen sııcc o sana kalmış artık ne yazarsanız yazın cevap vermiyorum. Size en ıyı cevabı mahkeme verecek daha once kazandım yine kazanacağım izle ve gör
- 6 ay
Soran6 aySen ne diyorsun ne diyorsun bana alenen hakaret var bır kadın olarak benim yanımda duracağına bu hakaret eden sahsı mı koruyorsun. Yazık cidden kadın kadının dostu olmalı düşmanı degil sana söylenecek bırsey kalmadı cok yazık @Cansu890
Soran6 ayBen sana Şu an naptım mağdur kım ya da soyle söylesene doğra ol benim gıbu sırf kısajsndjgın ıcın su yorumlara bak bana hakaret var hakaret ne olursa olsun bu affedilmez.
Soran6 aySitede o kadar kıskanc varkı son derece korkutucu hele kı kadınlar hemcinslerim benım yanımda degıller o kadar acınası kı
Soran6 ayAdam bana hakaret ediyor alenen sende alkış tutup alay ediyorsun
Soran6 ayHayır gerçekten bır kadın olarak sana cok kırıldım. Bu adamı tanıyorum sureklı rahatsız ediyor buradaki kadınları sitede arkadaşım var ne yapmalıyım dedı. sıkayet et dedim ugrasmak istemiyorum polemik yaratıyor dıyor. Sımde benım soruma salca olmus ve sen onu koruyorsun. Bir kadın olarak onu koruyorsun ne kadar kotu bır durum benım ıcın. Ve sana gelince @AfiliYlnzlık ismini burada söylemek istemiyorum. Kimseye salca olma o kadar cok uğraştım kı senın gibilerle cidden yeter. Kimseye hakaret edemezsin. Buna hakkın yok!!
Soran6 aySeninle bır derdim yok canım @Cansu890 sadece kırıldığımı belirttim bu kadar sana iyi günler diliyorum
- 6 ay
Yalancılıkta var bunda neymiş arkadaşını da rahatsız etmişim ulan ben aylardır buraya girmiyorum bile yalancı mahlukat. Hem cahilsin hem de yalancı, Cansu sende bu zır deliye inanma göz göre göre yalan söylüyor ucube, sen kimsin de sana salça olcam cahil cahil sorular sorarsan sana herkes salça olur. Sen okumuş etmiş birisi olsan gelip burada zengin koca nasıl bulunur diye soru sormazsın varoş, köşeye sıkışınca da hemen kadın dayanışmasından duyar kasarsın klasik varoş kadın modelisin. Sen cahil olursan bu kadın seni neden, savunsun? Biz durduk yere mi sana laf söylüyoruz cahil sorduğun soruya git bi bak aklı başında bi kadın böyle bi soru sorar mı
Soran6 ayYalancılık mı? @Cansu890 birini daha rahatsız ediyor bu arkadaş asagıdakı yorumlara baksan ne demek istediğimi anlayacaksın asıl yalancı kım gor her yorumda var hatta bu kısı benım soruma ilk kez gelmedi rahatız etmeye caljstı cevap vermedim yetmedi bır soruya yorum yaptım orada bile dun rahatsız ettı. Bak dun diyorum bu kadar da yalancı olunmaz ya
- 6 ay
Ulan aptl gizli üye olarak yorum yapıyosun senin olup olmadığın belli bile değil sen ne kdr cahil boş bi insansın ya yemin ederim senin kdr andaval bi kadın daha görmedim. Rahatsızlık dediği de normal cvp vermek 😂 varoş sen git zengin koca ara adı Mahalle karısı seni, zengin adam seni bu beyinle ne yapsın kör cahilin tekisin bide kuş kdr beyninle burada insanları korkutacağını sanıyosun ahaha. Yazık sende sorun yok seni yetiştiren ailen de sorun var kişiliksiz
Soran6 aySen gızlı degılsın de ne oluyor şu hareketlere bak hele hakaret etmiyorum diye kuduruyor. Ben kudurmuyorum aksine guluyorum 😂😂 ha bu arada gozumden kaçmadı sanma ben senj anladım sen buradan arkadaş , sevgili, bulma derdindesin. O kadar mi yalnızsın o kadar mu kımse sevmedi senı cidden şu dustugun duruma üzülüyorum. Ha bu arada soruda detay vermedim ya güncellemeyi de okumadım sanirim okuma yazman yok herhalde olabilir. Ben diyorum ki ben zenginim zaten fakır kız zengin koca ıstemıyor zengin kız kendı gıbu zengin yakışıklı birini istiyor. Senın gibiler peşimde zaten de fakir ıste denk degılız o yuzden olmuyor. Sunu da söylemeden gecemiyorum sen onun bunun yoruma salca oluyorsun ya mahsus belkı bu kız bana bakar dikkat cekerım diye hayal ıste yapma boyle olmaz bu soruya ya da artık Baska soruya güzel yorum yapman gerekiyor yorumunun zengin olması gerekiyor senın yorumun buram buram fakirlik kokuyor. Biraz kitap oku vizyonun gelişir misal bak bu soruya kac yorum yapılmış kotu ya da iyi ne farkeder değil mı ilgi cekmıs sende burada olta atmaya calıstıgına gore gercı balık ta tutamıyorsun ya neyse rastgele diyelim pek sansın yok ama olsun ben tavsiye verdım ınsallah o muthıs zekan calısmjstır
- 6 ay
Birini yargılamak, laf dalaşına girmek, hor görmek.. Bunların hiçbiri ne senin haddine ne benim ne de burada bulunan herhangi birinin. Hala kalkıp cevap verebiliyorsan, üstüne üstlük bir de başkasını aşağılamaya çalışıyorsan kusura bakma ama bu durumda haklı olan kesinlikle sen değilsin. İnsanları küçümsemekle, laf sokmakla, karalayarak kendini üstün görmeye çalışmak sadece zayıflığın göstergesidir. Bu kızın söylediklerini çarpıtıp üstüne hakaret etmen, eleştiriden çok önyargının ve saygısızlığın bir yansıması. Karşındakini kırarak, ezerek, küçük düşürerek fikir savunulmaz. Senin bu yaklaşımın eleştiri değil, düpedüz hakarettir. Haksız olsa bile şu an haklı konuma düşmüş durumda. Çünkü senin tavrın, üslubun ve yaklaşımın zaten baştan aşağı yanlış. Belki kız yanlış bir imaj verdi, belki kendini ifade ederken hata yaptı, belki de gerçekten öyle görünmek istiyordur Ama bu seni ne yapar? Hiçbir şey. Çünkü bu senin ne haddine! Sen onun ailesi değilsin, akrabası değilsin, hayatına yön veren bir otorite değilsin. İnsanların karakterini, niyetini, duruşunu yargılamak senin görev tanımında yok. Birinin tercihini, tavrını, düşüncesini beğenmezsin o ayrı ama kalkıp da insanı kırarak, aşağılayarak, sanki hayatına karışma hakkın varmış gibi konuşamazsın. Bu kadar basit Kız bir şey söylemiş, doğru ya da yanlış Ama senin saldırgan, küçümseyici tavrın yüzünden artık konu onun söyledikleri değil tamamen senin kendini bilmez üslubun haline geliyor. Ayrıca iki tarafın da bu konuyu uzatmasının hiçbir manası yok. Gereksiz yere tartışmayı büyütmenin, konuyu dallandırıp budaklandırmanın kimseye bir faydası yok. Ama özellikle sana bir şey söyleyeyim Bu kıza bir daha yorum yaparsan, bu senin kendi seviyeni, kendi niyetini ve karakterini ortaya koyar. Çünkü ortada cevap verilmesi gereken bir durum kalmadı. Sen hala konuşmaya devam edersen, artık mesele kızın söyledikleri değil; tamamen senin boş yere uzattığın, bitmiş bir konudan bile prim yapmaya çalıştığın bir tablo haline gelir.
- 6 ay
Ya varoş senin zengin olabilme ihtimalin bile yok, bak bu yorumu yapan kişinin maddi durumu iyiymiş bi onun konuşmasına bak bide senin. Ondan zarafet senden varoşluk akıyor ahaha zengin insan gelip burada nasıl zengin koca bulurum diye varoşca bi soru sormaz öyle bi ıhtıyacı olmaz çünkü. Hadi sen zengin ol öyle sayalım ben zengin değilim yalan da söylemiyorum ama sen benim yanımda bile gezemezsin buna okdr eminim ki sen eziğin tekisin gizli takılan özgüvensiz varoş zihniyetine sahipsin 🤣🤣 gizli profil altında yok peşimden koşan çok falan diye burada sallar durursun ne de olsa gizlisin özgüven sıfır bunu bende yapabilirdim mesela gizlenip çok zenginim diye sallardım ama yapmıyom çünkü senin gibi ezik ve varoş değilim 😃 senin peşinde olanlar da emşn ol farklı bi amacı vardır ki zaten peşinde olan da yoktur da işte hayal dünyan geniş olduğu için her konuda salllıyosun bişeyler. Soruna tekrar tekrar bak sonra düşün ben nasıl bi varoşum diye ama anlayacak olsan böyle bi soru sormazdın zaten 😂
Soran6 ayÇok teşekkür ederim. @_EIS1 o kadar muazzam bir yorum yaptın kı gerçekten bu kadar yorum geldi senın bu yorumun gerçekten müthiş.
Ne hakaret var ne destekleme yerinde bır yorum ben boyle yorumları seviyorum hersey gönlünce olsun ❤️
6 ayYorumlarda zengin aileden geldiğini ve elit olduğunu söylemişsin ama hiçbiri, birbiriyle uyumlu değil.
Zengin ailen gelmişsen demek ki doğuştan zenginsin ve doğuştan zengin olan çocuklar küçüklükten eğitim almaya başlıyorlar. Oysa senin kullandığın kelimeler ve konuşma üslubun tam aksine alt kesimden birisi gibi.
Doğuştan zengin olan birisi, diş hekimliği yapmaz; hadi diyelim ki hayalindeki meslek, diş hekimliği kazanacak zekan var ama buraya gelip soru sorup birde saçma sapan tartışmalar yaşayacak kadar da düşük zekaya sahipsin.
Zengin aileden gelen ve diş hekimliği yapan birinin burada işi olmaz.
Bence, kesinlikle yalancısın.84 Yorumla
Soran6 aySeninle tartışıp senj kendimle sereflendıremem kimseyi de inandıracak halim yok
- 6 ay
İşte bundan bahsediyorum. Bana dediğini, alttaki kişiye de söyleseydin açık vermeyecektin ama ben yazdıktan sonra söylediğin için fazla açık verdin hatta ikili oynadığını görmüş oldum. Teşekkür ederim.
Soran6 ayİstediğini dusunebılırsın umurumda mı? Benı kıskandığın o kadar belli kı nerden saldıracagım diye düşünüyorsun. Sende calıs sende kazan .. becerebiliyorsan
- 6 ay
Seni niye kiskanayım ki? Sadece celişkini söyledim. Ve herkes hayalleri, hedefleri ”başarı” dediği şeyler farklı; kimisi için bir bilgisayara sahip olmak mutluluk verirken, kimisi için lüks araba almak mutluluk verir. Önemli olan, insanın mutlu olacağı şey için çabalaması. Kimseyi küçümsemek veya büyütmek doğru olmaz.
Yapay Zeka Cevapladı
Zengin bir eş arayışında olabilirsin ama öncelikli olarak kendine "Gerçekten ne istiyorsun?" diye sorman lazım. Bir ilişkiyi sadece maddi duruma göre seçmek uzun vadede her zaman mutlu etmeyebilir. Hayatta ortak değerleri, hedefleri ve sevgiyi paylaştığın biriyle olmak seni çok daha mutlu edebilir.
Eğer yaşam tarzına zenginliğin eşlik etmesini istiyorsan, sosyal çevreni genişletmek iyi bir başlangıç olabilir. Örneğin, spor kulüplerine ya da sanat etkinliklerine katılarak farklı insanlarla tanışabilirsin. Ama unutma, karşılıklı sevgi ve saygı olmadan bir ilişki sürdürülemez. Hayatında dengeyi yakalarsan, mutluluğu ve huzuru bulman daha kolay olur. 😊❤️11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 6 aybulamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayAileden gelme bir zenginliğin olsaydı bu tarz ifadelerde bulunman imkansızdı, ben hep kültürlü olan ve ortalama bir ailenin çocuğuyum ve üniversite esnasında yaptığım girişimlerle zengin oldum. İşte benim gibilerin bunun gibi sitelerde bulunmasının tek sebebi senin gibilerin erkenden farkedebilmek için senin gibilerin düşüncelerini anlayıp daha tedbirli olabilmek. Ben bir insanı parası için kullanmaya çalışacak kadar gurursuz birisiyle aynı ortamda bulununca bile rahatsız oluyorum. İşte zengin koca lafını edebilecek kadar seviyen düşük. Allah senin gibilerin kalbine ışık tutsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayÖzel eğtim uzmanıyım ve özel eğtim üzerine kurumum var 2 aya 2 kurumu açmayı düşünüyoruz ama nişanlım fabrikada çalışıyor ve gayet mutluyum mesleğine statüye göre eş aramak saçma geliyor bana çünkü insan her işte her koşulda insandır ve senin beğenmediğin kişi belki ilerde senden de zengin olacak beni isterken herkes dedi kızın durumu iyi işi kendi işi oğlan fabrika işcisi rahmetli büyükbabam herkese demişti ki kız kısmeti ile gider kısmetinde varsa bu varlık o oğlanada geçer evi hanı villası olur ama kısmetinde yoksa herşeyi gider kuru çula muhtaç olur yani statüye işine göre bak evlenince herkes evde oturacak diye bir kural yok sırt sırta verirsiniz bir bakmışsın kendi muayeneni açmışsın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBen zengin olsam açıkcası senin gibi düşünen bir kadına bakmam. Diğer insanları fakir diye aşağılıyorsun gibi bir izlenim aldım. Ben zengin olsam karşımdaki kadın illaki zengin olsun diye uğraşmam, arayışta olmam. Zengin kadınla beraber olsam bile ben de zengin isem eğer illaki sadık kalmam gerekiyor diye düşünmem. Ve senin gibi bir egolu kadın olursa zaten evlenmem veya evlenirsem de benim şartlarımla ilişkimizin sürmesini isterim. Zaten zengin olsam Türkiye'deki egolu kadınlarla ne işim olur. Filipinler'de 60 bin Dolar parayla ölene kadar yaşarsın. Kadınların beklediği sadece kendileri için tutulmuş bir ev, karın doyurmak için pirinç, yağ istikakı. Bazı kadınlar bira, alkol de alıyor. Ayda 2 kasa bira veya Filipinlerin ünlü brendy'sinden alırsın tamam. Egolu Türk Kadınlarıyla uğraşılmaz, egosuzlar için bir şey demiyorum. Egosuzlar başım gözüm üstüne.
10 YorumlaZengin demeseydin keşke eğitim olarak denk vs deseydin daha kibar olurdu
Eğitim statü olarak denk biri sosyal çevrenden bulursun
Maddiyat ön planda tutma ama zaten hayatına girecek kişi doktor dişhekimi veya benzer sektör olur
Çevreni genişlet hobilerini vs o seni bulur yani bir şekilde
23 Yorumla- 6 ay
iki şekilde de kibar olmaz. İnsanlar eğitimle insan olabilseydi ooo...
- 6 ay
@onlyteenage yani haklısın tabiki de ama soru daha kibar olurdu aşşagılama olmazdı en azından
- 6 ay
insanları eğitimli eğitimsiz diye sınıflandırdığında ikiye ayırıp bir kalıba soktuğunda da hiç kibar değil ve evet bu da bir aşağılamadır tabiki.
Bilmen gereken şey başkasının özellikleri değil, kim olduğun, ne olduğun, hangi konularda ne kadar özgüvene sahip olduğun, kendini kime nasıl ve neden denk gördüğün. Sen yeterince doğru bakış açısına sahip olursan, ister kader de, ister algıda seçicilik de, hayat seni aradığın yere ulaştıracak.
06 Yorumla- 6 ay
“Sız neyin kafasını yaşıyorsunuz. Ben zaten Zenginim detay vermediğim ıcın neler neler yazmışlar bazıları da kıskanıyor. Ben varlıklı bır ailenin kızıyım Dedem, annem , babam avukat ben dış hekimiyım hal böyle olunca doğal olarak fakir bırını istemiyorum teklif eden cok ama yanıma yakışmıyor istemiyorum ve Sız neyinize güvenip hakaret ediliyorsunux bilginize hakaret edenleri dava ediyorum. Donunuza kadar alacağım suphenız olmasın. “
Sanınırım “Gizli Kullanıcı” sen halüsinasyonsun. Başkasının hayatını oynuyorsun gibi gözüküyor. Belki bir dizi karakterini kedin sanıyorsun. Şu tehditi edene kadar varlıklı olduğunu varsaydım. Ama bu tehditleri ettiğinde, senin kadın bile olduğunu düşünmüyorum.
Soran6 aySız hakaret edeceksiniz ben susacağım oyle mi? Yok oyle inanmıyor olabilirsin kendine gore de haklı sebeplerin olabilir. Ama kımse bana bu sekılde hakaret edemez daha once yaptılar dava ettim özür dilediler yalvardolar kabul etmedim kazandım kimseye acımıyorum herkes haddini bilecek bilmiyorlarsa iste böyle gösteririm. İster inan ister inanma kimseyi inandıracakta degılım senjn ne dusundugun umurumda bile degil o derece hakaret ediyorsan bende böyle hamle yaparım. Kimseye acımam
- 6 ay
Sen derken, bu “sen”, ben değilim sanırım. Herhangi bir hakaret, fikre saygısızlık, konuşma özgürlüğe falan filan, hatta halkı kin ne nefrete düşürme gibi bir suçlama bile bulamazsınız yazdıklarımda. Hatta destek çıkmaya çalıştım. Öfkeli olduğun kişilerden biri değilim. Sakin ol. Sadece yazım tarzının ve üslubunun ve noktalama işaretlerini kullanma şeklinin, gerçekleri yansıtmadığını düşünüyorum. Sanki ilgi çekmeye çalışan erkek bir ergen gibi gözüküyorsun. Muhtemelen dava açacak paran da yoktur. Bir ihtar çekmenin maliyetini bile bildiğini pek düşünmüyorum.
Soran6 ayBenım için maddiyat sıkıntı degıl kac kere söylemem gerekiyor bu site neden bu kadar kendini bilmez
- 6 ay
İşte az önce yaptığımız tartışma var ya sevgili “gizli kullanıcı”. İşte o tartışma ile neden isteklerine ulaşamadığını anlayabilirsin biraz sakince okursan. İster zengin ol, ister fakir, ister erkek ol, ister kadın. Asla isteklerine ulaşamayabilirsin. Umarım hayat sana güzel şeyler sunar. Gerçekte olsan, yalan da olsan, sevgiye ve şefkate ihtiyacın var gibi gözüküyor. Umarım bulursun.
6 ayHem zengin. Hemde Yanina yakisacak? Bulamazsin. bu dusunceni birak. Genelde. Sen aradigin icin onlarin kurallari gecer o yuzden. Genelde. Cok kilolu veya. Cok zayif. Topal. Olabilir. Yani. Yanina yakismaz. Ama zengin oldugu icin. Kabul edebilirsin
10 Yorumla
6 ayZenginlik mezarda pek bir işe yaramıyor dünyanın gelip geçici olduğu bir evrende kaç yıl bile yaşayacağımız bilmeden yaşarken buladar dünyalık tutkunu olmaya hiç gerek yok. Şu bir gerçek bu hayat maddiyatsizda olmuyor en azından kendi seviyene eş değer bir evlilik yapabilirsn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen pratisyen hekimim. Evlenmek isteyen Dr yok bence bulamamamın başka sebebi yok çünkü. Beğenip sevgili oluyorlar sonra bakıyorlar ki ciddi evlenilecek bir kızım tüyüyorlar.
Kızların okuma oranı arttıkça evlenme şansı ve seçenekleri azalıyormuş bu bir araştırma sonucu..
Bilmeyen için pratisyen hekim 6 yıl tıp mezunu oluyor.
Sizi çok iyi anlıyorum doktor hanım.34 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBir ara düşündüm acaba kongrelere daha çok katılsam bulur muyum birini falan diye, ama öyle olmuyor... oradakilerde hep eğlenme derdinde.
Hayır işin kötüsü hayatım hastaneden ibaret. Başka hangi ortama katılıp, nasıl eş bulacağım ki?
Cevap sahibi6 ayAynı soruda 2 kadın doktor dengimi istiyorum diyor beyfendi.
Hiç mi okumadınız soruyu?- 6 ay
Yuksek muhendisim olurmu😬
Gizli Üye(36-45)6 ayDürüst söylemek gerekirse bende daha çok kafa dengi, akıllı ve kültürlü birini arıyorum. Benim de maddi durumum ve kariyerim çok iyi ama karşı tarafda kariyer aramıyorum. Hele maddi durum asla.. Ama şöyle bir gerçek çıkıyor ortaya; istediğim zekada ve seviyede biri ancak kariyerli biri olabilir. Yani böyle de bir gerçek var
320 Yorumla- 6 ay
Seni kim napsın la moruk😆
Cevap sahibi6 ay@OcaktaAşkBaşkadır işte tamda senden bahsediliyor. Yani senin gibi biri olmaması için kariyerli filan..
- 6 ay
Puhahahahahahhaa yaşına hürmeten susayım bari amcammmm🤣🤣🤣
Cevap sahibi6 ay@OcaktaAşkBaşkadır görende 20 yaşlarında biri yazıyor bunu herhalde diyecek :)) 30’u geçmiş biri :))
- 6 ay
Aşko 20lerde olsam dede derdim direk 😄
Cevap sahibi6 ay@OcaktaAşkBaşkadır bak sana ciddi söylüyorum bu yaşına bu konuşma tarzı hiç uymuyor.. Yaş ilerlemiş ama…
- 6 ay
Yaşlı alınganlıgı da başlamış sende aşko geçmiş olsun 😄
- 6 ay
@OcaktaAşkBşakadır Niye ocakta aşk başka? 😂
- 6 ay
Erkan?
- 6 ay
Erkan değil Serkan adım da ne alaka erkan? 😂
- 6 ay
Tek harfin lafı mı olur aramızda😄😄
- 6 ay
Olmaz da erkan ne alaka? 😃
- 6 ay
?
- 6 ay
@OcaktaAşkBaşkadır insan bi cvp verir ya 😃
- 6 ay
Utanmıyon mu buralarda dolanmaya Eko😬
- 6 ay
@OcaktaAşkBaşkadır karıştırıyosun maalesef 😂 kimse artık adamı ifşa etme 😂
- 6 ay
Saç ekiminden tanıdım la 😬
- 6 ay
Ne alaka kızım eko kim tanısan ismi yanlış mı söylersin 🤣 nerden tanıypsun söyle bakalım doğru mu yanlış mı 😃
- 6 ay
Söylemem çünki sen yalancı birisin etrafındakilerden hayatindaki birşeyi gizledin😬
- 6 ay
Tamam bu cevabından palavra sıktığını belli ettin. 😂
Gizli Üye(25-29)6 aygörücü... diğer türlü nereye buluyon mq. Hayırdır öyle dışarda hoşlanıp yanına alıcağın adamın zaten 10 tane talibi var. Kızlar sanıyor çok özelim hayır değilsin hatta o senin beğendiğin çocuğu 20 kişi daha takip ediyor. Beğenilmiyenler de nasıl fiyasko sıfır reyting ama beğenilen de reyting çok arası yok.
12 Yorumla
Soran6 ayTebligat gelince anlarsın gercek mı degil mi
6 ayBazen o kadar gereksiz sorular soruyorsunuz ki diş hekimi olunca çok mu zengin oluyorsun mesela sen bu tarz ve cümle yapısında olan bir insan ne zengin ne fakir bir insanı bile hak etmiyor bana göre
23 Yorumla- 6 ay
Hak etmediği için yalnız zaten. 😂
Soran6 ayAilemizin cogu avukat varlıklı bır ailenin kızıyım. Soruya detay vermediğim ıcın benı fakir ya da yalancı kategorisine soktunuz benım demek ıstedugım kendime gore birini bulamiyorum beğenen teklif eden cok ama ben beğenmiyorum secıcıyum yapacak bırsey yok tatlılar beno kıskanmanjza da gerek yok
- 6 ay
Canım seni kıskandığımız falan yok sadece konuşma üslubunun yanlış olduğunu belirtiyorum farkında mısın?
- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
6 ayYakışır size yakışıklı, zengin bir koca.
Allah herkese umut ettiği şeyi versin 🤲 aminn
Umut etmek güzeldir ama ümitsizliğe düşmeden umut etmek lazım.
Dünyaya her gelen eşiyle birlikte gelir.10 Yorumla
6 ayDiş hekimiymiş at yalanı. Madem öyle etrafında hiç mi adam yok buralara kadar düştün de sordun 😀
44 Yorumla- 6 ay
Kısmet bu öyle deme
- 6 ay
@Geologicalengineer çevresinde çok adam var yakışıklı kariyerli ama olmayınca olmuyor işte
- 6 ay
Tabii nasip kısmet sonuçta
6 ay
zengin koca verelim ablamıza
30 Yorumla
6 aySeni çok iyi anlıyorum… bu zamanda zor ama imkansız değil. Ama dikkat etki aşırı zengin olmasın parasından başka bişi görmez o zaman çünki. Yaşadım ondan yani.
bakarsan hepimiz sadece gerçekten sevilmek istiyoruz, para gelir gider… ama seni gerçekten seven kişi hep yanında kalır.
10 Yorumla
6 aySende haklısın valla bulursan kaynını da bana yap bacım 😂
40 YorumlaFakir kardeşlerim dağılın abla parası olanı istiyor. Eskinden paradan önce karakterli mi merhametli birimisi aile babası olacak birine bakarlardı şimdi parası olacak evi arabası olacak vs vs dünya malına ne ara bu kadar tapar hale geldi insanlık Allah konumuzu hayır etsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 718 cevap paylaştı. Cevaplarını okudum zaten yaşadığın yer zenginlerin yaşadığı yer. Senin bulamamanda başka bir sorun var bence. Dış görünüşün kötü olabilir belki.
00 Yorumla
6 aySende zenginmisin. Denhinimi ariyorsun? Zengin koca artik zor. Memleketin yarisindan fazlasi asgari ucret ve bir çıt yuksek ucretlerle calisiyor. Bu gercegi unutmamak lazim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı.
6 ayBu kafayla kendin gibi birine layıksın uyarım bulursun. Toksiklerin bir arada olması asillerin yararına olur.
09 Yorumla
Soran6 ayAsil mi? Bu tiple mi 😂😂 bu yorum guldurdu 😂😂
- 6 ay
Bu anlayis kitliginla dis hekimi olduguna emin misin? Senin gibi üc bes güruhun nitelemelerinden etkilenir miyim saniyorsun? hahaha. Tip uzerinden birisiyle zitlasacaksan da gizli kullanici olma ki sana methiyeler dizebileyim. Kaldı ki karakterin olmadigi icin cümlelerimi tipe indirgemende şaşırtmadı. Simdi toz olabilirsin daha fazla pismaniye cevrilmene gerek yok.
- 6 ay
Diyecek bir sey bulamayip cahil kelimesini kullanan insanlar yalnızca kendini tanimlarlar.. Standart yaftalamalarla pasif agresif davranis sergilemek yerine önce kendini elestir. Ayrica sana mi kaldım ben kusura bakma da ortadogulusun gercekci ol biraz. Eger secme amacin olsaydi parasal bir olcut belirtirdin senin kullandigin dil sadece satasma ve asagilama. Bende ayna modeli uyguluyorum sana.
Soran6 ayNiye sen kimsin de sana diyecek bırsey bulamayayım senı İnsan yerine koyup tartışmam bile senin ıcın bır sereftır. Ben senın gibileri selam bile vermiyorum o yüzden şu olduğun seviyeye ınemem soru sordum haddisızce yorum yaptın bitti daha fazla zorlarsan Baska turlu konuşmak zorunda kalacağım o yüzden ıyı günler dilerim...
- 6 ay
Senin basindan beri oldugun seviyene yönelik cevap verdim. Önce kullandigin dile dikkat et. Sen kimsin de insanlarin maddi durumlarina yargilamada bulunuyorsun hadsiz. Bir de tepki gosterildiginde magduru oynuyor utanmaz. Niyetini böyle yüzüne vuran cikar iste. Kirli zihnini kendi yakin cevrene kus
Soran6 ayÇen sınırlendın mı biraz 😂😂 niye doğruları yuzune vurdum diye mı bu sınır zoruna mı gitti yazık o zaman yorum yaparken ıkı kere dusunceksın boyle insana haddini bildirirler iste. Bu da kulağına kupe olsun paran kadar Konus okey
- 6 ay
Hahaha cok sinirlendim evet. Kuş kadar aklınla tek dayanagin olan maddiyattan üstünlük kurmaya calisiyorsun. Ne kadar hastalikli. Üstüne hala yüzsüzce cevap yaziyor bu nasil aymazliktir...
Soran6 ayBenimle ugrasma ugrasırım ciddiyim son kez uyarıyorum
- 6 ay
Ha bir de tehdit mi ediyorsun sen? Fazla iddialı sözler. Seninle ugrasmiyorum asiri reaksiyonlarına ölçülü cevap veriyorum ama merak etmiyor degilim lütfen ugras benimle
- Aile & Toplum konusunda 599 cevap paylaştı.
6 ayZengin koca değil mesleği iyi birini tercih edin mesela meslektaşını ve beraber kurun hayatınızı beraber diş kliniği kurabilirsiniz.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
6 ayŞöylelerinin olduğu ve bunun gibilerine sulananların olduğu bir millette her şey müstehak. Bulursun bir enayi bacımsu korkma. 😂
10 Yorumla Sende haklısın bulaşık yıkarken anlayacağına dubai uçağında ağlarım diyosun dimi
12 Yorumla
Soran6 ayGüncellemeyi okumadın galiba varlıklı bir ailenin kızıyım mesleğim var hal boyle olunca fakır birini napım
6 aymaddi durum onemli evet ama önceliğin seni seven ve sayan birini bulmak olsun bence
20 Yorumla
6 ayDiş hekimiymişsin madem, hiç mi çevrende dengin birisi yok dostum biraz şüpheli gibi.
04 Yorumla
Soran6 ayCok var ama gözüme hitap etmiyor
- 6 ay
İstediğiniz tarzda birisi maalesef dünya %1 kadar, ve o %1 ihtimal size denk gelmeyecek.
Soran6 ayTurkıyede yakışıklı erkek yok haklısın
- 6 ay
Güzellik algını bilmiyorum ancak "yakışıklı erkek yok" demek de pek mantıklı değil. Bu ülkede 100 milyon insan var.
6 ayBenim maddi durumun iyi. evlilik çok istiyorum siz hangi şehirde yaşıyorsunuz
08 Yorumla
Soran6 ayÇinde
- 6 ay
Yaaa off dalga geçme. bu arada ben yurtdışında yaşamak istiyorum. balide falan
Soran6 ayİstanbul da yasıyorum
- 6 ay
Ben Ankara 'da yaşıyorum. ama burada yaşamak istemiyorum. sen İstanbuldan memnunmusun. bide evlenincede caliscakmisin
- 6 ay
Tabi ki evet çalışacağım
Soran6 ayEvlenmek isteyen biri cıktı 😂😂sız tanışın bence
- 6 ay
Evet ayyy inş. sende nikah sahidimiz ol :)
- 6 ay
Yorumumu kim sildi hanginiz bilmiyorum ama yeniden yazacağım😂 gizli soran sen senin adına cevap vermiştim kadın dayanışması. Malum tüm yorumlara yetişmen imkansız
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tam yerindesin. Birimiz müteahhit, bir diğerimiz global yatırımcı, broker, dijital girişimci, doktor, Estetisyen (ünlüsünden) .. Ne ararsan var mk.
10 YorumlaZengin koca sana kalmazki adam zaten paralı istediğiyle evlenir bide cok güzel olman lazim yani onu etiilemen lazim
04 Yorumla- 6 ay
Güzellikle alakası yok ya
- 6 ay
Ne yakışıklı adamlar ne çirkin kadınlara gidiyor. Bunu nasıl açıklayacaksın?
- 6 ay
Bende bunu görüyorum adam yakisikli ama. kiz cirkin ama. kizlar tipsiz erkeğe kolay kolay bakmiyor parasi olsa zaten hic tipi umursamaz umarım gönlüne gore birisini bulursun guzel kiz her zaman yüksekten uçar nede olsa güzelim ama. cirkin kiz ne gelse kabul eder seçme şansı yok ne yazikki bu aynısı erkek icinde geçerli
6 ayKarşılığında ne vermiyorsun yani zengin koca bulunur ama onun seni seçmesi için sunduğun şey ne? Neden bir başkasını değil de seni seçsin?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hâlâ bulamamış olman çok garip. Diş hekimisin üstelik. Kim bilir, belki de hiç ummadığın derecede en yakınındadır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. cebi zengin değil sana olan duyguları olan gönlü zengin birini bul sen
02 Yorumla
Soran6 ayTamam amca oyle yaparım
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zengin olsun yanına Yakışsın istiyorsun. Senin olayın ne peki?
02 Yorumla
Soran6 ayZengin olarak fakir birini istemiyorum olamaz mı pantolonu yırtık fakiri napım
Gizli Üye(18-24)6 ayZengin koca diyip basliyosunuz da o kişinin karakterli olacağı nerden belli? Belki param var diye özgüveni yüksek kendini bilmişin biri çıkacak. O tarz kişilerden hayır gelir mi sizce?
10 Yorumla
6 ayYerini söyle de insanları engelleyelim gitmesinler muayeneye
10 YorumlaAbla bu zenginler pahali yerlerde takiliyorlar, oralara git.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
6 ayZengin arkadaşlıklar kur arkadaşın bulur sana nasipse olur
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Hayatımda ilk kez kendime güveni olmayan ezik kıro bir diş hekimi görüyorum ya da söyledikleri yalan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
6 ayAçık sözlü kız ne güzel oynamıyor çatır çatır yazmış topa tutmayın çare bulun nasıl bulunur acaba en az ne kadar en çok ne kadar geliri olmalı adamın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayErkeğin çirkini makbuldür parası varsa yanına yakışmasada olur
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Onları havada kapıolar bea bizler nie evli deiliz sanıyon zengini hiç bırakırlarmı🙏🤗🤣🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayZengin koca mı arıyorsun yoksa yanına yakışan koca mı zira ikisi farklı şeylerdir
00 Yorumla
6 ayGüzel kız isen şansın var ama sadece güzellik de yetmez
00 Yorumla
6 ayNasip, kısmet, kader bu işler nereden bulunur hiç belli olmaz.
00 Yorumla
6 aytatlım ve aranıyor gibiysen zengin erkekler böyle şeyleri çok sever seni havada kaparlar
00 YorumlaBir kere ayrı statüde olsaydın aynı ortamda şekil yapardın, şans olmadıkça olmaz yani
00 Yorumla
6 ayHemen bulursun ilan ver sosyal medyada zengin iki tıklatir gecer anca
02 Yorumla- 6 ay
😄😄
- 6 ay
Öyle degil mi ama 😀
Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. Zengin insanlar fakirlerin dolaştığı yerde gezmezler zengin muhitlerinde takıl
00 Yorumla
6 ayTemuya baktın mı kargo ücreti çıkar ama Türkiye'de pahalı oluyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. O kadar fazla zenginlik yok ama umarım daha iyisini bulursun
00 YorumlaZengin varda kendine metres arıyor , parayı sorun etmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
6 aybulursan kız kardeşini bana ayarlasana %10 komisyonun hazır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKoç Ailesi'ne danış, onlar sana zengin bir koca bulur 😂
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayDiş hekimleri aylık ortalama ne kadar kazaniyor? Bütün diçciler iş gelmiyor, piyasada para yok diye ağliyor.
13 Yorumla- 6 ay
Bu, da ağlıyodur o yüzden zengin koca arıyor zaten varoşlaşmış doktor bu 😂😂
Cevap sahibi6 ay@AfiliYlnzlık belli de olmaz , zengin aileden gelmişse zengindir. Zengin ve kariyerli kadinlar daha zor evleniyor
- 6 ay
Ya yok be zengin aileden gelip burada zengin koca nasıl bulurum diye soru mu sorar 😂 süzme varoş bu emin olabilirsin, kokusu bile geliyor 😂
Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. Fiziğin güzel mi peki.. Ben fiziği güzel bir kız istiyorum. Maddi manevi her zaman mutlu ederim onu
00 YorumlaUmmadığın yerden cıkar hatta sosyal medya dan bile bulursun parayı bulmak sorun değil kafayı kullanan her yerde bulur ama insanı süper denileçek dereçe de ilişki ve mutluluk yaşataçak insan bulmak önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen de aynı dertten muzdaribim arkadaşım. Şöyle bulamadık her anlamda doğru düzgün, yanımıza yakışacak birini.
00 Yorumla
6 ayZengin koca bulmak istiyorsan, zenginlerin bulunduğu ortamlara girmen, kaliteli bir imaj oluşturman ve kendini o çevreye uygun geliştirmen gerekiyor.
Güzellik kapıyı açar, duruş ve karakter o kapıda kalmanı sağlar.00 Yorumla
6 ayBı adam buraya ben şu kadar para kazanıyorum yetmiyor diye bı paylaşım yapmış aptal bı sarışın kadin da ben kalp güzelliğine bakarım yazmış adam canım belli ki akşam yemeği için davet etmiş bu kadar basitmiş aslında knk
11 Yorumla- 6 ay
Canım değil SLK*
Gizli Üye(30-35)6 aydişlerini altın kaplama yaptıran bi müşterinin kendisine eğer kadınsa oğluna yapış anca öyle bulursun
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat