Erkek arkadasımla 1 Aydır konuşuyoruz 1 hafta önce ilk buluşmamızı yaptık ilk buluşmada el ele tutuştuk dün ilk defa sevgilim dedi. arkadaşlar gerçekten Kadın erkek ilişkilerinde baya acemiyim sizce ben ne yapmalıyım sevgilim diye hitap mı edeyim yoksa bunun için erken mi
Sen de sevgilim diye karşılık verebilirsin
Sevgilim demek için erken biraz bekle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
…..
Güncellemeler
+1 yıl
Ffffff
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana bir sey danisabilir miyim konudan bagimsiz
Sor
Benim hoslandigim bi kiz var. Ben biraz belli edeyim diye baktigimda o bana hic bakmiyor hatta bir ara cok belli ederek baktim o kafasini diger tarafa cevirdi bana hic bakmadi, ama birkac gun once evde oturuyordum hic fark etmedim yoldan geciyormus aniden kafami kaldirdim bana bakiyordu sence neden boyle yapiyor? Birde soyle tarif edeyim kulak hizasini dusun yani gorus alanimdan cikinca bana baktigini bir kere daha yakalamistim. Ama ben bakarken asla bana bakmiyor ben balkonda (giris kat) oluyorum o hep yoldan geciyor
Belki o da hoşlanıyordur biz kuşlar hoşlanınca utanırız
Bence onu yalnızken yakala ve yanına git onu beğendiğini aylarca takip ettiğini söyle bence gerçekten de beğeniyorsa asla hayır diyemez
Ya bilemiyorum ki ama biraz baksa cesaretlenicem ben bakinca bakmiyor gecip gidiyor
Biraz gecmisimizden bahsedeyim mi
Öyle düşünmeeee git konus ayıp bir şey değil tam tersi cool bir hareket kendine güveniyor der
Olur bahset
Sen ve o bu arada kaç yaşındasınız
Konusmuslugumuz yok kizla, 1. sinifta arkadastik o zamandan berri hic konusmadik yani. Birde cocukken yani 13 yaslsrindaydik felan hep yuzume bakar gulumserdi hatta cok iyi hatirliyorum onu tanimayan bi arkadasim bana su kizi taniyormusun demisti bende evet dedigimde sana asik herhalde demisti ama cocuklkta ne aski benim aklima bile gelmez boyle sey. Yillar gecti 23 yasindayiz simdi bakinca bakmiyor gorus acikdan cikinca bakiyor yani 2,3 defa gordum sanirim bunu
O zamanlardan bu yana yani son 6-7 yildir bakmiyordu aslinda hic dikkatimi cekmiyordu benim. Su son zamanlarda yani 1-2 ay icerisinde benim dikkatimi cekmeye basladi aslinda bir sey yapmadi hatta artik hic bakmiyordu ama karakteri dikkatimi cekti. 1 ay once felan cok belli ederek baktim o hic bana bakmadi kafasini diger tarafa cecvirdi iste son zamanlarda da yasadiklarimizi yukariyada yazdim
Ya dediğim gibi biz kozlar belli etmeyız hoşlansak da bence konuş içinde kalmaz hem
Hem küçükken öyle bir konu açıldıysa durduk yere kimse neden desin senden hoşlanıyor bir şey var demekki
Ama cocukluk yastan bu zamana devam eder mi
Hoşlant olmasa da beğeni olur illa ve kafasına girersin seni unuttuysa bile düşünmeye başlar sence bu iyi değil mi
Ya bana güven git ve konuş sonuçta kuşların genini en iyi bn tanırım çünkü kuzum
Peki Benim sorumu yanıtlayacak olursan ne dersin
Koniusacagim ama bir turlu tek denk getiremiyorum haftada 1 defa zar zor goruyorum oda anneyle oluyor hep. Sen kac yasindasin
Ben 28 o ise 30 yaşında
Ya da instagramdan ekleş
Yüz yüze kahve ya da kahvaltı etmeyi teklif et
Senin sorun. Bence senin duygularin onemli eger isindiysan guveniyorsan tabiki diyebilirsin zaten el ele tutusmussun :)
İşte netten tanıştık instagramdan
Ama 2 -3 tankmadıgı kışı ye takip ettiğini gördüm sevgilim diyor ama anlamadım
Yani stalklamaya başladım sevgilim dedikten sonra o
Madem sevgili olduk kozları niye takip ediyorsun
Kızları
İste o kizlardan bahset seninn icin bir seylerden vazgecebiliyor mu, bunun gibi kucuk seyler iste bakalim seni dinliyor mu buna gore guvenini olcersin. Ama el ele tutusmussun kiz sevgilim demekten daha buyuk bir sey bu :)
İlk buluşmada elimi tuttu bn de hayır diyemedim halkımda ne düşünmüştür basit olmus muymuyumdur net ol lütfen bana
Sence bu benim dedigim kiz benden hoslaniyor mudur, iki sefer falan beni gectikten sonra kafasini cevirip bana baktigini gordum, tesaduf degildir her halde demi
Kesin hoşlanıyor eminim
Yok ya nebasidi hic olmadi sonraki konusmanda biraz seviyeli dur dersin sasirir kalir ama tabi eger seviyorsan deme boyle. Aslinda her sey sede bitiyorhislerin onemli. 1 ayda tanisip evlenen bosanmiyor, 10 yillik sevgililer evleniyor hemen bosaniyor gormuyor musun? Sen hislerine bak tutmak istiyorsan tut tutmak istemiyorsan tutma.
Şimdi erken olmaz mı bunları demem kozları ekleneni istemiyorum gibi
Daha ikinci buluşma da olmadı zaten bir defa görüştük
Nasil hoslandigina emin oldun kandirmyorsun demi beni, lutfen gercekten dusundugunu soyle ki hareketlerim ons gore olsun. zaten hoslandigini biliyim bilmeyim zamani gelince konusacagim kizla. Ama kesin dedin ya ondan emin misin
Şimdi bu ilk buluşmadan sonra sevgilim dedi ya boşuna dememiştir di mi erkeklere güven problemim var sevgilim demesine inanim mi bir erkek öylesine de sevgilim der mi sözde olarak
Hayır yemin ederim kandırmıyorum hoşlanmasa bakmaz bir kız ve küçükken bahsedilmiş adı senin adınla geçmiş boşuna değildir hem hiçbir belirti vermese bile sen erkeksin kız olsan anlatım da neden bunu kafaya takıyorsun ki direk söyle erkeğin görevi bu al yanıtı rahatla canım
Kucukken adimiz oyle arkadas arasinda gecmdi. Ben kizi tanimayan bir arkadasla gezerken o kizin bana bakip gulumsedigini gordugu icin bana soylemisti ama bunun uzerine 10 yil gecmis sence kiz simdi benden hoslaniyor mudur ben bakinca bakmiyor
E sevgilim demisse artik kizlari jstemiyorum da diyebilirsin yani neden erken olsun. Durduk yere demez tabi ki sevgilim diye. ama sen ne hissediyorsan oyle davranmalisin
Ben baya hoşlandım ondan hem de baya
Ama o hoşlandı mı bilmiyorum baksana kuşları ekliyor bana sevgilim de diyor sen olsan ne düşünürdün acaba erken diye mi benden emin olmadığı için mi yeni tanışıyoruz ya ilk defa da görüştük kesinleşsin diye mi ilişkimiz böyle yağıyor kesinleşince ilişkimiz eklemeyi bırakır mı
Şimdi o elimi tuttu sevgilim dedi bir hafta sonra sence yüzde kaç hoşlanıyordur
Erkekler hoşlanmadığı kıza da mı bunu yapar onlar için kız olması yeterli mi
Bak mesela neden bn bu kadar soru soruyorum sana koz mesela ağır olmak istiyor her şeyi erkekten bekler o kız da belki öyle beklemese bile senden bence dene erkeksin ayıbı yok değerin de düşmez kız yapsa bunu evet değeri düşer dişil enerjisi kaybolur erkeğin gözünde o kuzun
Hey orada mısın
Heyyy neredesin. Gittin ama
Kafana cok takma rahat ol. İcinden gelen ne ise onu yapmalisin, bunun erkeni geci olmaz. Hissettigin seyin tam vaktidir. Mesela o elini tutmus hissetmis yapmis sende kurallarini koyabilirsin.
Dün ne oldu biliyor musun emıjı attık birbirimize bana görüldü yaptı beğendi emojimi o görüldü attı diye bu sabah yazar günaydın dedim bugün hiçbir şey yazmadı sence normal mi bu
Ne düşünüyorsun
Normal. Sen yazma o yazsin
Sence neden yazmadı istemiyor mu yeterince beni
Yazar. Belki isi vardir kafaya cok takma
Tam şimdi yazdı