Aile & Toplum Zengin koca nasıl bulurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor of bana gelip duyar kascaksanız kasmayın ben zengin birisiyle birlikte olmak istiyorum parayı seviyorum 💵💵💋 Güncellemeler1 yıl güzel bir kızım ama değerimi bilen birisiyle çıkmak istiyorum sizde beni anlayın Zengin koca nasıl bulurum? Cevapla Sevgi Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Tanıdığım biri var ama sana bakar mı bilmiyorum. Manken gibi kızı bile basit bir tartışmada bıraktı. 1 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ne isterse yapar mısın beraber yaşar mısın yoksa arada buluşarak mı sevgililik istiyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl evet ne isterse yapardım Yorumla JasonLibidosu 1 yıl Beraber yaşama? Yorumla Soran 1 yıl yaşardım ama zenginmi mesela böyle benim istediğim gibimi Yorumla JasonLibidosu 1 yıl Fazlası 😄 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. bununda bi kuru vajişi var 😂😂 zengin napsın la seni zaten elinin altında yüzlercesi war 😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl sana fotorafımı atarım çok ta güzel kızım beni istemeyen kaybeder beni Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yav siz feministler demiyormusunuz kadınlar erkeklere muhtaç değildir diye. O zaman neden zengin erkek arıyorsunuz. Çalışıp kendiniz zengin olun mesela. 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzelsen o iş yaş, çirkin olsaydın hem yahuşuklu hemide zengin bulurdun 💸💰🤑 0 0 Yorumla
by_kültür Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Valla zenginim çok şükür halim vaktim yerinde ama senin gibi birine yedirecek param yok. 0 0 Yorumla
malikalg57_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl En güzeli bazıları acla evleniyoo sonra neden mutlu delim derler sabırlı ol 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Balım zengin birisi bu platformda takılmaz zaten daha önemli işleri vardır😉 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Para sevmen sorun değil ama zengin kişiyi para için sevmem sorun olur😊 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. istagrama prfılını ac gttıgın yerlerın konumunu etıkltyerk stroy ar 3 5 guzel resım at bıttı 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sağlam yüz fizik varsa bulursun 1 0 Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Ne kadar zengin olsun😀 1 1 Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Gönlüm zengin yeterli mi acaba🙄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl zengin adam niye evlensin mal mı? 0 16 Yorumla Soran 1 yıl güzel bir kızım 90 60 90 ayrıca okuyorum akıllıyım zekiyim cilveliyim tatlıyım 😙 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hah tam da senin gibisinden her ay bir tane bulur. Yorumla Soran 1 yıl benim gibisinden bitane daha bulunmaz cünkü yolda yürüdüğün normal herhangi bi insan gibi değilim tamammı öptğm tatlım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam tatlım jksdhfsdljafgh Yorumla Soran 1 yıl ay keşke zengin olabilseydin üzüldüm Yorumla Soran 1 yıl ya yazık dediklerime alındın demekl gerçekler böyledir acıtır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl komik bile değil gülünçsün :D Yorumla Soran 1 yıl seni seven kimse yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En azından evliyim ve kendime partneri bu şekilde soru başlığıyla arayacak kadar acınası değilim. dfslgşlkfjsdfg Yorumla Soran 1 yıl profil resmini koyda bari gülelim ya biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sanki kendi fotosu ortada. sabah sabah iyi güldüm hağ. Yanıııık. Yorumla Soran 1 yıl ben daha çok gencim evlenilcek yasa gelince ama çok güzelim tabiki evlenicem bunları zaten yaparım ilerde 2 cocuk yaparım Yorumla Soran 1 yıl fakir kuzum 😅😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam bulursan koca buradan ilan edersin :D Yorumla Ash112 1 yıl Bu zeka seviyesiyle lutfen cocuk falan yapma zaten onlarida yakma sacma sapan konusmalarin var tuhafsin hersey para degil arızalısin bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ash112 nefesini tüketme bacım. troll bu. Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Ne kadar zengin ölçün nedir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 150 bin 200 250 civarı maaş alsın son model arabası olsun yesin içsin saçsın parayı Yorumla Daredevil39 1 yıl Sana aramanda başarılat Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. kaç parasın fiyatını söyle :D 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl zengin yerlerinden 0 2 Yorumla Soran 1 yıl işte nasık tanıscan Yorumla ax2akrep 1 yıl salına salına yürü sen onlar sana yürür flflf Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı. Nekadar zengin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl aylık 200 k felan altında son model araba evide lüks zengin işte bildiğin Yorumla məmùrbəýý 1 yıl Araba son model olmazsa olmaz yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İstermisn beni 0 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok zeng8nim ama Yorumla Soran 1 yıl be işte calisiyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendi işim tekstil Yorumla Soran 1 yıl ne kadar kazanc kazaniyosun araban ne marka evin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buradan anlatirma bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur bekliyorum Yorumla
Kaan_Zengin57 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Ben varım burada 0 4 Yorumla Soran 1 yıl sen kimsinki Yorumla Kaan_Zengin57 1 yıl Zengin koca arıyorum dedin ya Yorumla Soran 1 yıl senin neren zenginmiş Yorumla Kaan_Zengin57 1 yıl Ön yargılı olma bunu anlamanın yolu beni tanıman kimseyi zorlamıyorum yine de sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Tanıdığım biri var ama sana bakar mı bilmiyorum. Manken gibi kızı bile basit bir tartışmada bıraktı.
Ne isterse yapar mısın beraber yaşar mısın yoksa arada buluşarak mı sevgililik istiyorsun
evet ne isterse yapardım
Beraber yaşama?
yaşardım ama zenginmi mesela böyle benim istediğim gibimi
Fazlası 😄
bununda bi kuru vajişi var 😂😂 zengin napsın la seni zaten elinin altında yüzlercesi war 😂😂
sana fotorafımı atarım çok ta güzel kızım beni istemeyen kaybeder beni
Yav siz feministler demiyormusunuz kadınlar erkeklere muhtaç değildir diye. O zaman neden zengin erkek arıyorsunuz. Çalışıp kendiniz zengin olun mesela.
Güzelsen o iş yaş, çirkin olsaydın hem yahuşuklu hemide zengin bulurdun 💸💰🤑
Valla zenginim çok şükür halim vaktim yerinde ama senin gibi birine yedirecek param yok.
En güzeli bazıları acla evleniyoo sonra neden mutlu delim derler sabırlı ol
Balım zengin birisi bu platformda takılmaz zaten daha önemli işleri vardır😉
Hangi bölümü okuyorsun, yaşını ve ilini öğrenebilir miyim?
Banada lazım. Bulursan kuzenini falan ayarlarsın 😜
Para sevmen sorun değil ama zengin kişiyi para için sevmem sorun olur😊
istagrama prfılını ac gttıgın yerlerın konumunu etıkltyerk stroy ar 3 5 guzel resım at bıttı
Sağlam yüz fizik varsa bulursun
Ne kadar zengin olsun😀
Gönlüm zengin yeterli mi acaba🙄
Allah "gonlune "gore birin versin
Zengin kari nerede buluruz
Koca değil sevgili olurum
zengin adam niye evlensin mal mı?
güzel bir kızım 90 60 90 ayrıca okuyorum akıllıyım zekiyim cilveliyim tatlıyım 😙
Hah tam da senin gibisinden her ay bir tane bulur.
benim gibisinden bitane daha bulunmaz cünkü yolda yürüdüğün normal herhangi bi insan gibi değilim tamammı öptğm tatlım
tamam tatlım jksdhfsdljafgh
ay keşke zengin olabilseydin üzüldüm
ya yazık dediklerime alındın demekl gerçekler böyledir acıtır
komik bile değil gülünçsün :D
seni seven kimse yok
En azından evliyim ve kendime partneri bu şekilde soru başlığıyla arayacak kadar acınası değilim. dfslgşlkfjsdfg
profil resmini koyda bari gülelim ya biraz
sanki kendi fotosu ortada. sabah sabah iyi güldüm hağ. Yanıııık.
ben daha çok gencim evlenilcek yasa gelince ama çok güzelim tabiki evlenicem bunları zaten yaparım ilerde 2 cocuk yaparım
fakir kuzum 😅😅😅😅
tamam bulursan koca buradan ilan edersin :D
Bu zeka seviyesiyle lutfen cocuk falan yapma zaten onlarida yakma sacma sapan konusmalarin var tuhafsin hersey para degil arızalısin bence
@Ash112 nefesini tüketme bacım. troll bu.
Zengin sayılır mıyım bilmiyorum
Ne kadar zengin ölçün nedir
150 bin 200 250 civarı maaş alsın son model arabası olsun yesin içsin saçsın parayı
Sana aramanda başarılat
kaç parasın fiyatını söyle :D
zengin yerlerinden
işte nasık tanıscan
salına salına yürü sen onlar sana yürür flflf
Nekadar zengin
aylık 200 k felan altında son model araba evide lüks zengin işte bildiğin
Araba son model olmazsa olmaz yani
Burdayım Viyana’dan şirket sahibi :)
İstermisn beni
Çok zeng8nim ama
be işte calisiyosun
Kendi işim tekstil
ne kadar kazanc kazaniyosun araban ne marka evin
Buradan anlatirma bana
Olur bekliyorum
Ben varım burada
sen kimsinki
Zengin koca arıyorum dedin ya
senin neren zenginmiş
Ön yargılı olma bunu anlamanın yolu beni tanıman kimseyi zorlamıyorum yine de sen bilirsin
kac yasindasin ki
Gekk