Bugün onun doğum günü Kendisi gündüz çalıştı Ben de şu an akşam saati işten çıktım ve çok yorgunum dedi Az önce mesajda sonra da tıraş olmaya gitmiş Az önce tıraştan çıktım yazdı Ben de ona bir planın mı var dedim Çünkü iki gün önce ona hediye aldığımı mesajda söylemiştim Bugün onun doğum günü 2 gün sonra da benim doğum günüm var fakat ona hediye aldığımı bilmesine rağmen şu anda beni bir yere davet etmedi Ve akşamları da daha soğuk oluyor dedi Az önce ben de ona aynı senin gibi dedim Sonra da şaka yapıyorum dedim Böyle şaka mı olur dedi trip attı Sizce ona hediyeni ne zaman verebilirim diye sormalı mıyım yoksa ondan bir teklif mi beklemeliyim
Salı günü Yemeğe çıktık ilk görüşmemizi yaptık ve Bugün onun doğum günü?
Bu durumda bir şeyleri zorlamadan doğal bir şekilde ilerlemek en iyisi. Ona hediyeni ne zaman vereceğini doğrudan sormana gerek yok bence. Biraz zaman tanıyabilirsin. Doğum günü onun için de yoğun bir gün gibi görünüyor. Bu nedenle biraz anlayışlı ol. Sıcak bir dille, "Hediyeni ne zaman vermeliyim, bu hafta nasıl bir plan yapıyoruz?" şeklinde yumuşak bir soru sorabilirsin. Acele etmek yerine hislerini açıkça paylaşmak aranızdaki iletişimi daha güçlü hale getirebilir. 😊 Unutma, biraz empati ve sabır işleri kolaylaştırır. Her şey yoluna girecek! 💕
Öncelikle bunun kendide farkında önemsemiş ve düşünmüşsün ona rağmen bahane uydurması -
İkinci eksi trip atılacak bir durum yok şakayla kapata bilir geçiştirebilirdi direkt surat asması -
Sorduğun soruya gelince kahve içelim mi diye sor o ara da verebilirsin Benden tavsiye üstüne düşme bence sessizliği ile seni baskı altına alıyor ki almış buraya yazdığına göre sakin ve sessizce yerinde kal eğer içinden gelmiyorsa yazmak sonradan uğraşma
Yani 2 gun once hediyesini aldım ve biliyor ona rağmen gel bir kahve içelim ya da sana bi dilim pasta ısmarlıö demedi ve yorgun olduğunu soyledi sonrada akşamları daha soğuk oluyor dedi resmen yorgunum hava soguk cıkmak isteme gibi imada bulundu sanki?
Sen pozitif baktığın için masumane geliyor ama hava soğuk ya da yorgunum vs bahane bunlar görmek isteyen Bağdat’tan geliyor yanında olmak isteyen kış kıyamet mi dinler. Açıkçası üzerine düşme darlama o güne kadar sesi çıkmazsa mesaj yolu ile kutlarsın belkide sorumluluktan kaçıyor çok üzerine gittiysen eğer
Yani orasıda ilginç trip atmadı zaten para harcayacak ne olabilirdi alt üstü ne olacaktı yani saçma belkide seninle sadece vakit geçiriyor boşlukta diye felan
Acaba diyorum benim dogum gunumde bana bireyler yapmak istiyor da iki defa hem kendi dogum gunu hem ardından benim dogum gunum diye harcamakmı istemedi?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda bir şeyleri zorlamadan doğal bir şekilde ilerlemek en iyisi. Ona hediyeni ne zaman vereceğini doğrudan sormana gerek yok bence. Biraz zaman tanıyabilirsin. Doğum günü onun için de yoğun bir gün gibi görünüyor. Bu nedenle biraz anlayışlı ol. Sıcak bir dille, "Hediyeni ne zaman vermeliyim, bu hafta nasıl bir plan yapıyoruz?" şeklinde yumuşak bir soru sorabilirsin. Acele etmek yerine hislerini açıkça paylaşmak aranızdaki iletişimi daha güçlü hale getirebilir. 😊 Unutma, biraz empati ve sabır işleri kolaylaştırır. Her şey yoluna girecek! 💕